Binnaz Abla

Arkadasımın telınden alakası yok fal olayı ıle bılemedım:KK43:(

Sorduğun soru nasıldı , acaba cümle kurma biçiminden mi tanıdı?

Tellwe aynı IPden gelen hesapları tanıyor. Kendi bilgisayarından mı attın?

Tellwede kesinlikle film dönüyor. Falalemin günahı boynuna .

Son düzenleme:

Canim sen humayi begendin mi binnaz abladaki ben hic baktirmadim nasil bakiyor yazarsan cok sevinirim.

Hüma Bal ve Maya Demir burda begeniliyor galiba ama hiç online göremiyorum onları siz nasıl yakaladınız?

daha yeni baktırdım çıkan bişey yok, benim düşündüğüm şeyleri yazmış resmen.
karşı tarafla ilgili de çok güzel bi nokta atışı vardı.
geleceği görüceez daha vakit var. uslübü ve enerjisini çok beğendim.
akşam üzeri yakaladım.

Kizlar cok kotu bisey oldu cidden butun fallar da patladi, bir daha fal falan yok ben almayayim diyorum

hüma balın bu ay sonu dediği olay bugün itibari ile çıktı ... o an ve yakın gelcek çıkıyor evet zaten bana hiç uzun vadeli yorum yapmadı
hep çıktı çıktı diyosunuzda,ne çıktı ne oldu birleştinizmi,çıktıysa bildiyse,bu birleşme olması gerekir değilmi,hepside arada tutturuyor bi şeyler,ama ben hiç çıktı diyemem,çünkü çıktı demem için,beklentimin gerçekleşmesi lazım.

Ya gercekten boyle sahtekarlik yapicaklarina inanamiyorum. Kimlere kimlere fal attim daha hatirlayamadigim bi suru falci var. Yorumlara bakarsan canim cicim bana isik oldun bilmem ne..simdi gercekten iyilermi bizimi kandiriyolar ianlamak lazim.mobil oodemede tel cikmiyodur sanmam. Ark.telinden aticam su a ana kadar iyi dediklerime. ...Burayada yazicam parayi sokakta bulmuyoruz varsa enerji su bu ciksin bakalim.falci dedigin su fali haric sorusuzda bakar .

Back
X