Binnaz Abla

arzubacıya ben baktırdım daha çok tavsiye verip rahatlatma şeklindeydi.. ben pişman oldum açıkcası verdiğim paraya.. Benim favorilerim selena, hüma bal, aylin, meryem. serüven
canıım hüma çıktı mı nasıldı sende?
selenaya da çok eskiden baktırmıştım ama asıl konu çıkmamıştı ufak tefek şeyler. meryem aşkla ilgili şeyi bildi gerisi çıkmadı. aylinda patladı bende

pis sahtekar insallah ilerde hayırsı cocuklar yetistirirsin amin...
hoop doğru konuş. kaç yıldır bu siteye üyeyim ben kimseyi kandırmadım kimseyle laf dalaşına girmedim.
Beni çirkinleştirme burda gece gece sinirimi zıplatma iyice. Ne halin varsa da gör.

hoop doğru konuş. kaç yıldır bu siteye üyeyim ben kimseyi kandırmadım kimseyle laf dalaşına girmedim.
Beni çirkinleştirme burda gece gece sinirimi zıplatma iyice. Ne halin varsa da gör.
vallahi hic korkmuyorum senden sen ne halin varsa gör.

Canim sahsi gorusum fali biraktiktan sonra daha mutluyum acikcasi... enerjimin uydugu tek kisi sarayli hanim onada ayda 1defa baktiriyorum baskada falciya baktirmama karari aldim cunku her falcida temiz bir kalp yok buda bizi negatif etkileyebikiyor ve bircogu ya katt okuyucu ya da dolandirici falciliklari bile sahte insanlari kandiriyorlae umut tacirleri

thalix canım sen rezzan ablaya baktırdın mı hiç?

canıım hüma çıktı mı nasıldı sende?
selenaya da çok eskiden baktırmıştım ama asıl konu çıkmamıştı ufak tefek şeyler. meryem aşkla ilgili şeyi bildi gerisi çıkmadı. aylinda patladı bende
evet hüma anlık durumumu (hiç ayrıntı vermeme rağmen) ve gelecekte sorumla ilgili neler beklediğini bildi.
selena zaman konusunda sapmalar yasada biliyor zaten bana baktığı fallarda zaman vermiyor hiç yalnız ben su falı baktırıyorum ilk olarak tarot atmıştım ve benimle hiç alakası yoktu.

evet hüma anlık durumumu (hiç ayrıntı vermeme rağmen) ve gelecekte sorumla ilgili neler beklediğini bildi.
selena zaman konusunda sapmalar yasada biliyor zaten bana baktığı fallarda zaman vermiyor hiç yalnız ben su falı baktırıyorum ilk olarak tarot atmıştım ve benimle hiç alakası yoktu.
bende tarot atmıştım
selenayı mı denesem ya su atıp. zaten geç bakıyo anladığım kadarıyla:))

hüma ya iliski mi genel katina mı baktırıyorsun

thalix canım sen rezzan ablaya baktırdın mı hiç?
Evet canim belki en az on tane falim vardir ona en son gecen agustosta atmistim bi dahada baktirmadim ilk fali pembe tabloydu cikmadi diger fallarindan gunluk hayatım dan durumlardi spor yapcaksin gibi....gereksiz seylerdi bir de gecmisten bir olayi bilmisti ona baktirma taraftar değilim

Back
X