- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Sagol canım, cherrıcım bu sezgi candan nasıl sence??Tellwede bakıyor. Tarotu da güzel kahvesi de. Bir de çakra açma temizleme dersi verdiği bir fal var.
Sagol canım, cherrıcım bu sezgi candan nasıl sence??
Tellwede bakıyor. Tarotu da güzel kahvesi de. Bir de çakra açma temizleme dersi verdiği bir fal var.
sen yaptın mı bunları? Ben tarot yollamıştım ama yanı sıra enerji falına bakıyormuş artik. Bu enerji falını çok merak ediyorum bana özelden yazabilir misin acaba o zamanlarda neler çıkmıştı nasıl bakmıştı sana? :)
Ben Saraylı'ya baktırmak istiyorum, onu begenenler ve begenmeyenlerden yorum alsam :)))
Kizlarrrrr,bugun bir şok yaşadim ve sizide bilgilendirmek istedim.Şöyle..geçen gün biryolunvarda ki Nebahat Ablaya katina baktirmistim,bugunde indirimde oldugu icin birde kahve attim..Ne goreyim kopyala yapiştir yapmiş,sadece bazi yerlerini degistirmis,diger yerleri kelime kelimesini ayni...İki falimida farkli hesaplardan gondermiştim..üzuldum..isteyen olursa gonderebilirim fallari...
Cnm bende bugun katina baktirdim ona bana katinani atabilirmsn.Kizlarrrrr,bugun bir şok yaşadim ve sizide bilgilendirmek istedim.Şöyle..geçen gün biryolunvarda ki Nebahat Ablaya katina baktirmistim,bugunde indirimde oldugu icin birde kahve attim..Ne goreyim kopyala yapiştir yapmiş,sadece bazi yerlerini degistirmis,diger yerleri kelime kelimesini ayni...İki falimida farkli hesaplardan gondermiştim..üzuldum..isteyen olursa gonderebilirim fallari...
Kizlarrrrr,bugun bir şok yaşadim ve sizide bilgilendirmek istedim.Şöyle..geçen gün biryolunvarda ki Nebahat Ablaya katina baktirmistim,bugunde indirimde oldugu icin birde kahve attim..Ne goreyim kopyala yapiştir yapmiş,sadece bazi yerlerini degistirmis,diger yerleri kelime kelimesini ayni...İki falimida farkli hesaplardan gondermiştim..üzuldum..isteyen olursa gonderebilirim fallari...
Bana da atar mısınBana da atarr mısı
Ben varım. :)
An yanlıştı, gelecek 1 mg çıkmadı. Bilmiyorum sosyal medyayı google yaparsa bilinecek şeyleri yazmış bana. Yaşadığım yerin yurtdışı olması vs. Ama adamın hayatıyla ilgili yazdığı şeyler yanlıştı yani somut olarak bilinecek şeylerdi ve doğrusunu biliyordum. Gelecek 1 mg çıkmadı. Bu hesabımda paypal ödemesi yapıyorum yani kimlik bilgilerim var.
Sonra başka bir hesaptan attım ama bu hesaptan sadece mobil ödeme yaptım. Selena hiiiçbir şey bilememiş. Anı bilememiş yani.
Valla benim için durum böyle.
Canim bu suzun aynisini binnazdaki humada yazmisti ama sanmiyorum..soz ayni sadeceO kadının duvarına yazdıgı soz baska bır falcının sozune benzıyor yazım seklı falan,birden türedi zaten kadın bılemedım acıkcası @SimplyLove 'le ajanlıktauz melekopobiryolunvarda birlikte voltran oluşturup bakıyorlar fallara bence =))
bence özelden at canım başka falcılarda okuyor byralarıHatta kizlar buraya yayinlayabilirimde olurmu,sonucta gizli sakli bisey yok icinde
Ben Saraylı'ya baktırmak istiyorum, onu begenenler ve begenmeyenlerden yorum alsam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?