• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar naber hatırladınız mı beni yine geldim :KK70: uzun zamandır baktırmıyorum çıkan patlayan ya da yeni falcı keşifleriniz var mı?

ben aslında benim son durum için geldim yine fikir almaya. en son yakın bi arkadaşımın ilgisini hissedip sonra ona açılmıştım sevgilisi varmış filan ben dayanamam görmeye diyip arkadaşlığımı bitirmiştim bu kişiyle her yerden silmiştim vs vs hatırlayan vardır belki.. en son konuşucaz senle demişti orda kalmıştı bi daha ne yazdı ne ben yazdım zaten numarasını da silmiştim :KK70: neyse dün sabah yazmış naber müsait misin bi geri dön diye kahvaltıdayım dedim tamam bitince söyle demiş bi süre sonra bitti mi demiş bi kaç saat sonra gördüm ben bitti yazdım sadece tabi bişey yazmadı sonra :KK70: bugün akşam napıyon dedi yine iyiyim sen napıyon dedim iyi demiş bu da sonra tripli misin bana demiş yoo dedim sonra gördü cevap vermedi. neyse bi kaç saat geçti peki tamam yazmış sonra da demişki o dayanamadığın şeyi yaşamana gerek kalmadı artık. bu ne demek yani ayrıldım mı diyo?

ay çok uzun olmuş kusura bakmayın :KK70:
Yani diyoki canım benimkiyle denedim yürümedi yedek olarak ordaysan takılabiliriz ama eskisinden bi ışık görür yada yeni denizler bulursam hemen yelken açarım.... pislikler ya...hep aynı taktikler aynı sonlar.yokla kaç..

Yani diyoki canım benimkiyle denedim yürümedi yedek olarak ordaysan takılabiliriz ama eskisinden bi ışık görür yada yeni denizler bulursam hemen yelken açarım.... pislikler ya...hep aynı taktikler aynı sonlar.yokla kaç..

biliyorum BİLİYORUM nasıl sinir oldum. yazmasına sinirlenmedim asla çünkü cidden yakın arkadaştık ama ayrılıp da yazmasına sinir oldum. bana gelip deseydi tamam sen bişiler hissediyosun ama ben başkasını seviyorum raven gel arkadaşlığımızı koruyalım vs vs ama ayrılır ayrılmaz hal hatır sormak ne öküz adam

biliyorum BİLİYORUM nasıl sinir oldum. yazmasına sinirlenmedim asla çünkü cidden yakın arkadaştık ama ayrılıp da yazmasına sinir oldum. bana gelip deseydi tamam sen bişiler hissediyosun ama ben başkasını seviyorum raven gel arkadaşlığımızı koruyalım vs vs ama ayrılır ayrılmaz hal hatır sormak ne öküz adam

Kuzum sakın haa, arkadaş olarak görüşmeniz bile sağlıklı olmaz bu vakitten sonra. Nasıl bi adam bu, boşa çıktım haberin ola diyo resmen. Hıııımmm sinir oldum :63:

evet klothoyagmur.

Yağmur'a baktırdım. Rahat bi 10 gün bekledim bakacak diye sabırla. Daha öncede atmıştım fal çok bekletti diye çekmiştim. Ama kadın hep böyle. Forumda yazılanlar da zaten çok geç baktığı yönündeydi. İnat ettim çekmedim. Ama fal geldiğinde öyle abartılı bir bakım da olmadığını gördüm. Birşey söylemiş ama olumlu yönde onu diğer falcılarda demişti. Ve olabilecek ihtimallerden biri zaten. Çok spesifik birşey yok. 1,5 sene sonrasına bir zaman vermiş. Yani ben beğenmedim. Tellwe topiğinde de çok bahsetmişlerdi ama bi özelliği yokmuş. O kadar da boşa bekledim. O arada ne olaylar oldu zaten.

