Binnaz Abla

ben tellwede çok iyi bi beşlik buldum kızlar.öylesine atıyorum beşliklere demiştim ya, sonunda iyi birini buldum:)

medyumderyanur diye biri anda ve geçmişte baya iyiydi. eskinin harflerini doğru verdi, durumumu çok iyi anlattı. bu paraya çok iyiydi şaşırdım. ama çok sık girmiyor sanırım ve soruma hala cevap vermedi. ve de günlerce bekletti, işte bu da biraz sıkıntı:/

ben tellwede çok iyi bi beşlik buldum kızlar.öylesine atıyorum beşliklere demiştim ya, sonunda iyi birini buldum:)

medyumderyanur diye biri anda ve geçmişte baya iyiydi. eskinin harflerini doğru verdi, durumumu çok iyi anlattı. bu paraya çok iyiydi şaşırdım. ama çok sık girmiyor sanırım ve soruma hala cevap vermedi. ve de günlerce bekletti, işte bu da biraz sıkıntı:/
Bende saçma sapan insanlara fal atıyorum :)
Deneyeyim bakalım bende :)

Bende saçma sapan insanlara fal atıyorum :)
Deneyeyim bakalım bende :)

valla öneri vermek kötü o yüzden çekindim ama çok kötü 5likler var onları da yazmıştım uzak durun diye:) ama bu kadın faldan anlıyor kesinlikle, az çok faldan anlayan insanı tanıyabildiğimi düşünüyorum artık:9

yalnız epey bekletti canım onu göze alıyorsan at. soruma dönmedi, ya cevap vermiyor ya da geç veriyor.

Ben hem taraça ya hem xtanbul a attim bugun fiyatlari 7 tl diye ama daha fallarim gelmedi xtanbul çok methedilmiş merakla bekliyorum

Back
X