Binnaz Abla

ay bu bilge özdoğruda amma saçmalamış,insana kaderinde evlilik yok diyecek kadar ne görüyoki,
hayret valla,falcıysan falcısın yani,bu kadarda insanların ruhunu bozma bari,

PYok cnm degil gecmis ve ani cok iyi bildi.kafamdaki dusunceleri.kahve attim ben.ucuz olunca birde tadindan yenmiyor
Üşenmeyip saymıştım. Berrin üç satır falda 26 defa canımcım demiş bana. Okurken devreleri yaktım 10 liraya gayet iyi de aman aman dediğim bir hali yoktu bende

Üşenmeyip saymıştım. Berrin üç satır falda 26 defa canımcım demiş bana. Okurken devreleri yaktım 10 liraya gayet iyi de aman aman dediğim bir hali yoktu bende
evet o kelimeyi biraz fazla kullaniyor :)

Berrin ulusoyu cok begendim 10 tl ye hem ucuz hemde bilgi vermedigim halde bilmis.durumlari.dedikleri cikiyormu

Pembeci gibi degil di mi benimde gozum gidip gidip geliyor o kadina.

cnm bende baya begendim bende yeni atmstm
Berrin Ulusoy'a ben 7 ay önce kahve falı baktırmıştım. Evet, çok fazla "canımcığım" demişti:) Pek uzun

Yazdıklarım bitmeden mesajım gidivermiş.
Berrin Ulusoy'a ben 7 ay önce kahve falı baktırmıştım. Evet, çok fazla"canımcığım" demişti:) Pek uzun değildi falı, çok da aman aman birşeyler dememişti, bildiği detay da sadece 1 konu hakkındaydı. Başka bir detay bilememişti. Basit bakılmış bir faldı. Gelecekle ilgili Şubat 2016'yı vermişti, henüz olmadı tabii. Ama beğenmemiştim ben.

Merhaba arkadaşlar binnaz abla da selin imeri mi esin güveni mi tercih ederdiniz bir de daha önce baktiripta falinizin çıktığı biri olduysa benimle paylaşırsanız sevinirim.

Ula bir bana cikmadi luna06 galiba. Neyse zaten ilerisi icin baskasini gordu belki o dedigi cikar. Cikarsa 2017 de yuzuk takiyorum, ceyregini kapan gelsin
Kızlar Opak Çoraplarınızı hazırlayın Ederun ve BaldanKabak'ın düğünü var!... 2-4-6-8.. yıl sonra

Alex için çok üzülmüştüm ama patttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…