Binnaz Abla

onuda cok arastırdım bu 3 ay nerdeyse bu konu ilgimi de cekti.Ayetler okudum falan. Onceden ruya tabir ettirilermiş ki hala da var.ordada ruya da haberci olabiliyor ama yorum yapan kişidecok onemli. onudan uc harflilerimi var.buda duşunduruyo ınsanı burda tıkanıp kalıyorum. Kapl gozu 6 hıs ne bilim bunlar var mı acaba?

ama sunu soyleyeblirim tek bir fal beni etkiledi ,oyle soruya gore yorum falan değil ,bir cumle oda sorunlarım var tarzı ama sadece benim bildiğim seyleri başkasının ağzından ben nasıl duyarım dedim .
Olumlu olumsuz cıkar cıkmaz ama Selena,Rezzan ,NEsibe,Meryem Kiraze ,Arzubaci fos değil var bi hissettikleri yada bişeyler işte. Hepsinden sonuc odaklı olmazsak etkilendiğim noktalar oldu.
Birde Parapsikolog var.

sunuda araştırıyodum her fal neden tutmuyor .ya uc harfliler mi yalancı ki birin yanına bin katarlar diyor kuranda. Ayyyy cok derin konular.AMan ınanma falsızda kalma ıcın rahatlasın sadece.Çokta para ve kendini kaptırma ben artık dua ediyorum.

Simdi bu 6.his olayini bilmiyorum aklimizdan geceni okuyor da olabilirler ama kalp gözünün açik olmasi öyle herkese bahşedilecek birşey değil olan da falci olur mu tartışılır. Ama cinli insan çok zaten su falinda sekil gosteren de cinlermis. Yahu kadinlar kahvesi pelin bile foto istiyor bakiyor sonra anlatirken resmen birileri kulagina söylüyor gibi hmmm hmmm deyip bana söylüyordu bir ara bayağı gitmistim aşk olayimi da tutturmustu ama olacak dedigi bir iş anlasmasi olmayinca kestim ona gitmeyi.

Parapsikolog bende durumu zerre kadar bilmedi güç savaşları falan dedi tamamen salladı ve kısacık bir fal göndermişti sanmam ki dolu olsun

Simdi bu 6.his olayini bilmiyorum aklimizdan geceni okuyor da olabilirler ama kalp gözünün açik olmasi öyle herkese bahşedilecek birşey değil olan da falci olur mu tartışılır. Ama cinli insan çok zaten su falinda sekil gosteren de cinlermis. Yahu kadinlar kahvesi pelin bile foto istiyor bakiyor sonra anlatirken resmen birileri kulagina söylüyor gibi hmmm hmmm deyip bana söylüyordu bir ara bayağı gitmistim aşk olayimi da tutturmustu ama olacak dedigi bir iş anlasmasi olmayinca kestim ona gitmeyi.
cok tırsınççççç. Neyse sadece kart yorumlasınlar fal gibi dusunmak lazım. Hisli olan ınsanlar var.ınanıyorum.

iyi kotu bilemeyiz tabi. dedimya garip bu fal işi.valla salla salla bi yere kadar. Sallayanı anlıyoz artık .He bikaç heba olan falım var içim yanıyo paracıklarıma.
hafta sonu dedim bı fala 50 tl vermşim ne vericem bi kupe bişey alırım mutlu olurum.

Kızlar forumda aylinle ilgili yorumlar var aylinin falı bende fena patladı bir tanesi tutsaydı bari birçok fal baktırdım hepsi patladı iş konusunda saraylı tutturdu bütün falcıları yazsam forum dolar harcadıgımız zamanada parayada yazık

Birde suan falım yok ama hala okuyorum burayı cok eğlenmiş zamanında kızlar destek olmuşlar birbirlerine en cok burasını begendim bir ara psikolog arıyodum oleceğim sandım o gunlerde burayı okuyup cok guldum ,çok rahatladım cokta fal attım valla artık hesap sastı .tek tesellim su oldu rahatladım mı sorusuna verdiğim cevap.Evet rahatladım kızlar.

hele bi yorumcu var hiçbişey cıkmadı ama ısrarla olucak der durur valla ıyı mı geldi biyoruum bana ama olursa eger BURAYA KOCAMAN YAZICAM OLDU diye ama adı da bende saklı. Zaten artık sadece burayı okuyorum fal da bktırmıyorum. Burada cok isim telaffuz ediliyor içinizden kime geçiyorsa ona baktırın ama bazıları gerçekten ozeniyor tutar tutmaz garantisi yok. AMA paranızıda cope attıranlardan uzak durun. Onlar zaten burda cokça geçiyor.