Mer

meryemm Aylinn famaa bilgehatunn hepsi arkadaşş yadaa aynı bi çok kezz yazıldıı kuzumm amaa aynı değill diyenlerdee varr bencee aynıı

bana fama da bilgehatun da bakmıştı. Farklı hesaplarımdan atmıştım. Fama çok gıcık bir tip ama :KK53: çok bilmiş ve olumsuz yönde yorumları vardı. Bilgehatun daha ılımlı, sevecan, canım cicim modunda yazmıştı. Çok ihtimal vermedim tarzlarına ama belli de olmaz tabi :KK45:

kızlar fal kutusunu denediniz mi?

Ben baktım fiyatları bayağı uygun hatta kredi kartinda indirimde yapiyorlar falcilarini bilmiyorum bilen varsa yorum yapsa ne güzel olur ;) ;) ;)
Kızlar bir şey sorayım size kredi karti ile ödeme de problem oluyor mu? Cesaret edemedim bir türlü :( :( :(

Ben baktım fiyatları bayağı uygun hatta kredi kartinda indirimde yapiyorlar falcilarini bilmiyorum bilen varsa yorum yapsa ne güzel olur :KK66: :KK66: :KK66:
Kızlar bir şey sorayım size kredi karti ile ödeme de problem oluyor mu? Cesaret edemedim bir türlü :KK43: :KK43: :KK43:
ben kredii kartıı denemedimm kuzumm ama diğerr ödemelerdee sitelerinn telve bilee dahill sorunn yaşamadımm:KK23:

QUOTE="gollom, post: 41325142, member: 544334"]ben kredii kartıı denemedimm kuzumm ama diğerr ödemelerdee sitelerinn telve bilee dahill sorunn yaşamadımm:KK23:[/QUOTE]

Bir arkadaş demişti hiç bulasma diye valla doğru demiş dayanamiyorum ;) ;)
İlk kez baktirdim mobil ödeme yaptım da kredi kartı biraz tedirgin ediyor. Teşekkür ederim arkadaşım yine de

QUOTE="gollom, post: 41325142, member: 544334"]ben kredii kartıı denemedimm kuzumm ama diğerr ödemelerdee sitelerinn telve bilee dahill sorunn yaşamadımm:KK23:

Bir arkadaş demişti hiç bulasma diye valla doğru demiş dayanamiyorum :KK66: :KK66:
İlk kez baktirdim mobil ödeme yaptım da kredi kartı biraz tedirgin ediyor. Teşekkür ederim arkadaşım yine de[/QUOTE]
Ben demistim bulasma diye:-) paypal oduyorum ben hep mobil odeme bittigi zamanlar oluyodu gercekten onlinin siniri yok yapma yanii

Bir arkadaş demişti hiç bulasma diye valla doğru demiş dayanamiyorum :KK66: :KK66:
İlk kez baktirdim mobil ödeme yaptım da kredi kartı biraz tedirgin ediyor. Teşekkür ederim arkadaşım yine de
Ben demistim bulasma diye:-) paypal oduyorum ben hep mobil odeme bittigi zamanlar oluyodu gercekten onlinin siniri yok yapma yanii[/QUOTE]

Ayyy sen mi demiştin ;) ;) geri dönüp bulacaktim seni kendin geldin çooook hakliymissin ama daha hala ilkdeyim tatlım kredi kartı bana ters palpay da yok neyse ben böyle kalayim. Fal kutusuna şimdi kahve içip foto attım ücretsiz onla teselli bulayim. Resmen bağımlılık bu fal :( :( :(

Paypal odemelerde bi problem yasamiyorum tek problem kredi kartima dolar olarak yansimasi, kurdan etkileniyorum yani :) ama bu bankadan bankaya degisebilir.. Mobil odeme yapmak istemiyorum cunku daha cok otv odeyecegim onda da, yeterince vergi veriyorum zaten, vergilerimin harcandigi yerleri begenmiyorum :))

Back
X