- 30 Ocak 2014
- 4.927
- 10.631
- 408
Banaysa 10-12 yıl yolu var. Olsun kuzum geç olsun güç olmasın. Benim halam 37 yaşında evlendi. Diğerleri de 34-36 ama bekarlar. Halamların halası da 28 yaşında evlenmiş. Kız halaya çeker sözünden nasibimi almam inşallah!Kiz gelirsem oraya valla fena yaparim8 yil ne ayol 2 4 ideal iste
Kiz gelirsem oraya valla fena yaparim8 yil ne ayol 2 4 ideal iste
Banaysa 10-12 yıl yolu var. Olsun kuzum geç olsun güç olmasın. Benim halam 37 yaşında evlendi. Diğerleri de 34-36 ama bekarlar. Halamların halası da 28 yaşında evlenmiş. Kız halaya çeker sözünden nasibimi almam inşallah!
EBETTTT :)Kiz sana degil bize bizesen daha dur sen daha okuyacaksin
Ben de erdim sonunda hidayete. Allah bir daha şaşırtmasın Hiçbirimizi.Greycim insan hidayete eriyor bir noktadan sonra:)))
Luna06yı Urmina keşfettiydi. Ben çok övdüm burda. Gerçekten çok çok iyi bakıyor dediklerini yaşadım.
Onun dışındakiler tırt zaten. Parama acıyorum cidden çok pişmanım.
Hoşgeldiiinnn :) hakkında hayırlısı olsun inşallah senin de önünde çok çok güzel günlerin vardır da bu günleri gülerek hatırlarsın :)KIZLAR SELAMLAAAR OLSUN HEPİNİZE ESKİLERDEN BENİ HATIRLAYANLAR HATIRLAR UZUN ZAMANDIR BAKAMIYORUM YAZAMIYORUM İŞ GÜÇ YOĞUNLUK DERKEN BURAYA HİÇ FIRSAT KALMADIBURADAKİ HEMEN HEMEN HER FALCIYA BAKTIRMIŞ BİRİ OLARAK SİZLERE BİRKAÇ FİKİR VERMEK İSTERİM. GERÇİ BURADA FALCI KAVRAMI GÖRECELİ AMA EN AZINDAN BANA ÇIKIP ÇIKMAYANLARI YAZAYIM. KONU MAALEEF OLUMSUZ SONUÇLANDI.10 AY BEKLEDİM HEPSİ DÖNECEK DEDİ AMA NERDEEEE DÖNMEDİ TABİKİ.
PATLAYANLAR: MERYEM, AYLİN, FAMA, SELENA, SARAYLI, ESTER, HÜMA BAL, REZZAN, FATMA, İLKAY. TELEFONDA BAKAN YİĞİT, MANDAL MURAT, TELEFONDA BAKAN İSMİ DEĞİŞİK Bİ KADIN VARDI 100 TL YE BAKIYODU UNUTTUM ADINI O.
BUNALRIN HEPSİ BEKLE DÖNECEK DEDİ AMA OLMADI DÖNMEDİ YANİ.
FALI ÇIKANLAR İSE; ONLİNE DA SERÜVEN VE GİZEM HATUN. REELDE LAF CAFE ANDAÇ,ÇİĞDEM,UMAY. MANDAL CAFE ADA. ESENLERDEKİ AYŞE.
ŞİMDİ YENİ BİRİ VAR İLK BAŞTA 15-20 GÜN HERŞEY GÜZELDİ HATTA BİZİM ESAS OĞLANDAN SONRA İLK DEFA BİRİNE ISINDIM AMA O DA Bİ İLGİSİZLEŞTİ BUDA FOS GALİBA. FİKİRLERİM BÖYLE UMARIM BURDAKİ HERKESİN İSTEDİKLERİ GERÇEKLEŞMİŞTİR :)))
1 yılım kaldıKızlar Opak Çoraplarınızı hazırlayın Ederun ve BaldanKabak'ın düğünü var!... 2-4-6-8.. yıl sonra
kızlar bana acil anı iyi bilen falcı lazım
1 yıldız vermişim ben onaFalci sema katina diyorum ama biliyorsun bu is enerji isi, bugun indirimdeyse atabilirsin 15 e ama normalde 30 cok fazla bir sey diyemiyorum.
1 yıldız vermişim ben ona
Tellwe Serüven ya da Biryolunvar Medyum Deniz anı güzel biliyorlar bence, bildikleri detaylar oldu. Yakın zamanda baktırdığım için gelecek için birşey diyemiyorum... Biryolunvar Aylin de o anki durumda iyiydi. 2016'da bunlardan biri çıkarsa yazarım...kızlar bana acil anı iyi bilen falcı lazım
Selena benim olmasını istediğim şey için "olmayacak" dedi. Bu yüzden sadece gerçekleşmesini istediğimiz şeyleri değil, falda gördüklerini söylediğini düşünüyorum. Gelecekle geçmişi karıştırıyor olabilir, bana başka birinin ileride mevcut ilişkisine devam edeceğini söyledi, ama belki de aslında devam etmeyecekler de o geçmişi gördüğü için öyle söyledi. Ancak dedikleri gerçekleşince ya da gerçekleşmeyince anlaşılır bu...Kızlar bısey danısıcam sızlere medyum selenayla alakalı ornegı net bı sekılde veremıcem tam olarak ama soyle sorayım fal baktırdım ben gene ona mesela ılıskımızde bı aksama olduysa gecmıste bır sorun bu durumu sankı geelcekmıs gıbı soleyebılıyor degıl mı? bır de bısey dıkkatımı cektı sankı aklımı okuyor gıbı benım ıstedıgım olmasını ıstedıgım seylerı soluyor sankı sıze de oldu mu ımkansız seyler ama cokkk ıstedıgım mucıze seylersızlere de oldu mu bu acaba?
Merhabalar binnaz ablanin en iyi falcisi sizce ??
Ne güzell:))
Lale gül belkiMerhabalar binnaz ablanin en iyi falcisi sizce ??
kızlar bana acil anı iyi bilen falcı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?