Binnaz Abla

komik bir durum var bir yolun var şule nın fal baktıgı kısılere sorum olacak.kalıplasmıs bır tabırı var hayatınızda yer alan erkekler ıcın ılgı ceken bırı dıyor hep uc falla ıspatlandı ona gore bır sey anlatacagım da baska böyle kalıplasmıs cumleyı kullandıgı hatun var mı

Çıkmayan fal haberimle geldim..
bütün fallar patladı bende herif kendine sevgili yapmış bende burda aptal gibi fal baktırıp paramı boşa harcıyorum. pehhhhh

Geçmiş olsun canım, hiçbirşey göründüğü gibi de olmayabilir ama.

Ben bugun gonderdım yorumlamıs canım begendım zaten bana saraylıhanımın falları cıkıyor umarım bu seferde oyle olur bakalım :))

Canım yaa seninle fal enerjimiz uyuyor sanırım, senin diğer favori falcıların kimler?

fallara gore ne diyolardı kı..sevgili yapmıs olması bir şeyler olmayacak anlamına gelmez :)

Duygusuzum senin exi merak ettim, hala o zıpçıktıyla mı, gelişme konuşma yok mu aranızda. O sana dönecek gibi geliyo bana hep yaa.

Duygusuzum senin exi merak ettim, hala o zıpçıktıyla mı, gelişme konuşma yok mu aranızda. O sana dönecek gibi geliyo bana hep yaa.
kuzum olmaz mı hiç :) bu aralar durgunum aylar sonra geçen gün gördüm tek.o kızla birlikte ama kız hakkında öyle şeyler söyledi ki ben ondan asla öyle sözler duymazdım.kızın yanında ofluyor pufluyor sürekli içiyorlar pampası kısaca.O kız neden her gün yatagımda muhabbetlerine girdi bir kız için bunlar söylenmez ama o kızda hak ediyor.bunları da duymus ve hala o beni sevecek diye devam ediyor ve kız bildiğin o kadar zayıflamıs ki sinir ve stresten anlatamam. ben ise bir şey hissetmiyorum kuzum. fal baktırmıyordum biri ile görüşüyordum o kişiyi de atıverdım ondan da beddua aldım ahaha :) fallar yine eski haline döndü benim. ıkı gun once de en yakın arkadaşı beni kenara cekti artık dikkat et kendine dedi.nedenmiş dedim erkeklerle konusma dedi. nedenmiş bana nedenini söyle dedim söylenecek şeyler var söylenmeyecek şeyler var dedi benim hayatım kımseyı ılgılendırmez herkes yoluna baksın dedım. ama guluyorum artık :)

Ya yemin ederim sen ayrı keçi senin ex ayrı keçi.
O kızı bi atmadı başından. Sen de bi dur bakalım celallenip yanlış şeyler yapma. Yine alma birini hayatına. Sen bi süre kafanı dinle bi yalnız takıl. Ay arkadaşınız olsam kaparım sizi bi eve 2 gün açmam kapıyı, çözün sorunlarınızı derim..

hahaha herkes aynı şeyi diyor kuzum o koç ben aslan ıkı ınat buldu bırbırını:) kız bırakmıyor bıraksan sabahlayacak kapısında malum sebeplerden oturu.. bir kadın sevıyor olabilir ama gururu olsun dıye dusunenlerdenım. ıstedıgı kadar atsın atmasın ıcten dua ettım onun ıcın ılk defa oyle bır sey olsun kı o kızı sevmedıgını bırı gelıp bana söylesın dedım aksamında arkadası aradı konusma yaptı benımle aylar sonra alakaya turp suyu dedım:) akısına bıraktım kuzum. hala herkes barısacaksınız dıyor ben ıstemıyorum dıyorum sogudum dıyorum araya gıren surec ve beklentılerın olmaması dıyorlar akısına bıraktım o yuzden olursa olur olmazsa olmaz daha onemlı meselelerım var o ılgılendırmıyor benı. ama ogrendıgım kadarıyla aynı şeyleri yasıyormusuz. aılevı olarak bıle sasırdım o yuzden.

Yok kuşum bana öyle bişey demedi Yaa hala çok şaşkınım nası herşeyi olduğu gibi bildi benim anlamadım bi ara atacam sana falı

Tutabiliyorda tumayabiliyorda..Bir bakıyorsun acayip cikiyor,bazende hic alakasiz olabiliyor..Benim son 3-4 falın patladı mesela,bence cok gonderirseniz,az araliklarla ve bir yerden sonra arkadas gibi herseyinizi surekli bilince olmuyor..baska iyi falcılardada bunu tecrube ettim..cunku o zaman hisleri devreden cikiyor galiba ve mantiklariyla yorum yapmaya basliyorlar,ve siz birseyleri cok anlatinca ister istemez etki altina giriyorlar

Bak ben burcuya baktırdım burda yorum yapmadım hani belki cıkar diye ama dönecek dedi bana da hatta bizi bide evlendirdi .öyle imkansız şeyler söyledi ki bilemedim yani
falcıların isi gucu bizi uyutmak zaten..baska turlu para kazanamazlar tabi ne yapsınlar..iyiki bulasmamisim hic burcuya murcuya..

aynen katılıyorum enerjı tutan falcıya cok atmamak lazım sonra aradakı o bağmıdır artık neyse kopuyo

Kız gollom anlamadım,ne rezillikti kuzum
Kuzumm esterle kiraze aynı ya bunlar ya tanıyolar anlamadım kirazeye sorduğum soru saraylıda cıktı imkansız yani günah almadığıma eminim sonradan farkettik evde dikkat edin diye ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…