yok heartfilianın falı farklıydı ama nebahatin falının bazı yerleri benimkiyle de aynı..Heartfilia da Hüma Bal zaten.:)))
Var.canim hatta şu anda çevrimiçi :)Eslina telwede yok kızlar bulamadım
Hayır öyle düşünme açık ama acamiyorlar. Yani benim ki öyleydi. Aradiginda açtı mı peki
Gerçekten mi?....
yok heartfilianın falı farklıydı ama nebahatin falının bazı yerleri benimkiyle de aynı..
ben hiç karışmıcam valla burdan kazanıyordu zaten ne b*k yerse yesin parasında değilim hadi bende salladı tuttu da insana bu yapılmaz siteyide sevmiyordum zaten artık 0Ozaman kopyala yapıştır yaptıgı için siteden iade isteyelim topluca....ne dersiniz...
isteyelim bencedeOzaman kopyala yapıştır yaptıgı için siteden iade isteyelim topluca....ne dersiniz...
Gizliden Aradım canım açık mı diye kontrol ettim bir kere çaldırdım anlamıştır benim olduğumu da anlarsa anlasın sinirlerim bozuldu.
BU KATİNA FALI,, Bana ve sitemiz olan biryolunvar.com'a duymuş olduğun ilgi ve güvenden ötürü sana çok teşekkür ederim. Bu seninle ilk karşılaşmamız olduğu için sana biraz üslubumdan bahsedeyim, enerjin ile seçtiğin kartlar seninle benim aramda yalnızca bir köprüdür. Hislerim ile yoğurarak aktarıyorum. Sana gördüğüm olumlu ya da olumsuz ne var ise aktaracağım.
Beyfendi odaklı incelememi yaptım. Seninle de enine boyuna paylaşacağım..Niyetindeki erkek ile kesinlikle ilişki yolun açık, İkinizin arasında ciddi bir çekim ve enerji alış verişi bulunmakta. Onda seni çeken bir şey var, aynı şekilde sende de onu. Bu kişiyi unutmayı seçsen bile, bu öyle kolay olmaz, tam onu unutmak için çabalarsın o bir anda bir hamlesi ile tüm unutma çabalarını yerle bir eder. Enerjin ile seçtiğin kartlar bana ilişkinizin güzel bir şekilde devam edeceğini söylüyor fakat öncesinde ben aranızda geçecek olan bir tartışmayı görmekteyim. Tamamen senin ve onun tutum hatalarından kaynaklanacak bir tartışma bu. Yok yere birbirinizi kırmanız, gerginlik yaratmanız belirdi. Ortada somut bir neden olmayacak, haklı haksız gibi bir durum değil bu, sadece ikinizin fevriliği ve yanlış anlaşılmadan ibaret. Küçük bir tartışma gibi gözüküyor fakat yine de biraz üzüleceğini gördüğüm için bu durumdan bahsetmek istedim. En geç kasım ortasına kadar yaşayacaksın bu tartışmayı.
Onun zihnine baktığımda ise, seni beğeniyor ve istiyor, tamamen olumlu düşüncelere sahip çevresinde sizi övgüyle bahsediyor bu bey.. Sizlere oldukça aşkla bağlı. Bu tartışmanın ardından iletişimsizlikler olabilir, ama sonrasında onun sana karşı net bir adımı belirdi. Bu teklif olabilir çünkü oldukça cesaretli bir adım. Senin hem şaşıracağın hem de sevineceğin görülüyor. Mantıkla olan bir şey değil bu, Tamamen kalpten. Kendini bulutlarda gibi hissedeceğin ve yıldız gibi parlayacağını görmekteyim.
Dediğim gibi, Kasım ortasına kadar bir tartışma görünüyor, sonrasında bir iki haftalık sessiz kalma evresi girebilir, bu evrenin ardından ise sana çok cesur bir adımı olacaktır erkeğinin. Sen biraz geri dur, fazla mücadele vermek iyi değildir, zaten o sana kendiliğinden gelecek. İnan aksi bir durum görsem açıkça paylaşırdım seninle. 4'lü zaman dilimlerde sizin maddi anlamda ferahlayacağınızı görmekteyim. Maddi ve manevi anlamda güçlenme söz konusu olacak. Bu ay,hafta ya da gün olabilir.Bir bayan daha var çevrende veya ailende.Genç bir bayan ve onunla oturup bir konuda yapacağın konuşma olacak.Kendisinin sana göstereceği bazı yönlerde destek olacak ve onun ile ilgilide yakın zaman da bir konuda mutlu olacağını veriyor. Senin bu yakın zamanda ise zoru bir aşamadan geçeceğin çıkmış.Gereksiz yere kendini germe olacak ama sonrasında başarılı şekilde halledeceksin.
