- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
ucret nedir ?ve bomba soru evlılık tarıhı bılebılıyomu?Benim var Yıldızname bakan biri daha önce de yazdım canım .. isteyen olursa verebilirim bilgilerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucret nedir ?ve bomba soru evlılık tarıhı bılebılıyomu?Benim var Yıldızname bakan biri daha önce de yazdım canım .. isteyen olursa verebilirim bilgilerini
Mapustaydim kizlar :)
Ayip ediyorsunuz sizi birakir miyim be![]()
Özelden yazdım canım benimBen isterim kiz, kimin nesi ? Sana cikanlari oldu mu??
Sana da yazdım tolincim ...ucret nedir ?ve bomba soru evlılık tarıhı bılebılıyomu?![]()
saol canımmben bilgi vermeden baktırıyorum genel olarak selena hariç sevdiğin kişinim adını yasınıı vs bilgilerine gerek duymuyor
bana da yazar mısn zaten msj attımÖzelden yazdım canım benim
benim bildiğim bu değil mi canım? Yoksa yeni biri mi?Benim var Yıldızname bakan biri daha önce de yazdım canım .. isteyen olursa verebilirim bilgilerini
Canim sen baktirdinmi simgenin bahsettigi yildiznameciye?benim bildiğim bu değil mi canım? Yoksa yeni biri mi?
Yok canım ben baktırmadım.Canim sen baktirdinmi simgenin bahsettigi yildiznameciye?
Yok canım ben baktırmadım.
Biraz pahalı, belki gelecek ay falan. Ama o da belki..
Paracı değil bence yardımcı olur ya fiyatta
Müsait olunca durumunuz görüşürsünüz:)
Bende saçma sapan insanlara fal atıyorum :)ben tellwede çok iyi bi beşlik buldum kızlar.öylesine atıyorum beşliklere demiştim ya, sonunda iyi birini buldum:)
medyumderyanur diye biri anda ve geçmişte baya iyiydi. eskinin harflerini doğru verdi, durumumu çok iyi anlattı. bu paraya çok iyiydi şaşırdım. ama çok sık girmiyor sanırım ve soruma hala cevap vermedi. ve de günlerce bekletti, işte bu da biraz sıkıntı:/
Bende saçma sapan insanlara fal atıyorum :)
Deneyeyim bakalım bende :)
Bende saçma sapan insanlara fal atıyorum :)
Deneyeyim bakalım bende :)
Canim sen memnun kaldin mi neler söyledi mesela yani evlenecegin ya$, evlenecegin ki$i vs gelecekte olabilecek olaylar gibi..Paracı değil bence yardımcı olur ya fiyatta
Müsait olunca durumunuz görüşürsünüz:)