Ya bende ilk Meryeme baktırmıştım ama ne biliyim bende beğendim ya.Meryem'in dediği bir şey çıktı.Mayıs sonu işle ilgili bir tartışma olacak işten çıkacaksın dedi zaman tutmasa da dediği gibi oldu ve tartışarak işten çıktım. Zaten iyi şeyler değil hep kötü şeyler çıkar.
Meryem'in dediği bir şey çıktı.Mayıs sonu işle ilgili bir tartışma olacak işten çıkacaksın dedi zaman tutmasa da dediği gibi oldu ve tartışarak işten çıktım. Zaten iyi şeyler değil hep kötü şeyler çıkar.
ne baktırmıştın ?Meryemin ilk 2 fali bana cikti. Cumlesi suydu : 2 hafta icinde tanidigin biri sana yaklasacak ama sen olumlu bakmicaksin. Vallahi 2 gun sonra cikti. Sonrakileri iyi degildi ama ayni kisiye cok fazla baktirinca tozuyor.
ne baktırmıştın ?
falalem meryem mi?Meryemin ilk 2 fali bana cikti. Cumlesi suydu : 2 hafta icinde tanidigin biri sana yaklasacak ama sen olumlu bakmicaksin. Vallahi 2 gun sonra cikti. Sonrakileri iyi degildi ama ayni kisiye cok fazla baktirinca tozuyor.
falalem meryem mi?
haha ben de dediğim gibi tam bir şey bilmiyorum baktırayım ona göre iyi ya da kötü derim koca koca adamlar gittiğine göre bir şey var demek ki:)
Öncelikle herkese günaydın:)) Minik çıkan bir fal haberim var:
11 TL kalmıştı hesabımda Heartfilia'ya atmıştım eskiden ona kk'dan arıyor diyorlardı ama benim bilgilerimi burada asla bulamazdı neyse özet geçiyorum
Aşk hakkında dediği şey oldu konuşmaya başladııkBu mutluluğumu paylaşmak istedim görüşmek üzere
Kızlar burda önerilen çok yüksek fiyatlı olmayan falcıların hemen hepsine attım .Benim sorunum beklentim hep bebek.Tek soru ayrıntıılı bakım istiyorum.Verdikleri zamanların hiçbiri tutmadı,hemen hepsi tedavisiz olacak dedi.Şimdi eşim ameliyat olacak bana ise ayrı bir tedavi uygulanacak.Kısacası fallara olan inancım bitti.Sadece o anlık ve verdiği süreyi beklemek bana mutluluk veriyor sonrası hep aynı hikaye..
Meryem'in dediği bir şey çıktı.Mayıs sonu işle ilgili bir tartışma olacak işten çıkacaksın dedi zaman tutmasa da dediği gibi oldu ve tartışarak işten çıktım. Zaten iyi şeyler değil hep kötü şeyler çıkar.
Cannim cok mu kotu oldu cikacak kadarMeryem'in dediği bir şey çıktı.Mayıs sonu işle ilgili bir tartışma olacak işten çıkacaksın dedi zaman tutmasa da dediği gibi oldu ve tartışarak işten çıktım. Zaten iyi şeyler değil hep kötü şeyler çıkar.
Kız whatsaptan ayrıldım zaten :) Once gorusup yuzyuze soyliyecektim,arkadasim dediki aman bosver tel.ac soyle..Sonra bende dusundum,ne tel.acicam ya dedim. Whatsaptan bir cumle sadece bence zorlamayalım daha fazla,olmuyor dedim :) Ayıda, oylemi dersin dedi sadece..Bende evet bitmesi en iyisi olacak dedim.O da sadece Ok yazdı..Ay oyle igrnmisimki adamdan umursamaması bile koymadı ya..oh be kurtuldum kolayca oldum sadece ..Nasıl ama okuz :)Ayy benim geyiğim geldi,sende whatsaptan ayrılsaydın bari, ayrılmaya git, konuşurken bişeyler iç, geri dön bunlar hep masraf yazık yani.
Bide şöyle düşün. Ayrılmayıp da evlenseydiniz acayip zengin olurdunuz ama. Bu adam aldatmaz da masraf olur diye. Bilirim ben böylelerini sadık olurlar. Kaçırmışsın gül gibi çocuğu
Kız whatsaptan ayrıldım zaten :) Once gorusup yuzyuze soyliyecektim,arkadasim dediki aman bosver tel.ac soyle..Sonra bende dusundum,ne tel.acicam ya dedim. Whatsaptan bir cumle sadece bence zorlamayalım daha fazla,olmuyor dedim :) Ayıda, oylemi dersin dedi sadece..Bende evet bitmesi en iyisi olacak dedim.O da sadece Ok yazdı..Ay oyle igrnmisimki adamdan umursamaması bile koymadı ya..oh be kurtuldum kolayca oldum sadece ..Nasıl ama okuz :)
Ya birde ilk ay kendini bir farklı gosterdi Cherrycim sorma..Dusun mesela ben dolmustayim.o da starbucksta beni bekliyor,soruyordu ne iceceksin sen gelmeden alayim yaklasınca sirada durma falan diye..yolda egilip ayakkabılarımın bağını bağlıyordu falan..meger altında bir okuz varmisAğır öküzmüş be, bu ne ???
Evet bize nokta atışları yaptı ama misscherry ve duygusuza alakasız bakmış..acaba başka biyerde baktırdığımız birimiki anlamadımArkadaşlar şuleye fal attım ama eğer önceden baktırdığımız bir değilse çok ilginç bir Ayrıntı ılk cümlede söylemiş az ama ana nokta süperdi
Ne kadar Aylin meryemcilik oynasa da bazen bana ikisi de cıkıyor ıkı tane falcım var zaten. ama dediğim gibi alakasız faldı söyledim zaten o da enerjimiz tutmadı dedi.çogu kısıye dogru bakmıs benımle alakası yoktu falınEvet bize nokta atışları yaptı ama misscherry ve duygusuza alakasız bakmış..acaba başka biyerde baktırdığımız birimiki anlamadımgerçi işin enerji olayıda var..Meryem de benim hayal kırıklığım oldu mesela çok umutluydum atarken
kızlar falalemde tahzirenin dediğini yaşadım,küçük bir şey ama başkalarının hiç değinmediği bir şeydi,söylemek istedim,tarihte tutarak hemde.
inşallah gerçekleşir canım,bakalım seninde tarihinde olursa,gerçekten bunda var bişey diyebilirim.Tahzireye ben de baktırmıştım tarih konusunda hislerim kuvvetlidir demişti, bana da bi tarih vermiş ve o olay gerçekleşirse gerçekten verdiği tarihte gerçekleşebilir ancak.
ayy kimmiş o kuzumben bugün fahriye evcen süreyya yalçın nurgül yeşilçay ibrahim tatlıses gibi ünlülerin falcısına fal baktırdım. 6-12 haziran arası bi tarih verdi bakalım tutucakmı. değişik bi tarzı vardı... 5. ay yaşadıklarımı ve bu ay itibariyle yaşamaya başladıklarımı söyledi bilemiycem artık 12 hazirana kadar bekleyip görelim. kuzenim çok iyi fal bakar hatta olayları görüyorum ordaymış gibi diyor o da bugün eski karısıyla görüyorum onu dedi. o çirkin yellozla ne işi varsa artık kartlamış karı ya yılan gibi adamın aklına giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?