Binnaz Abla

whatsupta birine bakıyorsam bende sürekli online olurum.sana bakmadığına emin misin marple ? sen onu o da seni takip ediyordur belki ?

onuda dusundum eminim yapiyordur ama su an konusmuyoruz biz bende asla adim atmam artik boyle salak salak iste bakariz

onuda kacırdım iyimiiii kendimi pıçaklıcam az kaldııııı hadi rezzan ablaaa yaaa gell artıkk

Kızım saçmalamaa bi duurr!! Yarın yakalarsın sen de Onu dert etme... Rezzan Abla inşallah bir an önce gelir de şu fal krizin biter :) ben 3 gündür fal baktırmıyorum, içim içimi yiyor ama beklemeye çalışıyorum :) sabah kehribana fal gönderdim hala gelmedi, 3.günümü tamamlamama yardım etmeye çalışıyor sanırım :))

hadi sen de birini öner banaa :) kiraze ve saraylı hanım dışında tabii :)

Son düzenleme:
onuda kacırdım iyimiiii kendimi pıçaklıcam az kaldııııı hadi rezzan ablaaa yaaa gell artıkk

bana adam elinde cicekler ozur dileyerek gelicek dedikten 1 ay sonra hayatina baskasi giricek senin demeseydi benim icinde bir numara olacakti serra ama fos

Son düzenleme:

öneriiiiiii geliyorrrr kahinvanga güzel bak beyzoşş

falalemde almina var o da guzel dinledim simdi yine tespitleri baya iyi soru sormamama ragmen

falalemde almina var o da guzel dinledim simdi yine tespitleri baya iyi soru sormamama ragmen

tanımadgm birine baktrkken korkuyorum yaaa beni bilsin olayı bilsin öyle yorum yapsın istiyorum aslında bakarsak olaya

Saraylıhanıma fal yolladım kızlar. Kaç gündür yolluyorum bakan yoook. Geri çekiyorum bende napiyim. Telefondan yazıyorum bunuda saraylıhanım online duruyo bilgisayardan nası duruyo:))

Saraylıhanıma fal yolladım kızlar. Kaç gündür yolluyorum bakan yoook. Geri çekiyorum bende napiyim. Telefondan yazıyorum bunuda saraylıhanım online duruyo bilgisayardan nası duruyo:))

Canım gün içi aktife dönmüş.. Çoğu zaman gece bile yorumlar falları, hatta mesaj da yazar, normal siteden bakarsan görürsün yazdığın mesajı da, mobilde görünmüyor çünkü..

1 saat önce girmiş-10 gün kadar sistemde olamayacağım, kendinize çok iyi bakın fal dostlarım.Görüşmek üzere mutlu bayramlar. yazmış

Canım gün içi aktife dönmüş.. Çoğu zaman gece bile yorumlar falları, hatta mesaj da yazar, normal siteden bakarsan görürsün yazdığın mesajı da, mobilde görünmüyor çünkü..

Çekmiyim mi geri o zaman? Ya fal baktırmam lazım çıldırıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…