Haber beklioruz o zmn senden ivediliklekuzum su anda tam bır sey dıyemem kadınla haberlesecegımızı konustuk bugun.tesadüf eseri muhabbet kurdum bıraz kırlı camasırlarımı ortaya döktü :) ben baktırırım ona gore sıze bıldırırım ben bır deneyeyim de. ki zaten gelenlerin hepsi koca koca adamlardı onlar baktırıyor
kuzum su anda tam bır sey dıyemem kadınla haberlesecegımızı konustuk bugun.tesadüf eseri muhabbet kurdum bıraz kırlı camasırlarımı ortaya döktü :) ben baktırırım ona gore sıze bıldırırım ben bır deneyeyim de. ki zaten gelenlerin hepsi koca koca adamlardı onlar baktırıyor
Nerde baktırıyosun duygusuz sen baktır çok meraklandım şu anda:)) telefonda bakar mı ki burda bulamadım ben yıldızname bakankuzum su anda tam bır sey dıyemem kadınla haberlesecegımızı konustuk bugun.tesadüf eseri muhabbet kurdum bıraz kırlı camasırlarımı ortaya döktü :) ben baktırırım ona gore sıze bıldırırım ben bır deneyeyim de. ki zaten gelenlerin hepsi koca koca adamlardı onlar baktırıyor
Ayyy baya heveslendim ben de. Hangi şehirde acaba?telefonda da bakıyor kuzular dedıgım gıbı tam bır sey bılmıyorum detaylı konustugumda haberdar ederım sızı :)
il il geziyormus genel de ege ve akdeniz bölgesindeAyyy baya heveslendim ben de. Hangi şehirde acaba?
canım ismi n ilemı baslıyo?ınsallah o degıldıril il geziyormus genel de ege ve akdeniz bölgesinde
yok kuzumcanım ismi n ilemı baslıyo?ınsallah o degıldır
Bize de bilgi verir misin cano Allah rizasi iciiin :) hep bunu bekliyodum nolur nolur nolurevet Kuran yıldıznamesi kuzular..ben daha baktırmadım kadın ıle bugun gorustum sadece ama su kadarını dıyım adımdan evın kacıncı katında oturduguma kadar cıkardı..devamına sonra bakarım dedı acıklamalı olarak başı agrıyormus agırlık verıyor cok dedı.hocaymıs kendısı zaten
Bende tarot attırdım canım enerji meseleside olabilirYa bende telwedeyken baktirdim isle ilgili soyledikleri olmadi cunku ben isten hemen ciktim askla ilgilide belki zamani vardir diye dusunuyorum...sen ne baktirmistin
Ya bende telwedeyken baktirmistim isle ilgili dedikleri olmadi cunku ben isi biraktim askla ilgilide belki zamani vardir diye dusunuyorum sesi huzur vermisti..bu arada sen ne baktirmistin canim ben falcilara hep tarot atiyorum kahve mi atsam birdaha baktirmak geldi icimden
Cok heyecanlandik kiiizzzyok kuzum
haha ben de dediğim gibi tam bir şey bilmiyorum baktırayım ona göre iyi ya da kötü derim koca koca adamlar gittiğine göre bir şey var demek ki:)Cok heyecanlandik kiiizzzsorular ard arda gelmeue devam ediyor
Akdeniz deyince gozlerim acildiil il geziyormus genel de ege ve akdeniz bölgesinde
yarın antalyada ama tatile çıkıyormus :)Akdeniz deyince gozlerim acildiantalyaya gelse keske burda birak yildiznameyi fal bakan yok 3.5 tane vardi onlari da saf disi biraktim birsey bildikleri yok
ne attın kuzumKızlar biryolun vardaki falcı Şule şoka soktu beni bilginize..
evet Kuran yıldıznamesi kuzular..ben daha baktırmadım kadın ıle bugun gorustum sadece ama su kadarını dıyım adımdan evın kacıncı katında oturduguma kadar cıkardı..devamına sonra bakarım dedı acıklamalı olarak başı agrıyormus agırlık verıyor cok dedı.hocaymıs kendısı zaten
Kızlar biryolun vardaki falcı Şule şoka soktu beni bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?