Binnaz Abla

valla çok haklısın canım,bi çare işte bende şaştım:KK43:
kuzumm kim ne dersee desinn fal yalann cıkarsaa denk gelir kalbi temizdirr öyle olsaa bu falcılarr kendilerii bakmazlarr böyle ucuzaa zengin olurlarr ben kendimee acıyomm burdaa derdimii cekenleree üzülüyomm 3 profillee acann asalaklaraa hala para yedirenler varr ne deyimm

kızlarr ya ben şurda bazıı anladıklarımdann sonra üzülüyomm benim babam yok evlencemm( ; ) bilen bilirr onca para döktük fala hala saçma şeyler okuyom falcı bu kimine cıkar kimine cıkmaz biz bi evden 3 kişi atarız o yüzden çakalınıdaa içteninidee anlarızz yazmıcamm diyomm ama yazıkk valla ya umutlaa atıyozz allah dertlerimizdenn kurtarsınn şu günlerdee bidaa atmayalımm valla dayanamadığımdan yazdım bu aradaa anlayan anlarr kızlarr darısııı başınızaaa bacılarımm:KK48::KK66: :KK66:
hayırlı olsun canım,evliliğin ömürboyu daim olsun,allal bizleride hayırlısıyla karşılaştırsın,yada hayırlısını nasip etsin inşallah.
insan bazen kendisini bir çıkmazda hissediyor,hemen zaten kötü alışkanlık olan fal,burnumuzun dibinde online olunca baktırıyoruz,aslında bu fal işleri hiç iş değil.doğrusun bu güne kadar istediğimiz olsaydı yada çıksaydı ne işimiz vardı burda.
bende dayanacağım yemin etmemde,kolay kolay fal baktırmayacağım.:KK43:

hayırlı olsun canım,evliliğin ömürboyu daim olsun,allal bizleride hayırlısıyla karşılaştırsın,yada hayırlısını nasip etsin inşallah.
insan bazen kendisini bir çıkmazda hissediyor,hemen zaten kötü alışkanlık olan fal,burnumuzun dibinde online olunca baktırıyoruz,aslında bu fal işleri hiç iş değil.doğrusun bu güne kadar istediğimiz olsaydı yada çıksaydı ne işimiz vardı burda.
etmeee bacımm yine baktırırsın ben cok ettim inşallah seninde başınaa burdaki tüm bacılarımınn

sende istanbul konusundaa baktırmayınn yazmışsınn kaç kezz:KK51: burdaa ne yazıyonn kuzumm başkasına baltırmayın yiğite baktırın ne yaa ben yiğitee cok baktırdımm 50 lira ucuzz değill kimine cıkan kimine cıkmazz böyle yazmasann iyii:KK14: yiğite baktırann kaçç insan vardır her konuda hepsi cıksaa hala burdaa olmazlarr saçma olmuş yazdığın:KK51:atladığın bişi var yiğiti severdim eskidenn yalann yokk ailecek öyle ama burdaa biri vardıı yazmışş parasını almışş falıı bakmamışş o yüzdenn böyle saçma şeyler yazmaa bacım he mii:KK43:

bence esas sen böyle yazmasan iyi. ne yazcağıma ben karar veririm, takdir edersin ki=)

parasını almış, falı bakmamış değil o iş. öyle kıl bi hali var yiğit'in, doğru. ulaşması çok zor oluyo bazen. hafif kafası gidik oluyo. öyle paranın üstüne yatmak için falan yaptığı bişey değil.
bide yazdıklarımın çetelesini tutmuş gibi konuşmuşsun ama iyi takip etmiş olsaydın, "yiğit'e bazı şeylerden dolayı (bu ulaşılamama durumları ya da kullandığı bazı jargonlar vs. yüzünden) az b.k atmadım ama yine de iyi falcı valla, son kararım bu yönde" minvalinde yazdığım yazıları da görürdün.