BUDA KAHVE FALI.... Bana ve sitemiz olan biryolunvar.com'a duyduğun ilgi ve güvenden ötürü sana çok teşekkür ederim. Bu seninle ilk karşılaşmamız olduğu için sana biraz üslubumdan bahsedeyim, enerjin ile kapattığın kahve falın seninle benim aramda yalnızca bir köprüdür. Sana gördüğüm olumlu ya da olumsuz ne var ise sana bildireceğim.
Niyetindeki erkek ile kesinlikle ilişki yolun açık,İkinizin arasında ciddi bir çekim ve enerji alış verişi bulunmakta. Bu kişiyi unutmayı seçsen bile, bu öyle kolay olmaz, tam onu unutmak için çabalarsın o bir anda bir hamlesi ile tüm unutma çabalarını yerle bir eder. Onun zihnine baktığımda ise, seni beğeniyor ve istiyor.
Bu beyefendi yakın bir zamanda size bir hediye alabilir ya da bir sürpriz yapabilir. Çünkü Senin hem şaşıracağın hem de sevineceğin görülüyor. Mantık ilişkisi değil bu. Kendini bulutlarda gibi hissedeceğin ve yıldız gibi parlayacağını görmekteyim.Erkekler çok sahiplenme ve ait olma duygusunu sevmezler, Ona biraz gizemli olmalı taktiksel yapmalısın. İlişkin ile ilgili kötü bir durum görmemekteyim. Ayrıca beyefendinin 2016 yılının başı gibi size karşı ciddi bir teklifte bulunacağını sonunda sizin mutlu olacağınız çıkmış.
İş hayatınıza baktığım zaman, Beklemediğin zaman beklemediğin şekilde bir işe gireceğini görüyorum. Aralık başı gibi karşına çıkacak iş. Maddi olarak çok rahat edeceğin gözükmekte. bazen bu iş konuna çok fazla gömülüyorsun olacak mı ne olacak ne bitecek diye kendi içine, bunu yapman akış enerjisini çekiştirir ve olacakları öteler. O yüzden oldu bil ve arkana yaslan.
Bir de yakın zamanda seni mutlu edecek bir haber var. Bu mutsuz olacağın haber ise,haberini beklediğin bir şeyin bu sene içinde olumsuz sonuçlanması yüzünden olacak. Bu beklentinin olmamasının nedeni ise daha iyi bir fırsat ile karşılaşmanızdan ötürü olacak.
Sizin için bir de Melek Kartı Çektim. ZAFER çıktı. Anlamına bakacak olur isek: Bu kez zaferi hak ediyorsunuz. Sarsılmayan odağınız ve kendinizi adamanız kesin bir yaratımla sonuçlandı. Huzur ve mutluluk duyguları şu anda size geliyor. Tüm dikkatinizi şu ana çevirin ve tüm hissettiklerinizin, deneyimlerinizin tadınız çıkarın. Bilin ki, kendinize şu anın keyfini çıkarma izni verirseniz, gelecek olumlu yönde ilerleyecektir. ..SİZDE KARŞILAŞTIRABİLİRSİNİZ.....
Bu Hüma Bal değil mi sankim?
ben hiç karışmıcam valla burdan kazanıyordu zaten ne b*k yerse yesin parasında değilim hadi bende salladı tuttu da insana bu yapılmaz siteyide sevmiyordum zaten artık 0
Canım ben yazdım siteye durumu acıkladım,sende bildir istersen,iade istedim.bakalım hoş ilgileneceklerinide sanmıyorum yaaaa...isteyelim bencede
Kendi fikrimi söyleyeyim bu 3 kişi ve dahasına baktırdım.
Heartfilia bende böyle başlamamıştı. Hüma da. Nebahat bu tarzda başladı.
Bence bu 3 ü farklı kişi ama yazım tarzı olarak Huma dan esinlenmiş olabilirler. Hani huma bal mış gibi göstermek için
Aynen,ben sadece hemen hemen aynı falı gönderdiği için kızdım,,sadece bazı yerlerini değiştirmiş..bu kadarda olmazki.kendimi enayı yerine koyulmuş hissettiğim için kızdım..yoksa hümaymış,başka biriymiş o durumla ilgilenmiyorum...Bir de o iki falda evet benzerlik var ama çok büyük kopyacı denecek gibi şey yok ama aynı fal tarzını başkalarına atması etik değil.
Kizlar selenaya mail attim 30tl lik paketi icn gonderdim dyip bilgilerle daha cevap yok gitti mi dersiniz paraciklar??
ama bu esinlenmek değil ki, birebir aynı cümle. bana yazdıkları farklı evet ama benim durumum farklı belki de. neblim bence bu falcıların elinde her duruma uygun hazır şablonlar var, kişi ve soruya göre kopyala yapıştır yapıyorlar. gerçekten midem bulandı artık, kime güveneceğimizi şaşırdık. Bundan sonra benim için yazılı/online fallarda sadece Selena var, geri kalanların hepsi ne hali varsa görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?