- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..AyıDeme kız yengeçlere yazıktır
Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı
Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı
saraylı bugün mü girecekmiş sisteme
ay bende ona baktırmak istiyorum yaa
Araya giriyorum amaYok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı
katılıyorum uzak durulması gereken bı erkek varsa o yengec erkegıdır benım basımdada vardı bı tane sevıyorum derdı aramasam aramaz sormaz ne zaman aramayı kesersem o zaman hortlardı en son nişanlıyım dedımde kurtuldum ayrıce evet fecı sekılde cımrı odun ve laftan anlamazdırlarYok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı
Kiiiz yildizname Kuran'dan olan yildizname mi? Hani su ebced hesabi ileKızlar seruven e kitap falı baktırdım yuh dedım bu kadar mı gediğine oturur bir şeyler.
Bu arada fal ısını bırakmayı dusunuyorum yıldızname baktıracagım bırını buldum bakalım bır bucuk saatte bakıyor kadın.Agır baya dedı.
kuran yıldıznamesımı oyleyse bende ıstıyorumKızlar seruven e kitap falı baktırdım yuh dedım bu kadar mı gediğine oturur bir şeyler.
Bu arada fal ısını bırakmayı dusunuyorum yıldızname baktıracagım bırını buldum bakalım bır bucuk saatte bakıyor kadın.Agır baya dedı.
Cok iciyosun yaa sen.katılıyorum uzak durulması gereken bı erkek varsa o yengec erkegıdır benım basımdada vardı bı tane sevıyorum derdı aramasam aramaz sormaz ne zaman aramayı kesersem o zaman hortlardı en son nişanlıyım dedımde kurtuldum ayrıce evet fecı sekılde cımrı odun ve laftan anlamazdırlar
normal hayatta ıcmıyorum bırak burda yakayım beaCok iciyosun yaa sen.Her mesajdan sonra bi tane yakiyosun hemen. Azalt azcik
Ehe ehe sen gercekten pasif icicisinnormal hayatta ıcmıyorum bırak burda yakayım bea
ciddi iyi mi? bende mi denesemçKızlar seruven e kitap falı baktırdım yuh dedım bu kadar mı gediğine oturur bir şeyler.
kuran yıldıznamesımı oyleyse bende ıstıyorum
evet Kuran yıldıznamesi kuzular..ben daha baktırmadım kadın ıle bugun gorustum sadece ama su kadarını dıyım adımdan evın kacıncı katında oturduguma kadar cıkardı..devamına sonra bakarım dedı acıklamalı olarak başı agrıyormus agırlık verıyor cok dedı.hocaymıs kendısı zatenKiiiz yildizname Kuran'dan olan yildizname mi? Hani su ebced hesabi ile
Kitap falı bıraz ozel meseleler ıcerıyor kuzum da dedıgım gıbı her şeyi net olarak ortaya dökmüş tavsiye ederim...ciddi iyi mi? bende mi denesemç
özel değilse ban atar mısııın?
saraylıyı mı beklesem ya da ama çok fal baktırasım var
böyle diyosan deneyim bi.Kitap falı bıraz ozel meseleler ıcerıyor kuzum da dedıgım gıbı her şeyi net olarak ortaya dökmüş tavsiye ederim...
ohaaa ucret ne kadar?gerı kalanına bakınca yazarmısın evlılık yası falan verıyormu ?evet Kuran yıldıznamesi kuzular..ben daha baktırmadım kadın ıle bugun gorustum sadece ama su kadarını dıyım adımdan evın kacıncı katında oturduguma kadar cıkardı..devamına sonra bakarım dedı acıklamalı olarak başı agrıyormus agırlık verıyor cok dedı.hocaymıs kendısı zaten
Hayır canım baktırmadım ona uzun süredir fal atmıyordum zaten ben kitap falını merak ettim onu attımböyle diyosan deneyim bi.
saraylıya baktırmış mıydın peki
kuzum su anda tam bır sey dıyemem kadınla haberlesecegımızı konustuk bugun.tesadüf eseri muhabbet kurdum bıraz kırlı camasırlarımı ortaya döktü :) ben baktırırım ona gore sıze bıldırırım ben bır deneyeyim de. ki zaten gelenlerin hepsi koca koca adamlardı onlar baktırıyorohaaa ucret ne kadar?gerı kalanına bakınca yazarmısın evlılık yası falan verıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?