Binnaz abladaki en iyi yorumcu, NET!! :))
whatsupta birine bakıyorsam bende sürekli online olurum.sana bakmadığına emin misin marple ? sen onu o da seni takip ediyordur belki ?
sennn bunla bi konuş o zaman ama üsteleme sakın mazeret uydruyosa bile tamam de ona bi otursun sen sormuş ol yani napalım gün gelirde merk etmedn derse simdide sen sclu olmaaa
onuda kacırdım iyimiiii kendimi pıçaklıcam az kaldııııı hadi rezzan ablaaa yaaa gell artıkk
onuda kacırdım iyimiiii kendimi pıçaklıcam az kaldııııı hadi rezzan ablaaa yaaa gell artıkk
Kızım saçmalamaa bi duurr!! Yarın yakalarsın sen de Onu dert etme... Rezzan Abla inşallah bir an önce gelir de şu fal krizin biter :) ben 3 gündür fal baktırmıyorum, içim içimi yiyor ama beklemeye çalışıyorum :) sabah kehribana fal gönderdim hala gelmedi, 3.günümü tamamlamama yardım etmeye çalışıyor sanırım :))
hadi sen de birini öner banaa :) kiraze ve saraylı hanım dışında tabii :)
falalemde almina var o da guzel dinledim simdi yine tespitleri baya iyi soru sormamama ragmen
tanımadgm birine baktrkken korkuyorum yaaa beni bilsin olayı bilsin öyle yorum yapsın istiyorum aslında bakarsak olaya
öneriiiiiii geliyorrrr kahinvanga güzel bak beyzoşş
falalemde almina var o da guzel dinledim simdi yine tespitleri baya iyi soru sormamama ragmen
Onu biliyorum, baktırmıştım da sayende şekerimm :) başka önerinn?? :)
Saraylıhanıma fal yolladım kızlar. Kaç gündür yolluyorum bakan yoook. Geri çekiyorum bende napiyim. Telefondan yazıyorum bunuda saraylıhanım online duruyo bilgisayardan nası duruyo:))[/QUOTE
1 saat önce girmiş-10 gün kadar sistemde olamayacağım, kendinize çok iyi bakın fal dostlarım.Görüşmek üzere mutlu bayramlar. yazmış
Saraylıhanıma fal yolladım kızlar. Kaç gündür yolluyorum bakan yoook. Geri çekiyorum bende napiyim. Telefondan yazıyorum bunuda saraylıhanım online duruyo bilgisayardan nası duruyo:))
Saraylıhanıma fal yolladım kızlar. Kaç gündür yolluyorum bakan yoook. Geri çekiyorum bende napiyim. Telefondan yazıyorum bunuda saraylıhanım online duruyo bilgisayardan nası duruyo:))
vadivatan var bitanemmm medyumemelede baktrdm bn iyydi oda
1 saat önce girmiş-10 gün kadar sistemde olamayacağım, kendinize çok iyi bakın fal dostlarım.Görüşmek üzere mutlu bayramlar. yazmış
Canım gün içi aktife dönmüş.. Çoğu zaman gece bile yorumlar falları, hatta mesaj da yazar, normal siteden bakarsan görürsün yazdığın mesajı da, mobilde görünmüyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?