Binnaz Abla

Arkadaşlar an itibariyle çikan fallarimi bildiriyorum 1- Aylin haziran da konusma barisma var ama asil yukselis Eylul de demişti zaten durumda da iyiydi 2- Majeste Arar 3 hafta icinde ay sonuna doğru haber alacaksın demişti ve durumda da cok iyiydi 3-Sedef Gediz bu ay soguk konusmalar beliriyor sonraki aylar daha iyi olacak demisti oldukca iyiydi 4-Rezzan kiskancliklar olacak ve bu ay gorusme demisti o da bildi is gorusmemi de bildi secim sonrasi demisti. Diger baktirdiklarim Meryem 2 ay icinde barisma dedi bildi mi bilmedimi anlamadim durum pek iyi degildi Bilgehatun Temmuzda dedi erken oldugu icin bildi demiyorum ama durumda cok iyiydi Sehrazat o da temmuz dedi seni deneyecek falan dedi alakasi yok Ester temmuz sonu dedi rezaletti fali salladi Naira 15 gun demisti 20 gunde oldu ama cok pembeciydi Hestia Kizil 18 temmuzdan sonra dedi bilemedi parapsikolog durumda sifirdi salladi tamamen 7 gun dedi 15 gun surdu. Diger hatirlamadiklarim zaten yazmaya degmez.

cnm bu eski erkek ark.ınla mı ilgili? bilenler aylin majeste arar, sedef ve rezzan sanrsam

Bilgehatun u bende beğenmiştim ama sorumun cevabına bu yıl içinde olcak yılın bitmesine 7 ay var 7 ay içinde olcak diye yuvarlak bir cevap verdi ama anı çok iyi bildi.

yiğite baktırın telde bakan, başka da telde ya da onlineda kimseye baktırmayın derim ben.
sende istanbul konusundaa baktırmayınn yazmışsınn kaç kezz:KK51: burdaa ne yazıyonn kuzumm başkasına baltırmayın yiğite baktırın ne yaa ben yiğitee cok baktırdımm 50 lira ucuzz değill kimine cıkan kimine cıkmazz böyle yazmasann iyii:KK14: yiğite baktırann kaçç insan vardır her konuda hepsi cıksaa hala burdaa olmazlarr saçma olmuş yazdığın:KK51:atladığın bişi var yiğiti severdim eskidenn yalann yokk ailecek öyle ama burdaa biri vardıı yazmışş parasını almışş falıı bakmamışş o yüzdenn böyle saçma şeyler yazmaa bacım he mii:KK43:

kızlarr ya ben şurda bazıı anladıklarımdann sonra üzülüyomm benim babam yok evlencemm( ; ) bilen bilirr onca para döktük fala hala saçma şeyler okuyom falcı bu kimine cıkar kimine cıkmaz biz bi evden 3 kişi atarız o yüzden çakalınıdaa içteninidee anlarızz yazmıcamm diyomm ama yazıkk valla ya umutlaa atıyozz allah dertlerimizdenn kurtarsınn şu günlerdee bidaa atmayalımm valla dayanamadığımdan yazdım bu aradaa anlayan anlarr kızlarr darısııı başınızaaa bacılarımm:KK48::KK66: :KK66:

Back
X