Canim kuvvetle muhtemel ki falalemdeki diger fallari okuyor . O yuzden anlik durumda bizi sok etti. Hicbiri gercek falci degil hepsi sahtekar.eger oyle olmasaydi bak senin basina gelen bir ay icinde olacak buyuk bir olayi bilememis.Bence de cunku bu kadar bilip de bir ay icinde olacak buyuk bir olayi bilmemesi tuhaf geliyor. Hani zaman uzun olsa kahin degil ya nerden bilecek diyecegim, arkadaslarima hep 1 er yila yakin vadeler verdi, bu kadar genis gorebiliyorsa benim bir ay icinde olan olayimin seceresini dokmesi lazimdi. Taktim ben bu kadina
Bana da tozpembe bir tablo cizmisti. Neler neler :) yazik ben de nasil inandim. Haram olsun aldiklari paralar !!Didem'e bir defa baktırdım ağzım açık kalmıştı burada yazılan bazı olaylardan sonra baktırmıştım ekim sonu demişti aralığın sonuna geldik çıkmadı bir daha asla baktırmam dediğin gibi dönüş bile yapmıyor çoğu zaman bana saygısı olmayan kişinin falını da istemem.
Valla bosa dokduk tonla parayi, yine fal atasim vardi birilerine iyi ki atmamisim. O kadin ilk fal baktiginda dedigi bir seye cok uzulmustum, Allahim nolur ogreneyim vs dedigim gunun aksami bahsettigi kisiyi gorduk ve ben hic onun dedigi gibi olmadigini gordum. Kafa iste aslinda ne kadar takiyoruz, uzuluyoruz hic yere. Neyse biz kendi fali birakanlar topigimize donelimCanim kuvvetle muhtemel ki falalemdeki diger fallari okuyor . O yuzden anlik durumda bizi sok etti. Hicbiri gercek falci degil hepsi sahtekar.eger oyle olmasaydi bak senin basina gelen bir ay icinde olacak buyuk bir olayi bilememis.
Bence de cunku bu kadar bilip de bir ay icinde olacak buyuk bir olayi bilmemesi tuhaf geliyor. Hani zaman uzun olsa kahin degil ya nerden bilecek diyecegim, arkadaslarima hep 1 er yila yakin vadeler verdi, bu kadar genis gorebiliyorsa benim bir ay icinde olan olayimin seceresini dokmesi lazimdi. Taktim ben bu kadina
Canim kuvvetle muhtemel ki falalemdeki diger fallari okuyor . O yuzden anlik durumda bizi sok etti. Hicbiri gercek falci degil hepsi sahtekar.eger oyle olmasaydi bak senin basina gelen bir ay icinde olacak buyuk bir olayi bilememis.
Ben de su zamana kadar döktügm paraya acidim baldan. Hafife alinacak miktarlar degil. Ben de biraktim online fali. Topgimize geri doncem . Amacim burdaki arkadaslarmin gercekleri gormesi.Valla bosa dokduk tonla parayi, yine fal atasim vardi birilerine iyi ki atmamisim. O kadin ilk fal baktiginda dedigi bir seye cok uzulmustum, Allahim nolur ogreneyim vs dedigim gunun aksami bahsettigi kisiyi gorduk ve ben hic onun dedigi gibi olmadigini gordum. Kafa iste aslinda ne kadar takiyoruz, uzuluyoruz hic yere. Neyse biz kendi fali birakanlar topigimize donelim
Sultani begenmedim.iade aldim.melda iyiydi ama deneyebilirsin.Bir fal atacagim valla hayatim uzundur atmadim zaten, bir yolun var falci sultana veya gizem hatuna veya melda ya atacagim
nasıl gidiyo donet :)Sultani begenmedim.iade aldim.melda iyiydi ama deneyebilirsin.
Sıkıntılı :)nasıl gidiyo donet :)
:) bu yıl hep boyle gecti vallaSıkıntılı :)
Kızlar ben de çok güvendiğim didem de patladı. Didem falcı falan değil üç harflileriyle anlık durumu görüyor. Kesinlikle duru görüşü yok. Tavsiye etmiyorum.
Tellwede çok güvendiğim falcılar
Nazz
Serüven
Medyum fatıma
Ve daha telwede aklıma gelmeyen bir sürü falcı
Hepsi patladı...
Telwede birtek tutturan luna06 ve fama oldu bana
Falalem meryemde patladı zaman olarak
Velhasıl kelam doğru dürüst hiçbiri çıkmıyor. Hepsi ümid verip sizi o anlık ferahlatiyor. Online falcıların hiçbirisi gerçek değil. İnanmıyorum hiçbirine. Bana birtek luna tutturdu. Birde fama ama onlarında artık şans üzeri tuttuğuna inanıyorum. çok şükür online faldan elimi eteğimi çektim. Sokağa atacak param yok. Artık akıllandım. Terapi niyetine bile olsa baktırmam. Gider o parayla kendime birşeyler alırım. Alışveriş yaparım. Terapi fazlasıyla olur zaten
Greycim insan hidayete eriyor bir noktadan sonra:)))
Luna06yı Urmina keşfettiydi. Ben çok övdüm burda. Gerçekten çok çok iyi bakıyor dediklerini yaşadım.
