Binnaz Abla

demek güzelligi severrrrrrrr başlaşın porselen makyjlrrrr kutusundan acılmamış parfmlrn zamanıııı 6dan sonra yemek yememeler teskkr ederim bitanemm

terazi venus etkisinde oldugu icin kendine de cok ozen gosterir

:))) detaylara da dikkat eder mesela oje bozulsa sende uyarir mi seni tipik teraziler oyledir

yok bak detycı olan benimdir onun için dünya yklmış kmn umrnda kendnden baska düşündgü yok cok benciller mesela kinci olmdklrnı söylrler ama cok kinciler hiçbişeyi unutmazlar yüzüne böyle drup durrken şapadanak carparlarrr ama kesin olan sey bencil oldklrı cok zor terazi ya ugraş durrr

basaktada o vardir :))detaycilik

ay burcu marss- venus karsilikli haritalarda brbirlerine durumlari cok onemli canim.bende balik yukselen ikizlerim ay burcum ikizler marsim kova venusum kova bu yuzden surekli hava grubuna yonelik sevgilerim var ayrica kiskanilmak beni cok bogar

kova mı, sende o zaman özgürlüğüne düşkünsündür. Birde en çok dahiler bu burçtan çıkar

kova mı, sende o zaman özgürlüğüne düşkünsündür. Birde en çok dahiler bu burçtan çıkar

evet hayatim hava grubundan cok etkileniyorum.ozgurlugumu seviyorum ve cok uzerime gelinmesinden hoslanmiyorum asiri bunalabiliyorum..

evet hayatim hava grubundan cok etkileniyorum.ozgurlugumu seviyorum ve cok uzerime gelinmesinden hoslanmiyorum asiri bunalabiliyorum..

aynı abimi anlattın oda kova, kısıtlamaya kalk kükrer sana. çok üzerine düşülmesinden titrenilmesindende hiç hoşlanmaz.

Bu arada herkes fal baktırmayı bıraktı sanırım burç yorumlarına başladı nedense

sabahtan beri bi telweye bi binnaza bi falsepeti falaleme bkıp druyorum iyi biri girsede baktrsam diyee

banada öyle geliyo nesibe ne zaman girecek vallla bekle bkle yoruldm rezzzan blyda yetişemdim bugün

nesibe tatile çıkmış olabilir. ondan girmiyordur belki. :44: rezzan abla kaçırdıysan akşama kesin girer. günde ikikere giriyor sisteme çünkü. Ben hala şaşırıyorum onun fallarına bir kahve fincanında nasıl görebiliyor bu kadar şeyi diye

ben bari kahve ypıyımda rezzan ablayı beklmeye başlıyım

hahaha bekle kız tellwede kime yollasam gün içi aktif oluyo zaten beğendiğim bi medyumselena oldum
nesibe niyetiyle baktırmadığım kalmadı ya.
rezzanada baktıralı çok olmadı daha 3 4 gündür belki daha dedikleri olmadan yollasam ayıp mı olur hoş geçende de dedikleri olmadan geri yollamıştım:)))
uuuuuuuuf( fal baktıramıyorum ya iyi bi düzgün deliriyoruuum.

ay senin gibiyimmmm cldrcamm simdiiii onamı bktrym bunamı ya rezzan abla glmezse korkuyorummmm yaaa hadi rezzan abllaaa gelll

ay senin gibiyimmmm cldrcamm simdiiii onamı bktrym bunamı ya rezzan abla glmezse korkuyorummmm yaaa hadi rezzan abllaaa gelll

gelir inşallah rezzan yine sık giriyo.nesibe ortada yok 1 hafta olucak bekleyeli(
melek öze baktırdım onu pek beğenmedim.hani bildi ama bi nesibe gibi değildi.

meleğe sormuştum neden kahve bakmıyorsunuz diye. kahve çok özel, tamamen hissiyatla bakılan bir okadarda zor olduğunu söylemişti. bak sen kurt düşürdü içime resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…