Binnaz Abla

Arkadaşın sağlam mı , duyacağı kaynaklar nasıl? olma ihtimali ne peki? bunu nasıl öğrenebilirsin ?
çok soru sordum ama Sema da sana tutan tek falcı şu durumda önceki katina olayı yani.

Evet cınımm, faturalardan yaptığım leziz kol böreklerinin yufkaları tükenmek üzere , son 17 ,kaldı tek yufka atışı
Çok kararlıyım öyle böyle değil

Arkadaşın sağlam mı , duyacağı kaynaklar nasıl? olma ihtimali ne peki? bunu nasıl öğrenebilirsin ?
çok soru sordum ama Sema da sana tutan tek falcı şu durumda önceki katina olayı yani.

Valla en yakin arkadasim. Ama soyle baska bir kizdan bahsedilirken o kizla ilgili bunun adi geciyor. Ama anlatanlar arkadasimin tanimadigini dusunuyor, ama o benden dolayi ismen biliyor. Valla denilenler bu yaz olduysa o ettigi laflari bir bir yedirecegim ona, elbet karsilasacagiz. Ama ben tum yazina sahittim bu yaz degil de gecmis bir yaza dair olabilir. Ay bilmiyorum ki kiz, ben ayak ustu baya kandirildim galiba

bikaç kez daha okuyayım, yarın anlamış olursam cevaplıyabilebileceğimmm

Ahahha dur hayatim az kaldi ben her seyi anlayim sana da anlatirim

Yaaa çok tatlisiniz kizlarrr
Baldan nickini iyi ki geri almissin zaten yazacaktım değiştir diye.
Böyle kal canım baldankabak
bikaç kez daha okuyayım, yarın anlamış olursam cevaplıyabilebileceğimmm

Atart seninde dünkü avatar fenaydi
Bu daha iyi öpüyorum sizleri

Yaaa çok tatlisiniz kizlarrr
Baldan nickini iyi ki geri almissin zaten yazacaktım değiştir diye.
Böyle kal canım baldankabak

Atart seninde dünkü avatar fenaydi
Bu daha iyi öpüyorum sizleri

çok cazibeli bi avatardı demi sağ ol nefsim şemsim şebim aruzum veznim halin nicedir? bence huzurlu ve sükunludur.tefekkür ve tevekküldesin daim olsun...

çok cazibeli bi avatardı demi sağ ol nefsim şemsim şebim aruzum veznim halin nicedir? bence huzurlu ve sükunludur.tefekkür ve tevekküldesin daim olsun...

Halim nicedir bende tam bilmiyorum
Ama huzurlu muyum bazen huzurluyum bazen hüzünlüyüm...
Sonra tekrar Tefekkür ve tevekkuldeyim çok şükür.
İşte beşerî olmak böyle bir şey.

