- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
etmezsen etme. uğraşma benimlebakmadın asıl psikopat sensin yok evde deglm dedin neyse hakkımı helal etmiyorum
rica ediyorum benim yazılarımı alıntı yapma ve özelden mesaj atma. hadi güle güle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etmezsen etme. uğraşma benimlebakmadın asıl psikopat sensin yok evde deglm dedin neyse hakkımı helal etmiyorum
canıım hüma çıktı mı nasıldı sende?arzubacıya ben baktırdım daha çok tavsiye verip rahatlatma şeklindeydi.. ben pişman oldum açıkcası verdiğim paraya.. Benim favorilerim selena, hüma bal, aylin, meryem. serüven
pis sahtekar insallah ilerde hayırsı cocuklar yetistirirsin amin...etmezsen etme. uğraşma benimle
rica ediyorum benim yazılarımı alıntı yapma ve özelden mesaj atma. hadi güle güle
hoop doğru konuş. kaç yıldır bu siteye üyeyim ben kimseyi kandırmadım kimseyle laf dalaşına girmedim.pis sahtekar insallah ilerde hayırsı cocuklar yetistirirsin amin...
pis sahtekar insallah ilerde hayırsı cocuklar yetistirirsin amin...
ben fal icin degil beni salak yerine koydugu icin sinirliyimBir fal için böyle beddualar etmek çok ayıp
vallahi hic korkmuyorum senden sen ne halin varsa gör.hoop doğru konuş. kaç yıldır bu siteye üyeyim ben kimseyi kandırmadım kimseyle laf dalaşına girmedim.
Beni çirkinleştirme burda gece gece sinirimi zıplatma iyice. Ne halin varsa da gör.
Canim sahsi gorusum fali biraktiktan sonra daha mutluyum acikcasi... enerjimin uydugu tek kisi sarayli hanim onada ayda 1defa baktiriyorum baskada falciya baktirmama karari aldim cunku her falcida temiz bir kalp yok buda bizi negatif etkileyebikiyor ve bircogu ya katt okuyucu ya da dolandirici falciliklari bile sahte insanlari kandiriyorlae umut tacirleri
evet hüma anlık durumumu (hiç ayrıntı vermeme rağmen) ve gelecekte sorumla ilgili neler beklediğini bildi.canıım hüma çıktı mı nasıldı sende?
selenaya da çok eskiden baktırmıştım ama asıl konu çıkmamıştı ufak tefek şeyler. meryem aşkla ilgili şeyi bildi gerisi çıkmadı. aylinda patladı bende
bende tarot atmıştımevet hüma anlık durumumu (hiç ayrıntı vermeme rağmen) ve gelecekte sorumla ilgili neler beklediğini bildi.
selena zaman konusunda sapmalar yasada biliyor zaten bana baktığı fallarda zaman vermiyor hiç yalnız ben su falı baktırıyorum ilk olarak tarot atmıştım ve benimle hiç alakası yoktu.
hüma ya iliski mi genel katina mı baktırıyorsunevet hüma anlık durumumu (hiç ayrıntı vermeme rağmen) ve gelecekte sorumla ilgili neler beklediğini bildi.
selena zaman konusunda sapmalar yasada biliyor zaten bana baktığı fallarda zaman vermiyor hiç yalnız ben su falı baktırıyorum ilk olarak tarot atmıştım ve benimle hiç alakası yoktu.
hakkaten cherry banlı gorunuyo uyelık ıptalımı yaptırdı acaba?misschery nerdesin annem yaa
ben su attığıma pişman olmadım beklediğime de değdi genel olarakbende tarot atmıştım
selenayı mı denesem ya su atıp. zaten geç bakıyo anladığım kadarıyla:))
evet ilişki ayrıca kart yorumu yapmıyor benm en çok beğendiğim tarafı da buhüma ya iliski mi genel katina mı baktırıyorsun
hmm iyi bende baktırıyım ona param olunca ne bilgisi veriliyo ona iliskim yok sevdigim varevet ilişki ayrıca kart yorumu yapmıyor benm en çok beğendiğim tarafı da bu
ben bilgi vermeden baktırıyorum genel olarak selena hariç sevdiğin kişinim adını yasınıı vs bilgilerine gerek duymuyorhmm iyi bende baktırıyım ona param olunca ne bilgisi veriliyo ona iliskim yok sevdigim var
hakkaten cherry banlı gorunuyo uyelık ıptalımı yaptırdı acaba?
Evet canim belki en az on tane falim vardir ona en son gecen agustosta atmistim bi dahada baktirmadim ilk fali pembe tabloydu cikmadi diger fallarindan gunluk hayatım dan durumlardi spor yapcaksin gibi....gereksiz seylerdi bir de gecmisten bir olayi bilmisti ona baktirma taraftar değilimthalix canım sen rezzan ablaya baktırdın mı hiç?