kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl iş

mayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylı

cakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım

son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba

rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım

venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedı

ne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo

fama

ek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım

bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne

bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı

benden bu kadar