- 21 Nisan 2015
- 1.668
- 1.515
- 333
- 39
Arkadaşlar an itibariyle çikan fallarimi bildiriyorum 1- Aylin haziran da konusma barisma var ama asil yukselis Eylul de demişti zaten durumda da iyiydi 2- Majeste Arar 3 hafta icinde ay sonuna doğru haber alacaksın demişti ve durumda da cok iyiydi 3-Sedef Gediz bu ay soguk konusmalar beliriyor sonraki aylar daha iyi olacak demisti oldukca iyiydi 4-Rezzan kiskancliklar olacak ve bu ay gorusme demisti o da bildi is gorusmemi de bildi secim sonrasi demisti. Diger baktirdiklarim Meryem 2 ay icinde barisma dedi bildi mi bilmedimi anlamadim durum pek iyi degildi Bilgehatun Temmuzda dedi erken oldugu icin bildi demiyorum ama durumda cok iyiydi Sehrazat o da temmuz dedi seni deneyecek falan dedi alakasi yok Ester temmuz sonu dedi rezaletti fali salladi Naira 15 gun demisti 20 gunde oldu ama cok pembeciydi Hestia Kizil 18 temmuzdan sonra dedi bilemedi parapsikolog durumda sifirdi salladi tamamen 7 gun dedi 15 gun surdu. Diger hatirlamadiklarim zaten yazmaya degmez.
cnm bu eski erkek ark.ınla mı ilgili? bilenler aylin majeste arar, sedef ve rezzan sanrsam