yok tatlıl tellwe derinAtart merhaba canım. Bu derin diye bahsettiğin falsepetindeki "abel derin" mi? Dedikleri isabetli mi?
ben sana demedim benazirin diğer topikten duyup gittiğini sanıyorum , ordakileri kastetmiştimCanm ne reklami yahu begenmedigimi soyledim aksine
Selam! Ben Morriganın kardeşi.. Bunu yazmak istedim çünkü şu an dönüp doluşan tartışma falı benim falımla aynı. Biraz küçük olduğum için bu siteye üye değilim ve burda ablam paylaşıyor baktırdıklarımı Başka kimseye hüma bu falı atmamıştır ve beni de sevdiğine inanıyorum. Benim attığım falı isteyenler oldu kk dan facebooktan kendi çevremde ve istanbul bursa ve izmirde arkadaşlarımla gittiğim falcılarda oturan kişilerle ettiğim sohbet oldu. Ablama bu durumu anlattığımda endişelendi. Hüma Bal a da böyle bir suçlama benim yüzümden gibi olmuş gibi hissettim bende bu durumdan bahsetmek istedim
aynı aynı aynı arkadaştan bahsediyorsak , o zaten farketmişti ve giriş cümleleri, fal akışı aynuuu hearthüma yani :)8
Nebahat ablayı bilmiyorum ama bence %99 olasılıkla heartfilia=Hüma bal.
Niye derseniz ben de başka bir arkadaşım da baktırdık. Giriş cümleleri birebir aynı. Ne görürsem olumlu olumsuz samimiyetinize güvenerek söylicem vb. bir cümle aynen yazılmıştı isterseniz o cümleyi bulup yazayım Hümaya ve heartfiliaya baktıranlar açıp baksın.
Hüma iyi bir falcı. Baktırın derim nickten bağımsız olarak:)))
sonbahar gribi bende de varAy bende bugun baktrdim sonbahr gribi demismi sanada bide falin son kismina dogru su attim ben aciliminda yazmis genelde kartta boyle derler yuzyuze seans imdaki gibi yazmis tanitimada aklima huma bal geldi
bende istedim geri yuklediler..faldaki aynı yerleri koyu yaptımArkdslar nebahat abla kopyala yapistir yapmis arkadasimda fal gondermisti fallarimiz ayni sok oldukk iade istedimm
buna kendim cevap vereyim, benim hesabımdan fal atıyor ve falcılar da yorumluyor herkese de atmıyor zaten binnazda. Kendi kardeşimin fal atmasına biz izin veriyoruz Senin için bir problem mi teşkil ediyor?Buraya yaşın tutmadığı için üye olmamışsın ya Binnaz'da da 18 yaş sınırı var, onu pek takmamışsın sanırım
kim baktırdı başka, ay biri bana da göndsrsin , ben de kıyaslayayımbende istedim geri yuklediler..faldaki aynı yerleri koyu yaptım
MissCherryBlossom nirdeydin sen dostum? etiketleme yaptım çok önceki postlarda ama ne var ne yok? bu arada eslina tellwede yokk ??
aynenn bunu jelly farketmiştiben de baktırdım az önce dediğim gibi aynılarKizlar bu sitede ilk defa hic kusku duymadan bir paylasim yapacagim. Normalde ben korkarim emin degilsem kimseyi yaftalamam ama adim kadar eminim. Heartfiliaya aylar once attigim fali buldum. Yuzde yuz huma bal. Yuzde bir ihtimal bile yok. Yuzde yuz. Ayni cumleler iki falimda yuzde yuz ayni cumle var ki ben aylar aylar once atmisim, huma unlenmeden. Soylemeden de edemeyecegim eski kisi ile ilgili atmisim bi halt da cikmamis. Vay anasini sayin seyirciler demek istiyorum. Bu arada farkli kisiler icin ayni cumleleri kurmus.
buna kendim cevap vereyim, benim hesabımdan fal atıyor ve falcılar da yorumluyor herkese de atmıyor zaten binnazda. Kendi kardeşimin fal atmasına biz izin veriyoruz Senin için bir problem mi teşkil ediyor?
Banlıydım nerde olucam :)))
Aramada arat eslinayı çıkıyor.
o zaman ben bilmiyorum valla biz kendimiz ile ilgili olanları söyledik bundan sonrası bizi ilgilendirmiyor. Nebahat abla ve heartfilia ya da öpücüklerimi gönderiyorum paramı çördülerKizlar bu sitede ilk defa hic kusku duymadan bir paylasim yapacagim. Normalde ben korkarim emin degilsem kimseyi yaftalamam ama adim kadar eminim. Heartfiliaya aylar once attigim fali buldum. Yuzde yuz huma bal. Yuzde bir ihtimal bile yok. Yuzde yuz. Ayni cumleler iki falimda yuzde yuz ayni cumle var ki ben aylar aylar once atmisim, huma unlenmeden. Soylemeden de edemeyecegim eski kisi ile ilgili atmisim bi halt da cikmamis. Vay anasini sayin seyirciler demek istiyorum. Bu arada farkli kisiler icin ayni cumleleri kurmus.
?Pardon ya, az önceki yazıyı kuzenim yazmış ta, sence problem yaratmamıştır umarım
Ya sok icindeyim. Vallahi yalan dolan. Bu arada hep diyorum huma bana cikiyordu diye demekki cikmiyormus tesaduf edecekti etmedi demekkiaynenn bunu jelly farketmiştiben de baktırdım az önce dediğim gibi aynılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?