Merhabalar,
Ben bahsi geçen sitenin yönetiminde çalışıyorum, son zamanlar da sürekli olarak şikayet aldığımızdan konuyla ilgili olarak bir araştırma yaptık.
Öncelikle reklam olmaması adına sistemden ve çalışma prensiplerimizden bahsetmeyeceğim.
Sadece siz değerli takipçilerimiz şunu bilmenizi isterim eğer bir site sürekli kötüleniyor ise ve sadece tek bir kişi tarafından türlü suçlamalara maruz bırakılıyorsa bundan bir art niyet aramalısınız.
Bahsi geçen kişinin neden böyle körü körüne sitemizi kötülediğini bulmaya çalışırken araştırmalarım sonucunda ....adlı eski bir takipçimiz olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım.
İsmini veriyorum çünkü kendisi hiç bir kanıt ve belge göstermeksizin karalama kampanyasını yaparken karşı tepki alabileceğini ve bunun doğal sonuçlarıyla yüzleşeceğini de hesaplamış olmalı.
Kendileri sistemimizi iade fal alma kotasını aşarak ve sunulan tüm imtiyazlara rağmen "iyi niyeti suistimal "etmesi , düşük puan ve kurallarımıza aykırı olumsuz tepkileri sebebi ile sitemizden uzaklaştırılmıştır. Bir diğer deyişle yorumculara bu kişinin fallarına bakılmaması bilgisi verilmiştir.
Sistemimiz bu konuda çok iyi niyet göstermektedir ,bunu en iyi sizler bilirsiniz.
Bu türlü karalamaların ve aslı olmayan teorileri ile başlatığı yıpratma politikasının arkasında yatan neden daha fazla suistimale müsade etmememizdir.
Kendisi iyi niyetimizi halen kötüye yormaya devam eder ve bu çabalarını sürdürür ise farklı yollardan da mücadele başlatacağımızı belirtmek isterim.
Olumsuz görüş bildirmek herkesin hakkıdır ki bizler her türlü görüşe yoruma açık bir iş yapmaktayız.
Bu konuda şimdiye kadar hiç olmadığımız kadar hassas davranıyoruz anlayışınıza sığınıyoruz.
Bu yayınladığımız ilk ve tek bildiridir.Devamı olmayacaktır.
Kadınlar Kulübünü ciddiye alıyor ve bu sebeple buradan sizlere seslenmeyi uygun gördük, site yönetimine de bize anlayış gösterdiği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Güzel günlerde görüşmek dileğimizle,
hoşçakalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kimseyi burda ifşa edemezsiniz. Kibliyorum sizi. Burda kimin ne yazdığını takip edeceğinize gidin sitenizdeki sahtekarları bulun. Bi kişi bir kaç tane falcı ismiyle fal bakıyor bilgi paylaşımı yapılıyor. Sizin işiniz bunları bulmak burda insanları ifşa etmek değil!!!

Kazen

Yarası olan gocunur, susturma politikası diktatörlere has bir şeydi. Ama artık fal siteleri yapmaya başladı.burası özgür bir forum istey n istediğini saygı sınırları dahilinde söyleme hakkına sahiptir. Buna ne sizin gücünüz yeter ne de kanunun. Bir müşteri olumsuz bir şey söylüyorsa onu dava edemezsiniz rakibiniz değilse kanunu iyi okuyun. Ondan sonra tehdit edin.

Höh bu nedir bu ne rezillik.
Bu siteye bundan sonra kim güvenip adını,sevgilisinin adını verir özelini anlatır?
Falcılarını beğenmesek bile iyi kötü müşteri çekiyorlardı, müşteri hizmetleri iyi, düzgün bir site diye. Ama kendilerini bitirdiler bence. Binnazablaya bu saatten sonra kim güvenir? Sevgi Duman ve Hüma balı beğenmiştim ben ama bundan sonra ı-ıh.

Bu da yeni Moda mu sitelerin kendi Üyelerinin eğer doğruysa ki birçoğu mantıklı yaptıkları üçkağıtçılıpa göz Yummması ama Eleştiriye gelemeyerek kadar buralarda isim ifşa etmesi .site yönetimi olarak diğerlerinden açık ara iyi olmanız ortada ama yorumcularınızıb etiğini takip etmede ne kadar başarılısının veya dürüstsünüz?

Etiği geçtim yaptıkları zaten yasadışı.
Kullanıcı sözleşmesinde bilgiler gizli kalacak deniyor, sonra bilgiler bir foruma yazılıyor. Dava açılsa kaybederler.

evet aynen,nesibe bilir bilmez,ama işini doğru yapan ve yapmaya çalışan bir yorumcu.

tellwede öyle bir falcı bulamadım. Ama ben hüma balın kart yorumu için başkalarına danıştığını duyduğumdan beri kendisine inanmıyorum.
kart sorma olabilir,bunun üzerinde fazla durmamak lazım,
sonuçta kart yorumları,okuyup sorularak,yada ders alınarakta yapılan yada edinilen bir fal türüdür,bu kadar takılma canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…