- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canım bende ne geçmişi ne anı bilemedi ki geleceğe sıra gelsin :) enerji meselesi işte, benim tutmadı..
bak bende bu kiza hic bilgi vermedim sadece ne olur demistim iliski saymis siralamis cidden dogruydu
Enerji işte, tutunca tutuyor.. Sevindim senin memnun kalmana :)
saatine mi denk geliyor nedir beyza gercektende guzel seyler olabiliyor.kesirada ilk fali inanilmaz cikti yani ama ilk kez bu kadar cikan fal taha ve kesiranin olmustur ancak iste sonrasi pek dedikleri gibi degil..
kahinvanganın falı geldi..buda genel bakmış
benim eskisi için görüştüğü biri var demiş ama hiç var gibi değil bütün sosyal ağlardan ekliyiz de hala biz
öööf bak aklıma soktu bunu.bide diyo ki öylesine çıkma değil.sana hatalarının farkına varıyo geri dönecek diyo bu ne be
kizlar simdi ben alminanin eski falini dinledikten sonra yine ona fal atayim dedim yeni kayit geldi ama o bakan kiz degil baskasi sesi cok farkli yorumu ifadeleri kesinlikle cok farkli.fal sepetinde samira var bu kadin onun aynisi neredeyse!!kandiriliyormuyuz nedir anlamadim!diger kayitla bu kayit birbirinden yuzdde yuz farkli insanlar
İlk falı ne zaman baktırmıştın sen canım? Samiraya ben de benzetmiştim hatta bir arkadaşa da dinletmiştim ikisinin yorumlarını da, ondan soruyorum
O bayan esmer miymiş:)Hatta erkek arkadaşın ilgilenmiyor ama bayan mı istiyor muş:) Bana da böyle şeyler yazmıştı ama sonuçta pişman oluyorlar..ortak mesaj buKahinvanga mutlu sona ulaştırıyo:)
hahaha sanada mı aynısın yazmış.ooh rahatladım yaa.
banada saçmalamış yani komik tutarsızlık hat safhada yorumdaki..
moralimi düzelttin:))
hayır saçma olduğunu görüyorum biliyorum ama etkileniyorum genede yarına geçiyo tabi bu:)
ööf 10 kredim gitti:44:
ay son anda yırttım desene
sinir oldum yaaa
günlerdir fal diye yırtıyorum bi tarafımı olana bak
hahaha sanada mı aynısın yazmış.ooh rahatladım yaa.
banada saçmalamış yani komik tutarsızlık hat safhada yorumdaki..
moralimi düzelttin:))
hayır saçma olduğunu görüyorum biliyorum ama etkileniyorum genede yarına geçiyo tabi bu:)
ööf 10 kredim gitti:44:
ben sebep oldum dimi ... özür dilerim
Bizim seninle kaderimiz bir bahtsız:)Chloe den hala çekmedim biliyor musun falımı gelse o beni atacak..
hahaha cidden mi.. ben çektim hatta üstüne kredi aldım kirazeye attım ilk ama ona kanım kaynamadı vazgeçtim saraylıhanıma yolladım.
10 gün olmadığın duydum ondan da çektim kahinvangaya yolladım.beni siteden ona buna fal atıp çekmekten engellicekler valla.
aman tırt site zaten.
nesibe nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
:)Pişman olucaz ama hangimiz bakalım..ben beklettiğim için mi sen çektiğin için mi görücez
Bırak fallarımızın çıkma aşaması biraz tuttan ve birbirimize gönül ratatlığıyla önerebileceğimiz yok..Birkaç isim hariçç zaten..onlar
demirbaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?