Azem toprağın dediği bir şey çıktı bana ama falı çok iyi değildi yaKız benim de bir numaram yok ama çok baktırasım var
Biryolunva4da azem toprak diye bir hatun var ona yönelcem sanırım.
Azem toprağın dediği bir şey çıktı bana ama falı çok iyi değildi ya
Kız dene istersen ama doyurucu öyle nokta atışları olan bir fal değildi ya belki sen beğenirsinKız çıkmış ya işte neresi iyi değil
Çıkan neydi peki asıl mesele o :)Kız dene istersen ama doyurucu öyle nokta atışları olan bir fal değildi ya belki sen beğenirsin
Mesaj atıyım sana :)Çıkan neydi peki asıl mesele o :)
Cano, buradan bi arkadas cafe falcisi dedi ama. Umarim dedikleri cikar :)Merhaba canım, sevindim beğenmene..Farklı bir kadın evet..Ağzımı açık bırakmıştı benim :)
Benden istedi resim, ben karşısındaydım ama başkası için baktırdığım için baktırdığım kişinin resmini istedi..
kızlar tellwedeki beşlikleri deniyorum ama hiç iş yok valla:) tufanonur, medyumfulya ve ruyanura attım. fal baktıran çok yok artık sanırım ama yine de yazıyım, denemeyin hiç
eskiden ne güzel birileri keşfedilirdi bakardık sırayla:) fama falan bulunmuştu öyle. ben yeni yetenek keşfetme de pek iyi değilim sanırım
Mesaj atıyım sana :)
Canım facebook sayfası var ordan mesaj atmıştım girince cevap veriyor ordan ulaşabilirsin.Canım sen saraylı ile nerden haberleşiyorsun?
Şu medyum fulyayı ben başka bi sitede daha gördüm aynı resimle medyum gizem diye. Bu tellwe nin medyumgilleri bana hiç güven vermiyo.
Selam kizlar, uzundur yokum,falı bıraktım soylemistim. Yinede hayatımda bazı seyler oldu ve bunu bilen falcıları paylasmak istedim. Bir kac aydir yeni bir iliskim vardı,fakat basta iyi baslamisken cocuk acayip baydı beni,daha fazla dayanamyıp gecende ayrıldım.Cocukla iliskiye yeni basladigim donemler fal baktirmistim,ve acayip iyiydi,ilgiliydi ve ben hoslaniyordum.O zamanlar bazi falcilar bu cocuk cok iyi,gelecek vadeden iliski falan filan diye yorum yaptılar. Cok az bir kismida bitecegini bildi.Bana Nesibe Venüs Fama Hüma Emine Arzubacı ve nicesi patladı dostlar. Fal fasa fiso valla.
Selam kizlar, uzundur yokum,falı bıraktım soylemistim. Yinede hayatımda bazı seyler oldu ve bunu bilen falcıları paylasmak istedim. Bir kac aydir yeni bir iliskim vardı,fakat basta iyi baslamisken cocuk acayip baydı beni,daha fazla dayanamyıp gecende ayrıldım.Cocukla iliskiye yeni basladigim donemler fal baktirmistim,ve acayip iyiydi,ilgiliydi ve ben hoslaniyordum.O zamanlar bazi falcilar bu cocuk cok iyi,gelecek vadeden iliski falan filan diye yorum yaptılar. Cok az bir kismida bitecegini bildi.
Simdi patlayanlarla baslayayim, bir numarada Fatima geliyor cunku cocukla beni evlendirmisti falın sonunda :) Huma Bal binnazda,cocugu yerlere goklere sigdiramadi,bu cocuk varken hepsini bosver vs diye salladi.Emine de soyle iyi boyle iyi diye sacmaladi..Cafelerde bakırkoy Melis bilemedi ayrilik olacagini,Mert patladı.
Geleyim bilenlere,Oguzhan aylar oncesinden daha ben bu cocugu tanimazken, yeni biri cikip bir ilskiye baslayacagimi ama uzun surmeyecegini bilmisti.Fama da bunla olmayacak demisti, falimpirde Sehnaz cok kisa bir fal atmisti ama daha basi yakında bir ayrılık yasayacaksınız diye baslamisti,ve adamin bencil biri oldugunu falan bilmisti.Yine tel.de bakan Didemde,adammin kisiligini cok dogru bilmis,bencil vs diye soylemisti detaylariyla ki ben o zaman daha farkinda degildim.Biteceginide soylemisti.Laf cafede Umay nokta koyacaksın bu iliskiye,sende duygu yok dedi,bu cok dogruydu.Yine falmpirde Harun ve dervisde ayrilik gordu ama onlar aldatilacaksin,bu cocuk baskasına kayacak gibi seyler soylediler,oyle olmadı.Ama ayrılık konusu oldu.
Falalemde canım Oguzhan ama cok uzundur girmiyor..Ay yaptım sevgiliyide,ya nasıl bir negatif enerji basmaya basladi cocuktan,ay nasil itici bir hale geldi bilmiyorum..arkama bile bakmadim,oh be boyle iyiyim su an :)Kiz hatirladim, sevgili yaptim diye yazmistin. Neyse hayirlisi olsun.
Oguzhan kimdir?
Kizlar bu arada biryolunvarda llhan Tastana baktiran var mi?
Falalemde canım Oguzhan ama cok uzundur girmiyor..Ay yaptım sevgiliyide,ya nasıl bir negatif enerji basmaya basladi cocuktan,ay nasil itici bir hale geldi bilmiyorum..arkama bile bakmadim,oh be boyle iyiyim su an :)
Yengec burcuydu,ay bir insan bu kadarmı sıkıcı,bu kadarmı monoton olur be..Her sabah aynı saatte gunaydın ve gulumseme ikonu..artık gorev haline gelmisti cevap yazmak ya..cookkkkk sıkıcııııııııFalalemde canım Oguzhan ama cok uzundur girmiyor..Ay yaptım sevgiliyide,ya nasıl bir negatif enerji basmaya basladi cocuktan,ay nasil itici bir hale geldi bilmiyorum..arkama bile bakmadim,oh be boyle iyiyim su an :)
Yengec burcuydu,ay bir insan bu kadarmı sıkıcı,bu kadarmı monoton olur be..Her sabah aynı saatte gunaydın ve gulumseme ikonu..artık gorev haline gelmisti cevap yazmak ya..cookkkkk sıkıcıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?