- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
ay bu bilge özdoğruda amma saçmalamış,insana kaderinde evlilik yok diyecek kadar ne görüyoki,8
Babypink vallahi Bilge atıp tutturmuş sana
Bana ve arkadaşıma baktığı fallar resmen komedi.
Arkadaşıma astro baktıydı kaderinde evlilik yok gibi iddialı bir cümle kurdu,yazık kızcağız oturup ağladı o sahtekar yüzünden. Yazın kızın düğününe gittim:)))
Bana baktığı falın 1 kelimesi çıkmadı. 2 ay sonra hayatımı değiştircek bir olay oldu bunu Venüs,Nesibe,Luna bildi. Gerçek falcıysa hesapta olmayan olayı bilseydi ama daha sorduğum sorunun cevabını bilememiş bilgecan yazık gaybı nasıl bilsin:)))) Olmaz dediği adam bana evlenme teklif etti.
Bilge rezil bence babycim.
Berrin ulusoyu cok begendim 10 tl ye hem ucuz hemde bilgi vermedigim halde bilmis.durumlari.dedikleri cikiyormu
PYok cnm degil gecmis ve ani cok iyi bildi.kafamdaki dusunceleri.kahve attim ben.ucuz olunca birde tadindan yenmiyorPembeci gibi degil di mi benimde gozum gidip gidip geliyor o kadina.
PYok cnm degil gecmis ve ani cok iyi bildi.kafamdaki dusunceleri.kahve attim ben.ucuz olunca birde tadindan yenmiyor
Üşenmeyip saymıştım. Berrin üç satır falda 26 defa canımcım demiş bana. Okurken devreleri yaktımPYok cnm degil gecmis ve ani cok iyi bildi.kafamdaki dusunceleri.kahve attim ben.ucuz olunca birde tadindan yenmiyor
evet o kelimeyi biraz fazla kullaniyor :)Üşenmeyip saymıştım. Berrin üç satır falda 26 defa canımcım demiş bana. Okurken devreleri yaktım10 liraya gayet iyi de aman aman dediğim bir hali yoktu bende
cnm bende baya begendimBerrin ulusoyu cok begendim 10 tl ye hem ucuz hemde bilgi vermedigim halde bilmis.durumlari.dedikleri cikiyormu
Olumluda baya hayirlisi.cnm bende baya begendimbende yeni atmstm
sonumuzu merak ediyorum :)Olumluda baya hayirlisi.
Berrin ulusoyu cok begendim 10 tl ye hem ucuz hemde bilgi vermedigim halde bilmis.durumlari.dedikleri cikiyormu
Pembeci gibi degil di mi benimde gozum gidip gidip geliyor o kadina.
Üşenmeyip saymıştım. Berrin üç satır falda 26 defa canımcım demiş bana. Okurken devreleri yaktım10 liraya gayet iyi de aman aman dediğim bir hali yoktu bende
Berrin Ulusoy'a ben 7 ay önce kahve falı baktırmıştım. Evet, çok fazla "canımcığım" demişti:) Pek uzuncnm bende baya begendimbende yeni atmstm
O zaman uzman sensin :) Çıktı mı dedikleri?Berrin Ulusoy'a ben 7 ay önce kahve falı baktırmıştım. Evet, çok fazla "canımcığım" demişti:) Pek uzun
Bana da çıkmadı sanki.Ula bir bana cikmadi luna06 galiba. Neyse zaten ilerisi icin baskasini gordu belki o dedigi cikar. Cikarsa 2017 de yuzuk takiyorum, ceyregini kapan gelsin
Luna'nın falını okudum 2014 yılının Haziran ayında baktırmışım anlık durumları çok iyiymiş gerçekten dönecek dediği tarihte dönüş olmuş ama 2014 yılının kasım ayında yeni aşk geliyor demiş adamın tipi eski ilişkimde ki kişinin tipiyle aynı burcu balık yada ikizler demiş ben balık olduğunu hissediyorum yoğunlukla demiş enteresan olan geçmişimde ki kişinin yükseleninin balık olması bu kişiyle 2 yıl flörtüm olacağını ve evlilik yapacağımı bir kızımın olacağını söylemiş öyle biri hayatımda yok aksine bir yıl önce kasım ayında hayatım darmaduman oldu ama daha bir yılım var
Kızlar Opak Çoraplarınızı hazırlayın Ederun ve BaldanKabak'ın düğünü var!... 2-4-6-8.. yıl sonraUla bir bana cikmadi luna06 galiba. Neyse zaten ilerisi icin baskasini gordu belki o dedigi cikar. Cikarsa 2017 de yuzuk takiyorum, ceyregini kapan gelsin
Alex için çok üzülmüştüm ama pattttttttttttttttArada takip ediyorum ne olup ne bitiyor diye. Aradan epey zaman geçti 2-3 isim bende çok ön planda. Online fal baktırırsam sadece onlar.. İlk sırada bana 3 fal bakan ve olumlu olumsuz her dediği çıkan Alex. İlk fal 18 şubat- tamamen çıktı 3 ay içinde. 2 fal ağustos bir çok şey çıktı, son fal geçen hafta- bu hafta olması muhtemel bir seyi sordum. Tüm falcılar aksini söyledi, bir tek alex bildi. İkinci sırada bilge özdoğru, bu kadın kesinlikle atıp tutmuor, eminim bundan. 3. Sırada ada yıldız. Son sırada aşk konusunda 2 falı da çıkan kerim avşar. Bu isimler burda hiç popüler değil ama bu kadar fal baktırdıktan sonra ( sanıyorum online offline 8-10 yıl) elimde kalan 3/4 kişi bunlar. Hepsinin adı olumsuza çıkmış, hepsinin bana baktırdığı ilk fallar olumsuzdu. Ama zaman içinde olumlu sonuçlanan başka konularda olumlu yorum yapıp bilmişler. Örneğin alexin olumlu yorum yaptığı bir kişiye, ada bilge kerim hepsi olumlu yorum yapmış, olumsuz yorum yaptıkları kişiye hepsi olumluz yorum yapmış. Olumsuz yorum yaptıkları kişi / kişiler artık hayatımda yok. Bu açıdan zamanla haklı çıkmışlar. Diğerleri bence fasafiso..
Kızlar Opak Çoraplarınızı hazırlayın Ederun ve BaldanKabak'ın düğünü var!... 2-4-6-8.. yıl sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?