Binnaz Abla

Etiği geçtim yaptıkları zaten yasadışı.
Kullanıcı sözleşmesinde bilgiler gizli kalacak deniyor, sonra bilgiler bir foruma yazılıyor. Dava açılsa kaybederler.
Gizlilik esası nerde o Zaman ? Yani neden iddialar doğruysa aksi ispatlanmıyor ? Binnazın yöneticilerine Yönelik yapılan bişi yok sonuçta yorumcularından mesul olmak zorundalar kerem avşar daha yeni fotosunu değişmeden aynı fotoyla byv de ve orda yorum yapıyo .ayyy iyice çirkinleşmeye başladılar

kart sorma olabilir,bunun üzerinde fazla durmamak lazım,
sonuçta kart yorumları,okuyup sorularak,yada ders alınarakta yapılan yada edinilen bir fal türüdür,bu kadar takılma canım:))

O zaman falcı abidesi olarak geçinmesin kimse... Hüma hanım basbaya benim eşcinselliğimin gerçek olup olmadığı konusunda beni yargılama modeline girdi. Erkek olacak diyor ya dedim mümkün değil:)) ben söylediğim olur bak yorumlara falan. Beş para etmez ordaki falcılar... Kart yorumu öğrenilen bir şey ama ben baktım olmuyo sorunca başkasına... Güven denilen kavramların yeri o kadr önemli ki...

şimdi canım,bak ben bir şey dedim diye bende patlamaya çalışma,senin eşcinselliğinle alakalı bir şeyde demedim,benide hiç hiç ilgilendirmez,konuyu alıp başka yerlere taşıma,banene babamın evladıda değil hiç kimse.
ben kart konusunda bir şey söyledim,bende kartları çalışıyorum buna dayalı bunu belirtmek istedim,
hiç kimse anasının karnından yetenekli gelmiyor,kendisini keşfederek,bazı araştırmalar yaparak oluyor bazı şeyler.,
haa ben bunu demeye çalıştım.
ayrıca ben tartışmaları hiç sevmeyen biriyim,sende bir konuya böyle bir çıkış yapacaksan işte bu olmuyor.
ister beş para ister on para,kaç paraysa beni ilgilendirmez,ben zaten bir fikrim oluncada paylaşıyorum,

Ayh sinirim bozuldu sanirim gulecegim erkek olacak bak benim dediklerim cikar mi dedi. Ayh vallahi bayilacagim haaa hadsizlikte cigir actilar artik.

Iyi de canim benim sen bir sitede bakim yapmiyorsan tabiki arastira arastira ogren. Ama bu kisi bu isten para kazaniyor. Hem de bir fala 35 lira diyecek kadar. Sen kart yorumunu baska falciya soruyorsan ve uzerine fal fiyatin 35 ise kusura bakmasin ben yuh bros yavas derim. O zaman ben de mesleki olarak bir halt bilmeyim gelene gecene gel abi halleriz o is bizde diyim paralari alayim, sallayim. Ne farki var ? Kart sordu mu sormadi mi bilemem, ama dogru mu degil mi tartismasinda dogru degil diyorum. Bilmiyorsa bakmasin. Bakiyorsa da ufak atsin 35 ne yahu

ben falcıların yaptıkları haksızlıkları onaylayan birisi gibi görünmek istemiyorum,geçmişte bu yapılanlarla alakalıda banlandlğımıda belirtmek isterim,
şimdi arkadaşın,bahsettiği falcıya karşı,daha öncesinde güveni varmışda,kart sorduğu için güveni kalmamış gibi anladığım için bende buna takılma dedim,belki falında beklemesi gereken yerler vardırya,öncesinde inancı varmışya bunu bozma istersen buna takılma demek istedim,ay dilimde düşeydi bari,
ben tabiki falcılar sallamasyon yapıyorda 35 40 lira alıyorlar,oh iyi yapıyorlar demedim,
beni tamamen yanlış anlıyorsunuz.artık bu arkadaşa hiç bir şey demeyeceğim,
lütfen çok rica ediyorum bu konu burada kapansın arkadaşlar,benim asla art niyetim yoktu bunları söylerken.
bir fikir gibi farzedin,hay kafama ne diyim,