Kızlar forumda aylinle ilgili yorumlar var aylinin falı bende fena patladı bir tanesi tutsaydı bari birçok fal baktırdım hepsi patladı iş konusunda saraylı tutturdu bütün falcıları yazsam forum dolar harcadıgımız zamanada parayada yazık

Bana da kim olumlu seyler soylese onun fali patliyor :)

Kızlar nisan ayından itibaren baktırdığım falları okuyup dinledim şimdi. Mayıs ayında ilişkimle ilgili oldukça olumsuz bir olay yaşadım. Ayrıldık barıştık filan saçma sapan şeyler oldu. Bunu hiçbir falcı bilemedi. Mart sonunda selenaya atmışım. O bir yalandan dolayı tartışma yaşanacağını ve erkek arkadaşımın çok pişman olacağını söylemiş. Olay sadece yalanla sınırlı değildi ama dediği gibi erkek arkadaşım çok pişman oldu. Onun haricinde baktırdığım isimler:
fama: indirimdeyken baktırmışım çok kısa bi faldı tek bi nokta atışı da yoktu. İyi ki indirimli fiyatıyla atmışım. Bi tek eğitimle alakalı olumlu gelişmeler var diye yuvarlak bi şey demiş sonda o tuttu.
Falcı aylin: ona da indirim döneminde atmıştım. 5 dakikalık kısa bir fal olmasına rağmen anlık durum çok çok iyiydi. Dediği ufak bi şeyde çıkmış
Tahzire aktaç: karakter analizi an geçmiş filn iyi ama pembe ve klasik bi fal. Yine de enerjisini sevdim
Sahra (falalem): 17 dakikalık baya uzun bi faldı. Erkek arkadşımla ilgili çok ilginç bir şeyi bilmiş. Gelecek konusunda o da optimist olanlardan
Naira şuman: hiç beğenmedim tamamen yanlış bir fal. Dediklerinden 1-2 tanesi doğru sadece
Hearthfilia: ilk baktırdığımda bu topikte anlattığım şeyleri resmen benim cümlelerimle yazmıştı. 4-5 ay önce filandı sanırım. Haziran başında fal attım fiyatı uygun diye. Bambaşka bir üslup ve tarzla karşılaştım. Dediği 2 şeyi yaşadım ama verdiği tarihlerde değil. 4lü tarih de yaşıcaksın dediği şeyi ayın 7sinde yaşadım.

Yine de şu mayıs ayındaki yaşananları kimsenin bilememiş olması (selena ucundan bilmiş) fala olan inancımı tamamen yitirmemi sağladı. Artık sadece eğlencesine baktırıyorum.

:KK50:
kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl iş:p mayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylı:eek:cakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım :KK53:son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba:KK51:
rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım:KK51:
venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedı:KK12: ne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo:63:
fama:pek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım:KK53:
bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne :eek::KK53:
bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı:KK53:
benden bu kadar:KK52:

tolincaaaannn çok sevindim beybim :KK73:
aşktan hayır yok zaten kuzum, sen kariyerine bak en iyisi.
işe girdim haberini de kutlarız inşallah.

:KK50:

tolincaaaannn çok sevindim beybim :KK73:
aşktan hayır yok zaten kuzum, sen kariyerine bak en iyisi.
işe girdim haberini de kutlarız inşallah.
aynen yaaaa astan hıc hayır yok:KK12:
saol canım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur:KK60:
bende aksam rezzana attım bugun gununde degıldı sanırım cok kotu bakmıs epeyde bekletti saolsun:KK12:

aynen yaaaa astan hıc hayır yok:KK12:
saol canım ınsallah hakkımızda hayırlısı olur:KK60:
bende aksam rezzana attım bugun gununde degıldı sanırım cok kotu bakmıs epeyde bekletti saolsun:KK12:
Panpaa cok sevindim hayirli osun tebrik ederimm :KK36:
Insallah bu cabalarin bosa gitmeyecek hepsinin sonucunu alicaksin

kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl iş:p mayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylı:eek:cakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım :KK53:son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba:KK51:
rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım:KK51:
venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedı:KK12: ne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo:63:
fama:pek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım:KK53:
bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne :eek::KK53:
bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı:KK53:
benden bu kadar:KK52:

Tolinim tebrik ederim:KK9: başarılarının devamını dilerim:nazar: nasıııııl sevindim bilsen :KK76: inşaallah her şey gönlünce çok güzel olsun...

Back
X