Binnaz Abla

Kizlar bu mersinli hatun kafasina göre fiyat arttirimi yapmis cok arayan soran olunca baktirmayin
cok ayip yaptiigi , hemen uyanik gecinmeye basliyorlar prim vermeyin lütfen.

Kim ki o deniz mi canım ?

Canim ne kadara bakti peki bende baktirmayi dusunuyorumda

Kızlar canan hanıma baktıranlar iyi veya kotu yazabilir mi? İlk defa blrini tavsiye ettim cekine cekine..az buz bi para da degil 50 lira valla :)

Yazın da bundan sonra baktıracaklar ona gore hareket etsin..

Bu arada resim istiyor, cekinmeden yollayın..benden de istedi..farklı bi bakım tarzı var..

Canim merhaba. Ben dun gece baktirdim telefonla. Bence anlik olarak ve genel kisisel yorumlar olarak gayet iyiydi. Cok tatlida bi kadin. Benden ilk konustugumuzda da resim istedi resim isterim dedi baktirdigimda gonderirim dedim kendi kendime ama sonradan daha demedi bakarken yani. Belki vatsaptaki ile idare etmistir bilemiyorum. :) gelecegi gorecegim canim. Bakicaz. Ama genel olarak iyi idi.

Merhaba canım, sevindim beğenmene..Farklı bir kadın evet..Ağzımı açık bırakmıştı benim :)
Benden istedi resim, ben karşısındaydım ama başkası için baktırdığım için baktırdığım kişinin resmini istedi..

Hayırlı olsun

Sana çıkan var mı kız? Bana Meryemin ilk falları çıktı.
meryem hiç çıkmadı ya. tek bir şeyi çıktı hiç demiyim. gerisi faso fiso.
fama çktı bende de ilk başlarda. baya baktırmışım şimdi gördüm de.
emine kısmen çıktı küçük şeyleri.
famaya atsam mı diye düşünüyorum kahve içiyorum şu anda da.

Cok sevindim polyanna Allah hayırla, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, darısı tüm isteyenlerin başına.

kızlar tellwedeki beşlikleri deniyorum ama hiç iş yok valla:) tufanonur, medyumfulya ve ruyanura attım. fal baktıran çok yok artık sanırım ama yine de yazıyım, denemeyin hiç

eskiden ne güzel birileri keşfedilirdi bakardık sırayla:) fama falan bulunmuştu öyle. ben yeni yetenek keşfetme de pek iyi değilim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…