- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Canım valla Sehnaza oylesine atmistim,bildigimden falan degil,kredim vardı bitsin diye..cok kısaydı falı ama begendim yaNeyse, topik de seni ozlemisti zaten diyip gecelim en iyisi :))
Sehnaz online dalsam mi acaba? Sen begendin mi?
Kesinlikle cherry ben de patlamayan olmadı adam çok seviyor ve hayatı benimle yaşamak istiyordu ama ben bir konuya istinaden kızdım be bitirdim adam özür bile dilemedi bu nasıl sevgiBana Nesibe Venüs Fama Hüma Emine Arzubacı ve nicesi patladı dostlar. Fal fasa fiso valla.
arkadaşlar saraylıhanım biryolunvar a geçmiş tellwede ki saraylı sanırım...
Canım nereye yazmış online olucağını ben göremedim ama facebookuna mı ?Evet canım bende facebook hesabında gördüm artık biryolunvar dayım yazmış. Dün de 5 haziran Cuma sistemde olacağım yazmış.
inşallah yakalarım
Evet canım bende facebook hesabında gördüm artık biryolunvar dayım yazmış. Dün de 5 haziran Cuma sistemde olacağım yazmış.
inşallah yakalarım[/QUOT
mutlaka yakalarsın canım zaten orda henüz yorum yapmamış evet.30 liraydı birde sanırım..
Canım ya didem bildi mi didem şuanki ilişkim ile ilgili bu çocuktan olmaz dedi bana eski bi mevzu var bu gelecek sana dedi gerçi zamanınsCanım valla Sehnaza oylesine atmistim,bildigimden falan degil,kredim vardı bitsin diye..cok kısaydı falı ama begendim ya
Canım nereye yazmış online olucağını ben göremedim ama facebookuna mı ?
kızlar merhaba yeni birilerine fal attm bir yolun varda edna tanurayı begendim bide falcı sule gercekten cok iyi baktı cok nokta atısı oldu..yeni birilerini denemek isterseniz deneyin derim
Evet canım bende gönderdim Falcı Şule ye iyi di denemeye değer bence de
Ben hicccccccccccc begenmedim onu. Cikma olasiligi %0 seyler soylemis. Falini gondereyim istersen, zaten cok kisaydi nokta atisi yok, dedigi sey de imkansiz ve zirva.
Kiz sana ne demis, neresini begendin nokta atisi var miydi nasildi??
Baktım şimdi ama göremedim duyuru yapar sanırım cumadan önceEvet facebook'unda görmüştüm.
Baktım şimdi ama göremedim duyuru yapar sanırım cumadan önce
Buldum şimdi ekledimSarayli Hanim olarak arat, sarisin hatun resmi olan profil.
Ay laf cafe umay banada bugun dunku mesaj olayini soyledi bu cocuk orda bi andac bi cigdem olucak bak demedi demeyin
Ayy kızlar ya, bir yolun var daki İlkaya dün aksam 21:00 de fal gönderdim hala dönmedi
Kandırıldım mı dolandırıldım mı. bu kadar mı uzun sürer
Merhaba bende ilkaya baktırdım geçenlerde şimdiki zmn iyidi dediklerine biraz vakit var sen baktırmışsın sanırım nasıldıFala bakar canim o isini ciddiye alan birisi gecikme olabilir bi sorunu olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?