Ben de şaşırdım çok ilginç bir ayrıntıyla Başlamış ve şimdiye kadar sadece soru kısımlarında Yazdığım bir detay umarım önceden baktırdığımız bir değildirEvet bize nokta atışları yaptı ama misscherry ve duygusuza alakasız bakmış..acaba başka biyerde baktırdığımız birimiki anlamadımgerçi işin enerji olayıda var..Meryem de benim hayal kırıklığım oldu mesela çok umutluydum atarken
Ben de şaşırdım çok ilginç bir ayrıntıyla Başlamış ve şimdiye kadar sadece soru kısımlarında Yazdığım bir detay umarım önceden baktırdığımız bir değildir
Kız whatsaptan ayrıldım zaten :) Once gorusup yuzyuze soyliyecektim,arkadasim dediki aman bosver tel.ac soyle..Sonra bende dusundum,ne tel.acicam ya dedim. Whatsaptan bir cumle sadece bence zorlamayalım daha fazla,olmuyor dedim :) Ayıda, oylemi dersin dedi sadece..Bende evet bitmesi en iyisi olacak dedim.O da sadece Ok yazdı..Ay oyle igrnmisimki adamdan umursamaması bile koymadı ya..oh be kurtuldum kolayca oldum sadece ..Nasıl ama okuz :)
Baran diye musevi bir adam canim iran kokenli ibonun vurulacagini bilmis hani vurulcak degil ama cok kotu bisey yasiycaksin hayatin degiscek ama 4 sene sonra toparlicaksin demis. E iboda iyilesiyor masallah bakalim 12 haziranda biseyler olucakmi hic umudum yok ama. Bizimki sevgilimi buldu noldu whatsapotan cikmiyoayy kimmiş o kuzum
Ben ocakta baktirmistim soyledigi cogu sey bu zamana kadar cikti bana birinin soyleyecegi cumleyi soylemisti gecen hafta o cumleyi duydum sok oldum ve sonucta onun dedigi gibi oldu kesinlikle hisleri var ama herkesle enerjisi tutarmi bilmiyorum bugunde attim ama bikac gun bekliycem galiba sira cokKızlar saraylihanim a fal baktiran var mi coşmuş fallari merak ediyorum tutarlı mi yorum bekliyorum :)
Fiyat falan kuzum çok merak ettimBaran diye musevi bir adam canim iran kokenli ibonun vurulacagini bilmis hani vurulcak degil ama cok kotu bisey yasiycaksin hayatin degiscek ama 4 sene sonra toparlicaksin demis. E iboda iyilesiyor masallah bakalim 12 haziranda biseyler olucakmi hic umudum yok ama. Bizimki sevgilimi buldu noldu whatsapotan cikmiyo
Bana cıkmadı kuzumm Ester kiraa yani kirazeye söylediğim onda çıktı sonradan Anladık rezillikti dikkat edindeeKızlar saraylihanim a fal baktiran var mi coşmuş fallari merak ediyorum tutarlı mi yorum bekliyorum :)
Normalde 1000 usd falanmis canim. Ben bi arkadasinin ricasiyla gittim diye para almadi bendenFiyat falan kuzum çok merak ettim
1000 usd neymiş bee höyyytttttNormalde 1000 usd falanmis canim. Ben bi arkadasinin ricasiyla gittim diye para almadi benden
Ben bugun gonderdım yorumlamıs canım begendım zaten bana saraylıhanımın falları cıkıyor umarım bu seferde oyle olur bakalım :))Kızlar saraylihanim a fal baktiran var mi coşmuş fallari merak ediyorum tutarlı mi yorum bekliyorum :)
kacıncı sıradaydın?Ben bugun gonderdım yorumlamıs canım begendım zaten bana saraylıhanımın falları cıkıyor umarım bu seferde oyle olur bakalım :))
İlk bendim sanırım tarot atmıştım.kacıncı sıradaydın?
fallara gore ne diyolardı kı..sevgili yapmıs olması bir şeyler olmayacak anlamına gelmez :)Çıkmayan fal haberimle geldim..
bütün fallar patladı bende herif kendine sevgili yapmış bende burda aptal gibi fal baktırıp paramı boşa harcıyorum. pehhhhh
Kimlerin ki patladı peki?Çıkmayan fal haberimle geldim..
bütün fallar patladı bende herif kendine sevgili yapmış bende burda aptal gibi fal baktırıp paramı boşa harcıyorum. pehhhhh
Aynen oyle canim o kadar parayi ben de vermem. Gecmis olsun buarada canim kimlerin fali patladi hic iletisim yok dimi1000 usd neymiş bee höyyyttttt
allah aşkına fal meraksıyız da bu kadar değil. yuhhh 1000 usd 2660 tl 886 euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?