- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
demek güzelligi severrrrrrrrbaşlaşın porselen makyjlrrrr kutusundan acılmamış parfmlrn zamanıııı 6dan sonra yemek yememeler teskkr ederim bitanemm
terazi venus etkisinde oldugu icin kendine de cok ozen gosterir
he canım onun farkındayım zaten aşırıı hemde çaktrmıyo amaaaa
:))) detaylara da dikkat eder mesela oje bozulsa sende uyarir mi seni tipik teraziler oyledir
yok bak detycı olan benimdir onun için dünya yklmış kmn umrnda kendnden baska düşündgü yok cok benciller mesela kinci olmdklrnı söylrler ama cok kinciler hiçbişeyi unutmazlar yüzüne böyle drup durrken şapadanak carparlarrrama kesin olan sey bencil oldklrı cok zor terazi ya ugraş durrr
ay burcu marss- venus karsilikli haritalarda brbirlerine durumlari cok onemli canim.bende balik yukselen ikizlerim ay burcum ikizler marsim kova venusum kova bu yuzden surekli hava grubuna yonelik sevgilerim var ayrica kiskanilmak beni cok bogar
kova mı, sende o zaman özgürlüğüne düşkünsündür. Birde en çok dahiler bu burçtan çıkar
evet hayatim hava grubundan cok etkileniyorum.ozgurlugumu seviyorum ve cok uzerime gelinmesinden hoslanmiyorum asiri bunalabiliyorum..
aynı abimi anlattın oda kova, kısıtlamaya kalk kükrer sana. çok üzerine düşülmesinden titrenilmesindende hiç hoşlanmaz.
Bu arada herkes fal baktırmayı bıraktı sanırım burç yorumlarına başladı nedense
sabahtan beri bi telweye bi binnaza bi falsepeti falaleme bkıp druyorum iyi biri girsede baktrsam diyee
yani kime baktırılsa da, yine herkesin dönüp dolaşacağı yer nesibe ve rezzanmış gibi geliyor
:26:
banada öyle geliyo nesibe ne zaman girecek vallla bekle bkle yoruldm rezzzan blyda yetişemdim bugün
banada öyle geliyo nesibe ne zaman girecek vallla bekle bkle yoruldm rezzzan blyda yetişemdim bugün
bazen rezzan abla acaba bu yorumları eski falları okuyomu diorum çünkü gerçekten güzel yorumluo yani :)
ben bari kahve ypıyımda rezzan ablayı beklmeye başlıyım
hahaha bekle kız tellwede kime yollasam gün içi aktif oluyo zaten beğendiğim bi medyumselena oldum
nesibe niyetiyle baktırmadığım kalmadı ya.
rezzanada baktıralı çok olmadı daha 3 4 gündür belki daha dedikleri olmadan yollasam ayıp mı olur hoş geçende de dedikleri olmadan geri yollamıştım:)))
uuuuuuuuf( fal baktıramıyorum ya iyi bi düzgün deliriyoruuum.
ay senin gibiyimmmm cldrcamm simdiiii onamı bktrym bunamı ya rezzan abla glmezse korkuyorummmm yaaa hadi rezzan abllaaa gelll
ay senin gibiyimmmm cldrcamm simdiiii onamı bktrym bunamı ya rezzan abla glmezse korkuyorummmm yaaa hadi rezzan abllaaa gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?