• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Canim benim derya abla robot sanirim:-)telefona indirilen bi program ucret filan odemiyosun kahve fot yukluyosun salliyolar birseyler
Canim naber nasi gidiyor[/QUOTE]
Iyiyim bitanem nasil olsun ayni hersey cok sukur iyiyim ama sende ne var ne yok nasilsin

canım bakmışmı nasıldı?

Evet canım bakmış :KK66::KK66: :KK66: artık dayamadim uyudum gece sabah hemen baktım yaaa memnun kaldım an gayet iyiydi geçmiş de başarılı hatta içimden geçirdiğim bir eylem vardı mesela onu yapma sonu olumsuz olacak demiş. Şu an yaşadığım sürecin karşınin vermiş olduğu bir kararla olduğunu niye ve ne şekilde geliştiğini bilmiş. Veeee bu da gittigim diğer falcilarla aynı şeyi soyledi keskin ve katı bir şekilde bitiren taraf gelecek arayacak dedi. Hani diyoruz ya çok fal baktirinca olacak olayların tarihi ileri atiyor diye daha öncekiler haziran temmuz demişlerdi. Parapsikolog 1-1,5 ay sonra arayacak demişti buda 2 ay sonra dedi.Olur mu olmaz mı bilmem ama yaptığı yorumlar ne kadar cümle düşüklüğü olsada iyiydi diyorum.

Bir arkadaş katina da tarih olmaz demişti ama bu da tarih vermiş bilemedim ki.

Ben kart kullanmıyorum ama mobil ödeme denedim.. 2 falcıya fal attım. Sen denedin mi?

Ben bir kere mobil ödeme yaptım bunu da palpay la ödedim. Amannn bi daha da yapmiyacammm inşallah bu son Online fal olayını açtım ve kapattım ;) ;) ;)

TE="desbellla, post: 41333216, member: 634231"]Ay kizlar ben selenaya su attim dunden beri 1. Siradasiniz diyo hala bekliyorum :KK43:[/QUOTE]
Sonucu yaz bebis bakalım ne demiş

Deniz İmralı'ya atmıştım bir fal. Cezzve'den tanıdık geldi kendisi. Fotoğrafı falan. Fakat adını unuttum ama başarılıydı:))

Yok bu online işi beni zora sokar peşin para daha iyi bide yüz yüzenin tadı başka ;) ;) ;)

benim davar barışmış sanırım yine bana yazmayı bıraktı bi de check in yapmış gerçi kızla falan yapmamış ama bence o da var yanında çünkü kız balçovada oturuyo allam ben ne oldum böyle sıkıntıdan liselilere döndüm ahahahahha

hayır o değil ben bundan hoşlanmadığımı da anladım galiba bu sevgili yapınca elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissettim hani yakın arkadaşınız sevgili yapınca boşluğa düşersiniz ya o his :KK45:

Serüven in kitap falı nasıl?
Rica ediyorum cevap verin :))

Ay bekliyorum yaaa. Ne zamandır ??
Kötü ise geri çekeceğim

TE="desbellla, post: 41333216, member: 634231"]Ay kizlar ben selenaya su attim dunden beri 1. Siradasiniz diyo hala bekliyorum :KK43:
Sonucu yaz bebis bakalım ne demiş[/QUOTE]

Ben selenayı inanılmaz beğendim :)
Hatta bu kadar bilgiyi nasıl biliyor diye şüphelendim yaa araştırdımı acaba diye :)

Sorulara hiçbir falcı cevap vermiyo ama :(

Arkadaşlar Biryolunvar Araf'ı, Fal Sepeti Hale Yırdırım'ı deneyen var mı? Bir firik lütfen:confused:
Fal alemine ilk daldigim zaman hale yildirimi denemistim sesi guzel diye 2.3 defa atmis olabilirm:-) pembe pembe tablo ciziyo tabi o zamanlar anlamiyodum simdi isin pirii olunca ne sacma oldugunu farkediyorum

Back
X