kirazenin zamani cikmadi ama acaba hala umit varmi bilemiorum kizlar
bana kirazeee cuk diye otrrtmuştu herseyi önce kaaale almadm aman yok bu olmaz dedim ama dedigi hersey ckmştı ama 2.falda cok scmladı bazıları 1.den snra tutttramıyo onu anlmdm bn ya
:))))) hahahah cok komiksin nilmilarkadaşlar ester kirayı tavsiye etmem. benimle uzaktan yakından alakası olmayan cümlelerle doluydu falı. mesela maddi bağımlılıklarımdan kurtulacağımı yazmış sonbaharda. ne içkim ne sigaram ne kumarım vardır. bahsettiği kahveyse bilemem tabi
bana kirazeee cuk diye otrrtmuştu herseyi önce kaaale almadm aman yok bu olmaz dedim ama dedigi hersey ckmştı ama 2.falda cok scmladı bazıları 1.den snra tutttramıyo onu anlmdm bn ya
kesiranin bir falida bana aynen cuk oturdu ama elele yuriceksiniz gelecege dedi yuruyemedim( 50:
kesiranin bir falida bana aynen cuk oturdu ama elele yuriceksiniz gelecege dedi yuruyemedim( 50:
ümitsizzzz olmaaaa neden yürüyemeyesnzki öyle düşünmeee gün dogmdn neler dogar bak cocuk bana neler dedi hala bekliyorum cizelgyi bile kldrmdm delirdimsaka bi yana böyle deme inşllh yürürsnüz
en güzel fal falım sakızından cıkan ffal bana cıkanı yazmak ıstıyorum cok hoşuma gitti.verecek sana bır selam herseyıyle tastamam sende kabul edersen edecek kalbini ikram.:) bu arada sevgılımle hala küsüm bır slm verse bıle mutlu olcak durumdayım 3 gundur fal dıye kafayı yıcem nelerle mutlu oluyorum hey allahım.telve cafede asıyeye gdıcem en kısa zamanda giden varmı ıcınızde.arkadasım ıyı oldugunu söyledı baktırmıs bılmıs ama kısa bakıyomus söyledıklerı cıkıyomus .sizdede cıktımı
hic bilmiyorum asiyeyi ben ilk kez duydum
hic ses yok baksana!! nolur bana bir sey soyleyin bu whatsupta bizim bilmedigimiz bir dnyaami var insan 23 saat surekli whatsupta ne yapar!!sevgilisi olsa baskasi bu kadar giremez diyorum o zaman soyleyin bu adam napiyor!!! :2:
ay benim salakda giriyo deli oluyorum ama napıyım ayrıyız agzmı acamıyormki yüz kere girme demiştim arkdsı yazıyomsta fln fln bn kapttım gitti hiç bna göre degil facemiş twtrmiş whtsappmış ben eskilerin kızıyımsende cok tkma b whtsap işini biz brbmze giriyodk bunun için
ama canim ya 23 saat orda surekli delimidir nedir napilir o kadar !!!
işte sen bunu diyince herife tavandan burnu indiremezsin ben cok derdimm ve indrmedm o burnu sonra ama bak şey bazı tlfnlrda öyle duruyo biliyomsn bi arkdsm srkli c.içi duruyo acayip bi şklde tlfnu nokia onun sormştmda acık klıyo hep demişti
canim bu bildigin girior yaziyor cikiyor kullaniyor yani kesin
izmirdeyim ben izmrde telve cafede calısıyormus bende bılmıyorum arkadasım gıttı ve cok memnun kaldı 15 tl bakıyomus az ama cıkcak seyler söyluyomus ona söyledıklerı cıkmıs aynen.
kızlar serra nasılllllll binnazdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?