Binnaz Abla

Kiz gelirsem oraya valla fena yaparim 8 yil ne ayol 2 4 ideal iste
Banaysa 10-12 yıl yolu var. Olsun kuzum geç olsun güç olmasın. Benim halam 37 yaşında evlendi. Diğerleri de 34-36 ama bekarlar. Halamların halası da 28 yaşında evlenmiş. Kız halaya çeker sözünden nasibimi almam inşallah!

Kiz sana degil bize bize sen daha dur sen daha okuyacaksin

Ben de erdim sonunda hidayete. Allah bir daha şaşırtmasın Hiçbirimizi.

Yazıyorum ama her zaman ki gibi banlısın Chery :)cevap yazamıyacaksın ama okuduğuna eminim.

KIZLAR SELAMLAAAR OLSUN HEPİNİZE ESKİLERDEN BENİ HATIRLAYANLAR HATIRLAR UZUN ZAMANDIR BAKAMIYORUM YAZAMIYORUM İŞ GÜÇ YOĞUNLUK DERKEN BURAYA HİÇ FIRSAT KALMADI BURADAKİ HEMEN HEMEN HER FALCIYA BAKTIRMIŞ BİRİ OLARAK SİZLERE BİRKAÇ FİKİR VERMEK İSTERİM. GERÇİ BURADA FALCI KAVRAMI GÖRECELİ AMA EN AZINDAN BANA ÇIKIP ÇIKMAYANLARI YAZAYIM. KONU MAALEEF OLUMSUZ SONUÇLANDI.10 AY BEKLEDİM HEPSİ DÖNECEK DEDİ AMA NERDEEEE DÖNMEDİ TABİKİ.
PATLAYANLAR: MERYEM, AYLİN, FAMA, SELENA, SARAYLI, ESTER, HÜMA BAL, REZZAN, FATMA, İLKAY. TELEFONDA BAKAN YİĞİT, MANDAL MURAT, TELEFONDA BAKAN İSMİ DEĞİŞİK Bİ KADIN VARDI 100 TL YE BAKIYODU UNUTTUM ADINI O.
BUNALRIN HEPSİ BEKLE DÖNECEK DEDİ AMA OLMADI DÖNMEDİ YANİ.

FALI ÇIKANLAR İSE; ONLİNE DA SERÜVEN VE GİZEM HATUN. REELDE LAF CAFE ANDAÇ,ÇİĞDEM,UMAY. MANDAL CAFE ADA. ESENLERDEKİ AYŞE.
ŞİMDİ YENİ BİRİ VAR İLK BAŞTA 15-20 GÜN HERŞEY GÜZELDİ HATTA BİZİM ESAS OĞLANDAN SONRA İLK DEFA BİRİNE ISINDIM AMA O DA Bİ İLGİSİZLEŞTİ BUDA FOS GALİBA. FİKİRLERİM BÖYLE UMARIM BURDAKİ HERKESİN İSTEDİKLERİ GERÇEKLEŞMİŞTİR :)))

Hoşgeldiiinnn :) hakkında hayırlısı olsun inşallah senin de önünde çok çok güzel günlerin vardır da bu günleri gülerek hatırlarsın :)

Kızlar bısey danısıcam sızlere medyum selenayla alakalı ornegı net bı sekılde veremıcem tam olarak ama soyle sorayım fal baktırdım ben gene ona mesela ılıskımızde bı aksama olduysa gecmıste bır sorun bu durumu sankı geelcekmıs gıbı soleyebılıyor degıl mı? bır de bısey dıkkatımı cektı sankı aklımı okuyor gıbı benım ıstedıgım olmasını ıstedıgım seylerı soluyor sankı sıze de oldu mu ımkansız seyler ama cokkk ıstedıgım mucıze seyler sızlere de oldu mu bu acaba?

Selena benim olmasını istediğim şey için "olmayacak" dedi. Bu yüzden sadece gerçekleşmesini istediğimiz şeyleri değil, falda gördüklerini söylediğini düşünüyorum. Gelecekle geçmişi karıştırıyor olabilir, bana başka birinin ileride mevcut ilişkisine devam edeceğini söyledi, ama belki de aslında devam etmeyecekler de o geçmişi gördüğü için öyle söyledi. Ancak dedikleri gerçekleşince ya da gerçekleşmeyince anlaşılır bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…