Kiz dur sakin ol. Bir sey demedik ki. Karsilikli fikir beyan ettik. Olur bunlar, farkli da dusunebilirsin. Herkes kendi fikrini belirtiyor. Niye banlancan. Banlansam ben banlanirdim. Dun Mune ablaya beni cumartesiye kadar banlayiverir misin dedim sabah baktim banlamamis

Kizlar sakaciktan birinizle kavga etsek de beni kib'leseniz banlansam bikac gun olmaz mi

canım tabiki fikirleşiyoruz.insanlar konuşa konuşa diyede bir söz var,ben yanlış anlaşılmak istemedim,
neyse ya çok şekersin,
ayy valla bi müddet bizi birisi keyfi bi banlasa

Bu konuyu sen üstüne alın diye anlatmamıştım ya da kavga edelim diye yazmamıştım. Sadece şunu demek istedim. Konu gerçekten de konu kartları iyi okuması ise bu konuda bana göre çok kötü... Güven vermeyen, inatlaşan ve sözde kart okumalarını bana öyle savundu ki ben kendimden şüphe etmeliymişim noktasına geldi. Belki o kart yorumunu başkası yaptı... Bilmiyorum işte... İki yüzlü insan modeli olduğunu ifade ettim.

Pes dogrusu bazi falcilarin egosu o kadar yuksek ki cinsel egilimleri bile kabul etmiyor :) oysa evli, bekar, partnerini aldatan, aldatilan her kesime fal bakiyorlar, biraz daha acik fikirli olmaya calismalarinu beklerdim

bu konuyu ben üstüme alınmadım,ben kartlar için bir şey söyledim,sen konuyu tuttun bağarsak deşer gibi deştin,ta bir ucunda eşcinsellik taa bir ucunda iki yüzlü insanlar modeli,kusura bakmada arkadaşım ben bu konuları konuşmak istemiyorum,ben sana yanlış bir şey yazmadım,bende kartları çalışıyorum,buna dayalı olarakta,fikrimi paylaşmak adına yazdım,inancım kalmadı dediğin için,inancını bozma belki falı çıkabilir demek istedim,belki takıldığı bir şey olmuştur bir bilene sormuştur,,ben düşünmedimki falcıların aralarında ne var ne oluyor,sadece,inandığın birisiymişte sorduğu için inancın kalmamış gibi söylediğin için bende,b..k var gibi laf attım sana,haa işte ya bu,olay buu anladınmı,daha fazla uzatma istersen olurmu

İkimizde ne anlatmak istediğimizi anlatmaya çalıştık. Şimdi anlamadım ki ağzını neden bozuyorsun ki bunun için?

İkimizde ne anlatmak istediğimizi anlatmaya çalıştık. Şimdi anlamadım ki ağzını neden bozuyorsun ki bunun için?
ben ağzımı sana bozmuyorum,kendime kızıyorum,
sende dikkat edersen lafa başlarken,üstüne alın diye anlatmadım diyorsun,
ben neden üstüme alınayımki,senin karşında sana fal bakan bir insan olarak bulunmuyorum,
neden üstüme alınayım,
sen bir taraftan bir şeyler anlatırken,banada bir imada bulunur gibisin,
bu konu konuşmayada değmez bence,kapatalım gitsin,

Sana özel bir imada bulunmadım. Neden bu kadar gerginsin onu algılamıyorum... B harfi ile başlayan bir kelimen vardı sadece onu belirtmeye çalıştım. Kapatalım.

Falalem denilen site, sırf bir fala olumsuz yorum yaptım diye içinde kredim varken hesabımı silmiş bana haber vermeden. Böyle bir şey olabilir mi? Bunu da herkes bilsin.
aa öyle şeymi olur canım
fala olumsuz yorum yapmama gibi bir şartlarımı var,
saçma tabikide beğenmeyebiliriz ne varki,iyice şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…