Binnaz Abla

gizzz yeni keşfin var mı:)

Giz ben de sorcaktim Ankara piyasasi ne alemde var mi yeni birileri

bebişler müsait olunca sizlere özelden yazcam, özellikle cherrycim sana başka şeylerde anlatcam

bir falcı istediğin şeyleri söylediği zaman herkes seviyor bence...

canım bana olumsuzda söylese severim, ki bu hatun olumsuz da söyledi, her şey tozpembe değildi falım ilk defa denediğim için burdan nabız ölçmek istedim, yukarıdaki oy listesinde de adı yok

Ben de sana yazıcim dur:)

bir falcı istediğin şeyleri söylediği zaman herkes seviyor bence...

Herkes için geçerli değil, şahsım adına Binnaz dahil diğer sitelerde üfürükten teyyare diyebileceğim nice yorumu iade ettirdim.Ama tabi olumsuzluğa zerre tahammülü olmayanları da görünce insanların gerçeklerle yüzleşmede ne kadar zayıf kalabileceğini de anladık.

Bi falcı ne uç olumsuza ne de nirvana pembesine varmadan , bizim de bilinçaltımız ya da içimizden geçirdiğimiz/bildiğimiz ihtimalleri biz söylemeden söyleyebiliyorsa evet o iyi bir yorumcudur veya iyi hissediyor diyebiliriz. Binnaz ( hepsi) diğer sitelerin de neredeyse hepsine yakınını denemiş hali hazırda bi tek kendine hissi olmayan biri olarak. çıksın çıkmasın iyi falcıdır diyeceğim 5 kişi çıkar .gerisi masal.

ben internetteki bütün falcıların fos olduğunu düşünüyorum.

Ayışığını sorcam ben ahalii , nasıldır? ya arattığımda bi iki şey çıkmış ama kopuk kopuk . var mı denemiş, beğenmiş biri?

Ayışığını sorcam ben ahalii , nasıldır? ya arattığımda bi iki şey çıkmış ama kopuk kopuk . var mı denemiş, beğenmiş biri?
Burada genelde beğenmiyorlardı ama ben beğenmiştim. Hiç kimsenin bahsetmediği birşeyi bilmişti geçmişe dair oradan aklımda kaldı. Gelecek henüz çıkmadı ama tarihe daha var sanırım

Arkadaşlar, nesibeye baktırdım bi daha asla baktırmam. Anı bilemedi. Geçmiş hakkında hiç bir şey yok. Gelecek çok kopuk. Ben beğenmedim...

Arkadaşlar, nesibeye baktırdım bi daha asla baktırmam. Anı bilemedi. Geçmiş hakkında hiç bir şey yok. Gelecek çok kopuk. Ben beğenmedim...

Ya işte herkese tutturan yok Nesibe ye bikaç kez atmıştım, çıkan bi iki şeyi oldu. hatta son falı o kadar yerindeydi ki çok olmuyo atalı. bende de bzen hiç tutmadı, bazen tuttu ama gerçekten hisli , işini düzgün yapan biri.

Kiz ben baktirdiydim da hic bilmiyorum ben artik hangisi cikti hangisi cikmadi. Bence pek degecek biri degil, ama denenedebilir. Ahanda ikizler burcu olmak boyle bi sey ya, Allah ikizler burcunun belasini versin ama biz ikizlere bir sey olmasin.

Burada genelde beğenmiyorlardı ama ben beğenmiştim. Hiç kimsenin bahsetmediği birşeyi bilmişti geçmişe dair oradan aklımda kaldı. Gelecek henüz çıkmadı ama tarihe daha var sanırım

Hadi ya :/

İnsanlığı için düzgünlüğü iyi de, sonuçta iş ahlakı farklı işini güzel yapmak farklı... İş ahlakı da önemli ama en çnemlisi sonuçtur bence...

İnsanlığı için düzgünlüğü iyi de, sonuçta iş ahlakı farklı işini güzel yapmak farklı... İş ahlakı da önemli ama en çnemlisi sonuçtur bence...

sonuca göre de yorumladım Nesibe yi sadece işini etik olarak yaptığını vurgulamadan öte onun herkese uymasa da, boş veya hissiz bi falcı olmadığını da söylemek istedim yani söylediğimi zannediyorum :)

Kiz ben baktirdiydim da hic bilmiyorum ben artik hangisi cikti hangisi cikmadi. Bence pek degecek biri degil, ama denenedebilir. Ahanda ikizler burcu olmak boyle bi sey ya, Allah ikizler burcunun belasini versin ama biz ikizlere bir sey olmasin.

tamam tatlım değmeden denemeye çalışcam ben de yükselen ikizlerden girip, ona hiç değmeden deneyeceğim

tamam tatlım değmeden denemeye çalışcam ben de yükselen ikizlerden girip, ona hiç değmeden deneyeceğim

Aslinda isin ozu su ki bir arkadasim bir seyler duymus, yazin benden gizlenerek dönmüs isler. Su an emin degilim. Eger dogruysa herkes patlar bunu uyari olarak dile getiren iki falci kalir elimiz de biri sema biri ayisigi. Ama dogru degilse ki cidden bilmiyoruz tam olarak o zaman ayisigi berbat oluyor, geriye tutan bisey yok cunku. Ondan bilemedim ben acikcasi

değdim, denedim,beğendim

Arkadaşın sağlam mı , duyacağı kaynaklar nasıl? olma ihtimali ne peki? bunu nasıl öğrenebilirsin ?
çok soru sordum ama Sema da sana tutan tek falcı şu durumda önceki katina olayı yani.

Bana maşallah demiyim de falın maşallahı mı olur hem, son birkaç aydır ilk kez denediğim ya da daha önce denemiş olduğum kişiler baya bayağı biliyo çakallar . Aman Tanrım fal bahtım açılmaya başladı ,görüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…