Binnaz Abla

bu bilenler öyle laf arasında mı demişti canım? bu arada ben 3 ünü de denemedim hiç allahım ne isabetli fal atıyorum ben böyle

yok yani net bildikleri yok. tek gidisat bu sekilde oldu gibi.. yani karisik biraz. ama durumlarin tam tersine dönicegini tek bunlar dedi..gidisat o sekil de, gercekten tersine dönermi bilemem. hani böyle böyle olay yasanicak demediler. tek tersine dönicegini, ki ihtimal bile vermiyodum bunlara. :) bakalim belki bi ara atarim, simdilik dursun. gördüklerini de zannetmiyorum. niye söylemesinlerki. onlarin fali cikmis olur, onlarin isine gelir. ne blym en azindan gecmis an görüyolardir net diye saniyordum cogu falcilarda.

sen derine ne atmistin?

:) nasil basardin bunu

:) nasil basardin bunu

Valla çok tesadüfi oldu, baktım bildirim geldi ipad yanımdaydı girdim fal baktır yeşil yeşil bakıyo bana oradan. Bi de düşün bendeki özgüvene bak katinadan çıktım iskambile girdim hiç yakalayamazsamı düşünmedim o an ve cidden atabildim. Ancak bence doğru zaman var kızlar yakalayamıyorum diye üzülmeyin ben 1-2 haftadır hiçbir şekilde yakalayamıyordum ve bu süre zarfında hayatımda yeni gelişmeler oldu, aslına bakarsanız tam da doğru zamanda yakalamışım diyorum=)

Benimde merak ettiğim katinadan nasıl iskambile geçildiğiydi çünkü bende yakaladım ama katinada ve katinaya kredim yetmediği için kredi satın al dedi krediyi alana kadar kaçırdım tabiki :) iskambil baktırmak istiyorum ben katinasını önce denemiştim iyiydi ama iskambilde övülüyor.

iyi cesaret katinadan cik iskambile gir :)

Bence iskambili efsane. Ben aylar önce katina da baktırmıştım ama iskambil kadar kuvvetli bulmadım yorumunu. İskambiline verdiği özen, kendi açılım yapması detay vermesi falan bir sürü artı var. Yani aslında uygulamada katinadan çıkıp iskambile girmek büyük risk ama aldım oldu=))

Ben buna kesinlikle katılıyorum. Yakalayacağın varsa birini ferah ferah yakalıyorsun. Resmen sen o falı at diye zaman lehine dönüyor ama birşeyler atmana engel oluyorsa kuş tutsan atamıyorsun.

Ben buna kesinlikle katılıyorum. Yakalayacağın varsa birini ferah ferah yakalıyorsun. Resmen sen o falı at diye zaman lehine dönüyor ama birşeyler atsana engel oluyorsa kuş tutsan atamıyorsun.

Aynen öyle makaroncum. Dediğim gibi hiç beklemediğim bir anda hiçbir uğraş vermeden yakaladım, oysa 2 haftadır kamp kurmuştum profiline. Gerçekten falın bile doğru zamanı var iyi ki öncesinde yakalayamamışım

Ben buna kesinlikle katılıyorum. Yakalayacağın varsa birini ferah ferah yakalıyorsun. Resmen sen o falı at diye zaman lehine dönüyor ama birşeyler atmana engel oluyorsa kuş tutsan atamıyorsun.

Kesinlikle. Ben Asenatı çabasız /acısız yakaladıydım.

Merak ettiğim şu katinadayken bildirim geliyor fal baktır yazıyor o sırada iskambile geçişi nasıl sağlıyoruz? Asenatdan çıkıp tekrar iskambiline girerek mi o sırada vakit kaybı olur dolar :)

Merak ettiğim şu katinadayken bildirim geliyor fal baktır yazıyor o sırada iskambile geçişi nasıl sağlıyoruz? Asenatdan çıkıp tekrar iskambiline girerek mi o sırada vakit kaybı olur dolar :)

Ben öyle yaptım açıkcası, başka bir yöntemi varsa bilmiyorum (uygulama için konuşuyorum)

Burada çok konuşulan selena tellwe de mi acaba ve yakalamak ya da özelden ulaşmak mümkün mü? :)

Burada çok konuşulan selena tellwe de mi acaba ve yakalamak ya da özelden ulaşmak mümkün mü? :)

Evet tellwede Selena ancak baktırmak isterseniz 1 hafta 10 gün beklemeyi göze almalısınız. Sanırım mail yoluyla da bakıyordu arama kısmından aratın isterseniz eski sayfalarda olabilir maili. Mailden daha çabuk geri dönüş yapıyor sanırım. Yani daha az beklersiniz.

Kemal Devrim'in yorumlarina baktim bugün... sanirim ayni fali 2 kisiye yollamiş. Kemal bari sen yapmayaydin iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…