Binnaz Abla

Deniz fidana ve Kemal devrime baktırdım ama falları çok alakasızdı
Yani farklı senaryolar yazıyor olabilirler sesleri de farklı ama kesinlikle paslaşıyorlar ki deniz fidan 3 kişiye de isimleri değiştirip aynı falı yolladı biri de benim. Ben kendisinin şahsi profilini buldum ve bu profil her 3 hesapla da etkileşim halinde

Üzüldüm

Güzellerim Kemal Devrim-Devrim Ekin-Deniz Fidan-Deniz Devrim(byv) aynı kişiler emin oldum diyebilirim maalesef Cesi87

yok artik yaaa... ama yok yani suc bende. Şu isimlere bi bakin... cocuk olsa anlar
kemal bukadar saf olamaz diye dusunmustum hem isim hem yazis benzerligine bakildiginda ama yok adam baya saf'mis.... sen artik bizimle degilsin sevgili kemalcan !

Güzellerim Kemal Devrim-Devrim Ekin-Deniz Fidan-Deniz Devrim(byv) aynı kişiler emin oldum diyebilirim maalesef Cesi87

Devrim ekini bilememde deniz devrim kesinlikle degil, hayatiminn en kötü fali bu adamdan geldi.. Cidden cok kötü ya tutan birsey yok ki kemal devrim olsa..ayni sekilde yazmaz tamamda en azindan biseyleri bilir diye düsünüyorum cunkü ben kemale cok cok fazla baktirdim paslasma bile olsa insan biseyi tuturur. He kemal ciktimi derseniz, henüz degil. Ama tüm iletisimleri tarihiyle bildi, ztn hemen hemen butun falcilarin iki uc hesabi var hic hos dgl tamamam ama ordan bi hesabla kazandiklari ztn bi ise yaramaz. Ama copy paste ise.. Ozmn dicek biseyim yok. Öyle bi durum oldumu yoksa sadece facede 3 kisi ekli ve isimlerinden dolayi mi bu tespit

Bende de iletişimleri tarihleriyle bildiği oldu ama bana facebook hesabından deniz devrimi tavsiye etmişti hiç mantıklı gelmedi. Sonuçta farklı bir site,farklı bir yorumcu ne anlamı var ki

Bende de iletişimleri tarihleriyle bildiği oldu ama bana facebook hesabından deniz devrimi tavsiye etmişti hiç mantıklı gelmedi. Sonuçta farklı bir site,farklı bir yorumcu ne anlamı var ki

Aaa hadi ya.. Ozmnn biisey diyemem, ama ne blym cok alakasiz biri o byv daki, peki baktirdinmi? Net anlamis olurdun

Aaa hadi ya.. Ozmnn biisey diyemem, ama ne blym cok alakasiz biri o byv daki, peki baktirdinmi? Net anlamis olurdun
Yani açıkçası eskiden böyle şeyler yapardım ama falcının kandırıkçılığını ispatlamak için para harcamak mantıksız geliyor artık. Bunu en son geçen sene fahriye ışıksaçan ve firuze aydının paslaştığını ispatlamak için yaptım ve eminim de ama o zamanlar ikisi de 35 liraydı dolayısıyla mantıksız bir hareket yapmış oldum

Muge ya da Huma dusunuyordum ama yakalayamiyorum onlari dakikasinda doluyor Asenat katina atmistim gecmiste patlicak gibi duruyor o yuzden onu kovalamiyorum.Iyide baska isim yok zaten binnazda digerleri pembeci palavraci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…