:) bu yıl hep boyle gecti valla
Kızlar ben de çok güvendiğim didem de patladı. Didem falcı falan değil üç harflileriyle anlık durumu görüyor. Kesinlikle duru görüşü yok. Tavsiye etmiyorum.
Tellwede çok güvendiğim falcılar
Nazz
Serüven
Medyum fatıma
Ve daha telwede aklıma gelmeyen bir sürü falcı
Hepsi patladı...
Telwede birtek tutturan luna06 ve fama oldu bana
Falalem meryemde patladı zaman olarak
Velhasıl kelam doğru dürüst hiçbiri çıkmıyor. Hepsi ümid verip sizi o anlık ferahlatiyor. Online falcıların hiçbirisi gerçek değil. İnanmıyorum hiçbirine. Bana birtek luna tutturdu. Birde fama ama onlarında artık şans üzeri tuttuğuna inanıyorum. çok şükür online faldan elimi eteğimi çektim. Sokağa atacak param yok. Artık akıllandım. Terapi niyetine bile olsa baktırmam. Gider o parayla kendime birşeyler alırım. Alışveriş yaparım. Terapi fazlasıyla olur zaten
Luna06 birkaç aydır Tellwe'de yok sanırım, başka bir siteye mi geçti acaba? Madem olumlu yorumlar var, olsaydı onu da denerdik...Greycim insan hidayete eriyor bir noktadan sonra:)))
Luna06yı Urmina keşfettiydi. Ben çok övdüm burda. Gerçekten çok çok iyi bakıyor dediklerini yaşadım.
Onun dışındakiler tırt zaten. Parama acıyorum cidden çok pişmanım.
Luna06 birkaç aydır Tellwe'de yok sanırım, başka bir siteye mi geçti acaba? Madem olumlu yorumlar var, olsaydı onu da denerdik...
Luna'nın falını okudum 2014 yılının Haziran ayında baktırmışım anlık durumları çok iyiymiş gerçekten dönecek dediği tarihte dönüş olmuş ama 2014 yılının kasım ayında yeni aşk geliyor demiş adamın tipi eski ilişkimde ki kişinin tipiyle aynı burcu balık yada ikizler demiş ben balık olduğunu hissediyorum yoğunlukla demiş enteresan olan geçmişimde ki kişinin yükseleninin balık olması bu kişiyle 2 yıl flörtüm olacağını ve evlilik yapacağımı bir kızımın olacağını söylemiş öyle biri hayatımda yok aksine bir yıl önce kasım ayında hayatım darmaduman oldu ama daha bir yılım varGreycim insan hidayete eriyor bir noktadan sonra:)))
Onun dışındakiler tırt zaten. Parama acıyorum cidden çok pişmanım.
Arada takip ediyorum ne olup ne bitiyor diye. Aradan epey zaman geçti 2-3 isim bende çok ön planda. Online fal baktırırsam sadece onlar.. İlk sırada bana 3 fal bakan ve olumlu olumsuz her dediği çıkan Alex. İlk fal 18 şubat- tamamen çıktı 3 ay içinde. 2 fal ağustos bir çok şey çıktı, son fal geçen hafta- bu hafta olması muhtemel bir seyi sordum. Tüm falcılar aksini söyledi, bir tek alex bildi. İkinci sırada bilge özdoğru, bu kadın kesinlikle atıp tutmuor, eminim bundan. 3. Sırada ada yıldız. Son sırada aşk konusunda 2 falı da çıkan kerim avşar. Bu isimler burda hiç popüler değil ama bu kadar fal baktırdıktan sonra ( sanıyorum online offline 8-10 yıl) elimde kalan 3/4 kişi bunlar. Hepsinin adı olumsuza çıkmış, hepsinin bana baktırdığı ilk fallar olumsuzdu. Ama zaman içinde olumlu sonuçlanan başka konularda olumlu yorum yapıp bilmişler. Örneğin alexin olumlu yorum yaptığı bir kişiye, ada bilge kerim hepsi olumlu yorum yapmış, olumsuz yorum yaptıkları kişiye hepsi olumluz yorum yapmış. Olumsuz yorum yaptıkları kişi / kişiler artık hayatımda yok. Bu açıdan zamanla haklı çıkmışlar. Diğerleri bence fasafiso..
venüs genelde geçmişten pek bahsetmeden gelecek odaklı konuşuyo fallarında. Ben ilk başlarda beğenmemiştim ilk oda telwede bakardı.(çook eskilerden) sonra baktım ki %70i falan tutmuş. falsepetine geçincede attım çok. son falını beklemedeyim belli olmuyor ona ama ben venüsü beğenirim. maya ya baktırmadım hiç.Venus amber,maya demir hangisinin gelecegi tutturma olasiligi yuksek sizce? Venus amberim gecmisi ve ani bilip gelecegi patladigi hic oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?