Binnaz Abla

Hayır öyle düşünme açık ama acamiyorlar. Yani benim ki öyleydi. Aradiginda açtı mı peki

Gizliden Aradım canım açık mı diye kontrol ettim bir kere çaldırdım anlamıştır benim olduğumu da anlarsa anlasın sinirlerim bozuldu.

8
Gerçekten mi?....

yok heartfilianın falı farklıydı ama nebahatin falının bazı yerleri benimkiyle de aynı..

Nebahat ablayı bilmiyorum ama bence %99 olasılıkla heartfilia=Hüma bal.

Niye derseniz ben de başka bir arkadaşım da baktırdık. Giriş cümleleri birebir aynı. Ne görürsem olumlu olumsuz samimiyetinize güvenerek söylicem vb. bir cümle aynen yazılmıştı isterseniz o cümleyi bulup yazayım Hümaya ve heartfiliaya baktıranlar açıp baksın.

Hüma iyi bir falcı. Baktırın derim nickten bağımsız olarak:)))

Bu Hüma Bal değil mi sankim?

1-2 hafta önce Hüma Bal'a baktırdım (attı, tutturamadı, sonra soru kısmında kıvırdı) şimdi falımı okudum, içerik aynı değil ama giriş cümlesi birebir aynı :))

benim falım böyle başlıyor:

'Hoş geldin sefalar getirdin, umarım iyisindir ve daha da iyi olur hayatındaki her şey:) Bu seninle ilk karşılaşmamız olduğu için sana biraz uslubumdan bahsedeyim, enerjin ile seçtiğin kartlar seninle benim aramda yalnızca bir köprüdür. Hislerim ile yoğurarak aktarıyorum. Ben burada sana umut vermek için değil, iyi kötü ne görüyorsam aktarmak için varım.'

ben hiç karışmıcam valla burdan kazanıyordu zaten ne b*k yerse yesin parasında değilim hadi bende salladı tuttu da insana bu yapılmaz siteyide sevmiyordum zaten artık 0

Cherry birşey diyeceğim ben heartfiliaya baktıracak bir tellwede falcı ile olan konuşmalarını görmüştüm hisler06 dı galiba hani bu tarzda bakırıp yazım tarzlarını öğrenip şey mi yapıyorlar acaba

Kendi fikrimi söyleyeyim bu 3 kişi ve dahasına baktırdım.

Heartfilia bende böyle başlamamıştı. Hüma da. Nebahat bu tarzda başladı.

Bence bu 3 ü farklı kişi ama yazım tarzı olarak Huma dan esinlenmiş olabilirler. Hani huma bal mış gibi göstermek için

Bir de o iki falda evet benzerlik var ama çok büyük kopyacı denecek gibi şey yok ama aynı fal tarzını başkalarına atması etik değil.

Kızlar bu sezgi candan ne zaman onlıne oluyor yaw(

Kizlar selenaya mail attim 30tl lik paketi icn gonderdim dyip bilgilerle daha cevap yok gitti mi dersiniz paraciklar??

ama bu esinlenmek değil ki, birebir aynı cümle. bana yazdıkları farklı evet ama benim durumum farklı belki de. neblim bence bu falcıların elinde her duruma uygun hazır şablonlar var, kişi ve soruya göre kopyala yapıştır yapıyorlar. gerçekten midem bulandı artık, kime güveneceğimizi şaşırdık. Bundan sonra benim için yazılı/online fallarda sadece Selena var, geri kalanların hepsi ne hali varsa görsün.

Bir de o iki falda evet benzerlik var ama çok büyük kopyacı denecek gibi şey yok ama aynı fal tarzını başkalarına atması etik değil.
Aynen,ben sadece hemen hemen aynı falı gönderdiği için kızdım,,sadece bazı yerlerini değiştirmiş..bu kadarda olmazki.kendimi enayı yerine koyulmuş hissettiğim için kızdım..yoksa hümaymış,başka biriymiş o durumla ilgilenmiyorum...

aynen. zaten çok yapay bi fal. hiç hisle bakılmış gibi değil, çok yuvarlak sözler. tutmaması başka bi şey bu fal fazla özenilerek yazılmış, edebi cümleler hazır kalıplar falan. fincana bakınca gördüklerini sıraladıkları için bence çoğu falcı kötü bi türkçe kullanıyor, muhtemelen unutmamak için falan. ama bunun ki gördüğüm en tuhaf fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…