Binnaz Abla

Tellwede bakıyor. Tarotu da güzel kahvesi de. Bir de çakra açma temizleme dersi verdiği bir fal var.

sen yaptın mı bunları? Ben tarot yollamıştım ama yanı sıra enerji falına bakıyormuş artik. Bu enerji falını çok merak ediyorum bana özelden yazabilir misin acaba o zamanlarda neler çıkmıştı nasıl bakmıştı sana? :)

Ben tarot baktırmıştım.

Çakra meselesi fal değil diyeyim.
Bana çok fal baktırma enerjini tıkar demişti mesela:)) Vücudundaki iyi çalışmayan çakraları bulup onları açman için çalışma yaptırıyor.Değişik renklerde mum yakma ve olumla yapma gibi.

Kizlarrrrr,bugun bir şok yaşadim ve sizide bilgilendirmek istedim.Şöyle..geçen gün biryolunvarda ki Nebahat Ablaya katina baktirmistim,bugunde indirimde oldugu icin birde kahve attim..Ne goreyim kopyala yapiştir yapmiş,sadece bazi yerlerini degistirmis,diger yerleri kelime kelimesini ayni...İki falimida farkli hesaplardan gondermiştim..üzuldum..isteyen olursa gonderebilirim fallari...

yok artik... bakabilir miyim??

Cnm bende bugun katina baktirdim ona bana katinani atabilirmsn.

O kadının duvarına yazdıgı soz baska bır falcının sozune benzıyor yazım seklı falan,birden türedi zaten kadın bılemedım acıkcası @SimplyLove 'le ajanlıktauz melekopo biryolunvarda birlikte voltran oluşturup bakıyorlar fallara bence =))

Bana da atarr mısı

Vaaayy panpa nerelerdesin sen ya:) valla bende de durum aynen sen gibi :) bu arada eslina iyidir bende yasadim onun dediklerini ki sonradan cok yakin arkadas olduk kendisiyle reklam degildir kizlar ama bende tavsiye edebilirim eslinayi :)

Canim bu suzun aynisini binnazdaki humada yazmisti ama sanmiyorum..soz ayni sadece

Kızlar moralim çok bozuk şimdi benimkini Aradım gizliden askerde telefonu açık mı diye açık geçen gün de Aradım yine açıktı. Telefonunu rahat rahat kullanabiliyorlar mı askerde? Telefonu istediği an elinde ve adam beni gittiğinden beri hiç aramadı tamamen unutmak istiyor anlaşılan. Hani fallar hani seviyordu seven insan aramaz mı ya. Ben Aradım 5 gün önce sesini özlerim merak ederim seni ara arada dedim burası çok sıkı telefonları topladılar dedi bu mu sıkı Askeriye telefonu hep açık. Benim için bitmiştir bu ilişki daha da fal atmam hepsi yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…