- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
bu durumda tekrar fal atmazsın da atarsan sanırım bunlara atarsın, o zaman sor derim ben, görüp de söylememiş olabilirler mi? çok olumsuz şeyleri yazmıyorlar sankikötü canim :) cok kötü..soklardayim. kimsenin bunu görememisi cok enteresan..
bu bilenler öyle laf arasında mı demişti canım? bu arada ben 3 ünü de denemedim hiçallahım ne isabetli fal atıyorum ben böyle
Anda beğendiğim çok aslında ama hangileri çıktı dersen, yakın gelecek derin,ecem,asiye. En iyisi bence Asenat iskambil imiş, çünkü yakın gelecek yani 2 haftalık bir süreci değil 2-3 ay sonrasını zamanıyla bilmiş. Asenat artık yakalanmıyor, umudu kestim.
Geçen gün Asenat'ı yakalamayı başardığımı gururla söylemekle birlikte bu kadının gerçekten efsane olduğunu bir kez daha dile getirmek isterim. Çünkü hiçbir bilgi vermeme rağmen döktürdü yine, kadından habersiz kuş uçuramayacağız=)
:) nasil basardin bunu
Benimde merak ettiğim katinadan nasıl iskambile geçildiğiydi çünkü bende yakaladım ama katinada ve katinaya kredim yetmediği için kredi satın al dedi krediyi alana kadar kaçırdım tabiki :) iskambil baktırmak istiyorum ben katinasını önce denemiştim iyiydi ama iskambilde övülüyor.Valla çok tesadüfi oldu, baktım bildirim geldi ipad yanımdaydı girdim fal baktır yeşil yeşil bakıyo bana oradan. Bi de düşün bendeki özgüvene bak katinadan çıktım iskambile girdim hiç yakalayamazsamı düşünmedim o an ve cidden atabildim. Ancak bence doğru zaman var kızlar yakalayamıyorum diye üzülmeyin ben 1-2 haftadır hiçbir şekilde yakalayamıyordum ve bu süre zarfında hayatımda yeni gelişmeler oldu, aslına bakarsanız tam da doğru zamanda yakalamışım diyorum=)
Valla çok tesadüfi oldu, baktım bildirim geldi ipad yanımdaydı girdim fal baktır yeşil yeşil bakıyo bana oradan. Bi de düşün bendeki özgüvene bak katinadan çıktım iskambile girdim hiç yakalayamazsamı düşünmedim o an ve cidden atabildim. Ancak bence doğru zaman var kızlar yakalayamıyorum diye üzülmeyin ben 1-2 haftadır hiçbir şekilde yakalayamıyordum ve bu süre zarfında hayatımda yeni gelişmeler oldu, aslına bakarsanız tam da doğru zamanda yakalamışım diyorum=)
Benimde merak ettiğim katinadan nasıl iskambile geçildiğiydi çünkü bende yakaladım ama katinada ve katinaya kredim yetmediği için kredi satın al dedi krediyi alana kadar kaçırdım tabiki :) iskambil baktırmak istiyorum ben katinasını önce denemiştim iyiydi ama iskambilde övülüyor.
iyi cesaret katinadan cik iskambile gir :)
Kahvesen derine ne atmistin?
Ben buna kesinlikle katılıyorum. Yakalayacağın varsa birini ferah ferah yakalıyorsun. Resmen sen o falı at diye zaman lehine dönüyor ama birşeyler atmana engel oluyorsa kuş tutsan atamıyorsun.Bence iskambili efsane. Ben aylar önce katina da baktırmıştım ama iskambil kadar kuvvetli bulmadım yorumunu. İskambiline verdiği özen, kendi açılım yapması detay vermesi falan bir sürü artı var. Yani aslında uygulamada katinadan çıkıp iskambile girmek büyük risk ama aldım oldu=))
Ben buna kesinlikle katılıyorum. Yakalayacağın varsa birini ferah ferah yakalıyorsun. Resmen sen o falı at diye zaman lehine dönüyor ama birşeyler atsana engel oluyorsa kuş tutsan atamıyorsun.
Ben buna kesinlikle katılıyorum. Yakalayacağın varsa birini ferah ferah yakalıyorsun. Resmen sen o falı at diye zaman lehine dönüyor ama birşeyler atmana engel oluyorsa kuş tutsan atamıyorsun.
Merak ettiğim şu katinadayken bildirim geliyor fal baktır yazıyor o sırada iskambile geçişi nasıl sağlıyoruz? Asenatdan çıkıp tekrar iskambiline girerek mi o sırada vakit kaybı olur dolar :)Bence iskambili efsane. Ben aylar önce katina da baktırmıştım ama iskambil kadar kuvvetli bulmadım yorumunu. İskambiline verdiği özen, kendi açılım yapması detay vermesi falan bir sürü artı var. Yani aslında uygulamada katinadan çıkıp iskambile girmek büyük risk ama aldım oldu=))
Merak ettiğim şu katinadayken bildirim geliyor fal baktır yazıyor o sırada iskambile geçişi nasıl sağlıyoruz? Asenatdan çıkıp tekrar iskambiline girerek mi o sırada vakit kaybı olur dolar :)
Burada çok konuşulan selena tellwe de mi acaba ve yakalamak ya da özelden ulaşmak mümkün mü? :)
Kemal Devrim'in yorumlarina baktim bugün... sanirim ayni fali 2 kisiye yollamiş. Kemal bari sen yapmayaydin iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?