senin yazdığın çok akıllıca olmuş yani.
sanki cern'de yapılan son deneylerle ilgili bilimsel bir makale okuyor gibi hissettim, öyle dolu ve önemli bir konuda öyle can alıcı bir şey yazmışsın ki, sanırım beynim bu olağanüstülük karşısında infilak edecek=D

yiğit'e baktırılan fallardan sonra o dandik online falcılara ben hayatta atmam artık. az denemedim ben de. biliyorum bi halta benzemediklerini. esas ben burda o online falcı, şu online falcı diye bi dolu yazı okuyup mal gibi bi sürü kredi yükledim o dandik sitelerde.
keşke biri çıkıp benim yaptığım yorumu yapmış olsaydı da kim işe yarar kim yaramaz (hangi falcı yarar, hangisi yaramaz) baştan bilseydim, memnun olurdum.

yiğit öyle kartmış, şekil yorumlamakmış falan öyle şeyler yapmıyor, herkes biliyor zaten. bunların çok daha ötesinde şeylerle ve şekillerde yorum yapıyor. yani ona baktıran herkes, herhangi bi online falcıyla arasındaki farkı hemen ve çok net bi şekilde anlar.

bence esas sen böyle yazmasan iyi. ne yazcağıma ben karar veririm, takdir edersin ki=)

parasını almış, falı bakmamış değil o iş. öyle kıl bi hali var yiğit'in, doğru. ulaşması çok zor oluyo bazen. hafif kafası gidik oluyo. öyle paranın üstüne yatmak için falan yaptığı bişey değil.
bide yazdıklarımın çetelesini tutmuş gibi konuşmuşsun ama iyi takip etmiş olsaydın, "yiğit'e bazı şeylerden dolayı (bu ulaşılamama durumları ya da kullandığı bazı jargonlar vs. yüzünden) az b.k atmadım ama yine de iyi falcı valla, son kararım bu yönde" minvalinde yazdığım yazıları da görürdün.

senin yazdığın çok akıllıca olmuş yani.
sanki cern'de yapılan son deneylerle ilgili bilimsel bir makale okuyor gibi hissettim, öyle dolu ve önemli bir konuda öyle can alıcı bir şey yazmışsın ki, sanırım beynim bu olağanüstülük karşısında infilak edecek=D
başka falcıya atmayın dersen bu saçma olur bana döktüreninn burdaa anı bilemediğii fal atanlarr olduu :KK12: burayı okuyan benim gibi fala sarmış insanlar var demi ama anlamıcaksın zamanından tanıyorum senii çetelesini tutmam ama fala bağımlı olduğum için herkesi hatırlarım saçma evet yazdığın parasını almış sallamamışş ne demekk saçma evett okuyan anlasınn öfff YİĞİTE ATIN SADECE NE DEMEK YAA BU ARADA YİĞİT 5O LİRA VE ZAMANINDA PARASINI ALMIŞ VE BAKMAMIŞŞ BURDA ESKİ OLANLARR ANLAR SAHTEKAR FALCILARDA ADI VAR BU YAZANDA ÖNCEE ATMAYIN ATMAYIN SONRA ATIN DEMİŞ ben yiğiti zamanında severdim ama şimdi sevdiğim falcılar dahil bi defa yazmadım senin yazdığın gibi ona atın buna atmayını çünkü fal bu kimine cıkar kimine cıkmaz evet çokk saçma yazdığın eskiden 5 kişiyi banlattığın erkekleri savunduğun yazıların gibi:KK47: arkasındayım yanii yazdığımınn:KK14:

Son düzenleme:
yiğit'e baktırılan fallardan sonra o dandik online falcılara ben hayatta atmam artık. az denemedim ben de. biliyorum bi halta benzemediklerini. esas ben burda o online falcı, şu online falcı diye bi dolu yazı okuyup mal gibi bi sürü kredi yükledim o dandik sitelerde.
keşke biri çıkıp benim yaptığım yorumu yapmış olsaydı da kim işe yarar kim yaramaz (hangi falcı yarar, hangisi yaramaz) baştan bilseydim, memnun olurdum.
seninn yiğitee atınn başka falcıyaa atmayınn demenn çok işe yarar hee esas olann bencee falcınınn sözünün eri olmasıı parayıı al falı yorumlamaa olduu hee yaniii herkesee cıkann tek falcıı olsaa bu konularr olmazz :KK66: yiğitt 50 liraa senn onaa atın ona atın yapıyondaa o 50 lira yatıncaa bakmazsaa nolcakk yapmışş burdaa saçma evet yazdığın her falcı herkese tutmazz dürüst olsunn yeterr falcıı paramızz değersiz değill emekli maaşındann fal atıyorumm ben herkes sokaktan toplamaz

