Binnaz Abla

kızlar tellwe de önerebileceğiniz falcı var mı? kahinvanga ile vadivatan nasıl mesela ya da tavsiyeleriniz neler ?

Enerji işte, tutunca tutuyor.. Sevindim senin memnun kalmana :)

saatine mi denk geliyor nedir beyza gercektende guzel seyler olabiliyor.kesirada ilk fali inanilmaz cikti yani ama ilk kez bu kadar cikan fal taha ve kesiranin olmustur ancak iste sonrasi pek dedikleri gibi degil..

saatine mi denk geliyor nedir beyza gercektende guzel seyler olabiliyor.kesirada ilk fali inanilmaz cikti yani ama ilk kez bu kadar cikan fal taha ve kesiranin olmustur ancak iste sonrasi pek dedikleri gibi degil..

Büyük ihtimal saatine denk geliyor canım, benim de var öyle birkaç falcım, ilk dedikleri çıkıp, sonrası çıkmayan.. Belki de bir kişiye birden fazla baktırmamak lazım, bilemiyorum ama işte duramıyoruz ki :)

kahinvanganın falı geldi..buda genel bakmış
benim eskisi için görüştüğü biri var demiş ama hiç var gibi değil bütün sosyal ağlardan ekliyiz de hala biz
öööf bak aklıma soktu bunu.bide diyo ki öylesine çıkma değil.sana hatalarının farkına varıyo geri dönecek diyo bu ne be

kizlar simdi ben alminanin eski falini dinledikten sonra yine ona fal atayim dedim yeni kayit geldi ama o bakan kiz degil baskasi sesi cok farkli yorumu ifadeleri kesinlikle cok farkli.fal sepetinde samira var bu kadin onun aynisi neredeyse!!kandiriliyormuyuz nedir anlamadim!diger kayitla bu kayit birbirinden yuzdde yuz farkli insanlar

O bayan esmer miymiş:)Hatta erkek arkadaşın ilgilenmiyor ama bayan mı istiyor muş:) Bana da böyle şeyler yazmıştı ama sonuçta pişman oluyorlar..ortak mesaj bu Kahinvanga mutlu sona ulaştırıyo:)

İlk falı ne zaman baktırmıştın sen canım? Samiraya ben de benzetmiştim hatta bir arkadaşa da dinletmiştim ikisinin yorumlarını da, ondan soruyorum

İlk falı ne zaman baktırmıştın sen canım? Samiraya ben de benzetmiştim hatta bir arkadaşa da dinletmiştim ikisinin yorumlarını da, ondan soruyorum

canim 22 eylulde mi ne baktirmisim ama o kiz tamamen baska biri yemin ediyorum fali atsam beni anlicaksiniz kesinlikle bu son baka samira denen kadin!o diger kiz kimdi bilmiorum hafif bir pelteklik vardi onda anlasiliyor yani iptalini istedim dangur dungur boktan bir ses kaydi yapmis!!nasil sinir oldum birde ben sana baktmistim daha once diyor yeni hesap acip baktirdim yalanci sey

Son düzenleme:
O bayan esmer miymiş:)Hatta erkek arkadaşın ilgilenmiyor ama bayan mı istiyor muş:) Bana da böyle şeyler yazmıştı ama sonuçta pişman oluyorlar..ortak mesaj bu Kahinvanga mutlu sona ulaştırıyo:)

hahaha sanada mı aynısın yazmış.ooh rahatladım yaa.
banada saçmalamış yani komik tutarsızlık hat safhada yorumdaki..
moralimi düzelttin:))
hayır saçma olduğunu görüyorum biliyorum ama etkileniyorum genede yarına geçiyo tabi bu:)
ööf 10 kredim gitti:44:

ay son anda yırttım desene

Bizim seninle kaderimiz bir bahtsız:)Chloe den hala çekmedim biliyor musun falımı gelse o beni atacak..

Bizim seninle kaderimiz bir bahtsız:)Chloe den hala çekmedim biliyor musun falımı gelse o beni atacak..

hahaha cidden mi.. ben çektim hatta üstüne kredi aldım kirazeye attım ilk ama ona kanım kaynamadı vazgeçtim saraylıhanıma yolladım.
10 gün olmadığın duydum ondan da çektim kahinvangaya yolladım.beni siteden ona buna fal atıp çekmekten engellicekler valla.
aman tırt site zaten.
nesibe nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

:)Pişman olucaz ama hangimiz bakalım..ben beklettiğim için mi sen çektiğin için mi görücez

Bırak fallarımızın çıkma aşaması biraz tuttan ve birbirimize gönül ratatlığıyla önerebileceğimiz yok..Birkaç isim hariçç zaten..onlar
demirbaş

Son düzenleme:

aynen.sabredip onların fallarını mı beklesem de sabredemiyoruum..
chloeyi çok merak ediyodum aslında sırf günlerdir fal baktıramadım diye bakanda yok diye çektim.
kesin ben pişman olucam ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…