Binnaz Abla

Bana Nesibe Venüs Fama Hüma Emine Arzubacı ve nicesi patladı dostlar. Fal fasa fiso valla.
Kesinlikle cherry ben de patlamayan olmadı adam çok seviyor ve hayatı benimle yaşamak istiyordu ama ben bir konuya istinaden kızdım be bitirdim adam özür bile dilemedi bu nasıl sevgi

Yok kızlar yok kendımızı kandırıyoruz ıkı guEl Sözle
İç ses en doğrusunu söylüyor

kızlar merhaba yeni birilerine fal attm bir yolun varda edna tanurayı begendim bide falcı sule gercekten cok iyi baktı cok nokta atısı oldu..yeni birilerini denemek isterseniz deneyin derim

Evet canım bende gönderdim Falcı Şule ye iyi di denemeye değer bence de

Evet canım bende gönderdim Falcı Şule ye iyi di denemeye değer bence de

Ben hicccccccccccc begenmedim onu. Cikma olasiligi %0 seyler soylemis. Falini gondereyim istersen, zaten cok kisaydi nokta atisi yok, dedigi sey de imkansiz ve zirva.

Kiz sana ne demis, neresini begendin nokta atisi var miydi nasildi??

Son düzenleme:
Ben hicccccccccccc begenmedim onu. Cikma olasiligi %0 seyler soylemis. Falini gondereyim istersen, zaten cok kisaydi nokta atisi yok, dedigi sey de imkansiz ve zirva.

Kiz sana ne demis, neresini begendin nokta atisi var miydi nasildi??

Merak ettim şimdi özel değilse bana özelden atsana

Ayy kızlar ya, bir yolun var daki İlkaya dün aksam 21:00 de fal gönderdim hala dönmedi
Kandırıldım mı dolandırıldım mı. bu kadar mı uzun sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…