kızlarrr günaydınn ,:KK36::KK36:
Nasılsınız iyisinizdir inşallah özledim sizlerii :))
Biliyorsunuz ben uzun zamandır fal atmıyordum , geçenlerde ( 9 haziran da) çok bunalmıştım kahve içtikten sonra bir yolun varda kahinvangaya fal attım , detay vermden aşk hayatımla ilgili genel yorum istedim .
Kısa bir fal bakmıştı , benim ilgilendiğim birinin olduğunu o kişiyi tarif etti , aramıza mesafe girdiğini ama mucizevi gelişmelere hazırlıklı olmam gerektiğini çünkü güzel bir aşk yaşayacağımı söyledi.
Ufak ufak gelişmler olcak iki hafta içinde yine ufak bir gelişme olucak . önce mesefeler yıkılıcak sana sıcak davranacak falan dedi. Okuyum geçtim sallamadım , 6 aydır bana benimle irtibata geçmeyen iki hafta içindemi geçicek dedim hatta yazsa bile bana sıcak ve samimi olmaz falan dedim içinden , amann diyip bıraktım :)
Fakat 18 haziranda bu arkadaş bana yazdıııı :KK57:
watsapda görünce 5-10 dk baka kaldım şok oldumm resmen , ve gayet sıcak bir şekilde nasılsn falan yazmış ,
Tabi bende mesafeli bir şekilde falan cevap vermedim , tersledim falan hemen aradı beni , yarım saat falan konuştu ,
Kapatırkende bundan sonra iletişimi koparmayalım olmaz mı falan dedi , ben krizlerdeyimmm :)))
Yanii kesinlikle kendimi kaptırmak istemiyrum umutlanmayacağım ama bana baktığı fal geldi aklıma , iki hafta geçmden ufak bir gelişme oldu evet gayet samimi ve sıcaktı . Bundan sonraki neler gösterir bilmiyorum ama umarım herşey yolunda gider . Hayırlısısıyla devam etsin tabikiii:KK37:

Bende sedefi beğendim kızlar. Yaşananları çok iyi bilmiş. Klothyağmur, RÜYANUR ve esterle aynı tarihi vermiş. Bunların 4'ünden sadece yağmur sonrası için olumsuz dedi bana. Şu rüyanur da küçük bir kız galiba abla abla diyip durmuş bana sinirlerim bozuldu :KK70:ama biraz karman çorman yazsa da beğendim falı. Onun verdiği tarih de hepsiyle aynı zamanı gösteriyor. Bakalım göreceğiz. Verdikleri zamana çok az birşey var.

fal baktirmayinca daha rahat oluyosun :KK51:

Bende sedefi beğendim kızlar. Yaşananları çok iyi bilmiş. Klothyağmur, RÜYANUR ve esterle aynı tarihi vermiş. Bunların 4'ünden sadece yağmur sonrası için olumsuz dedi bana. Şu rüyanur da küçük bir kız galiba abla abla diyip durmuş bana sinirlerim bozuldu :KK70:ama biraz karman çorman yazsa da beğendim falı. Onun verdiği tarih de hepsiyle aynı zamanı gösteriyor. Bakalım göreceğiz. Verdikleri zamana çok az birşey var.

rüyanur yaa çok komik dimi? sürekli abla abla:))) ama falı kötüydü. çok pozitifti yani ama bi tuhaftı bence. hiç zaman da vermemişti. sen beğendin yani canım?

Back
X