Belki de vardır bilemiyorum :) 2 aya endamı 1.81 bir beyfendiye aşık olursam ilan edicem burda ... Yine de iyi bir falcı diyorlar karalama yapmış gibi olmak da istemem biz tutmadık birbirimizeParam cebimde kalsin :))))
Canim takilma bana gecmiste baktigi fallarda pembis pembisti hicbsy cikmadi simdide olumsuzun dibi bakmis ama ben oyle oldgnu dusunmuyorum olumsuz diye degil gidisati gorebiliyorum yaniBelki de vardır bilemiyorum :) 2 aya endamı 1.81 bir beyfendiye aşık olursam ilan edicem burda ... Yine de iyi bir falcı diyorlar karalama yapmış gibi olmak da istemem biz tutmadık birbirimize
Belki de vardır bilemiyorum :) 2 aya endamı 1.81 bir beyfendiye aşık olursam ilan edicem burda ... Yine de iyi bir falcı diyorlar karalama yapmış gibi olmak da istemem biz tutmadık birbirimize
Bana da hep aynı şeyi soylediler.Yok canim yaa kalsin zaten gecen 2 ay deli gibi para doktum birsey de cikmadi anlik durumu bilenler var ama gelecek fos hepsinde 2. Yada 3. Kez attiklarimda tarihi oteliyor ,gerek yok.Eylul ekim gibi hersey belli olucak ama yaz donemi barisacaksin diyenlerin hepsi patladi tellwe tayfasi .
Bana da hep aynı şeyi soylediler.yaz donemi yakınlaşma falan.. hep yalan nefret ediyorum
İnsan kendisi de hissediyor , olumsuz diye beğenmemezlik yapmıyorum genelde fallara ama durumu bilemeyip bir de üstüne olumsuz olunca ya da çok abartıp hemen nişan düğüne bağlayınca ütopik oluyorBos mezar bulsan gir diyicekti o derece
Kötü birşey mislm kizlar. subattan beri binlerce fal attim, bilen bilir. denemedigim tek kisi kalmadi heralde.
hayatimda bisey yasandi..bisey ögrendim cok önemli bi konu, ve bunu bilen TEK bir kisi olmadi.
biraz sanki venüs o da tam net degildi ucundan biraz.. he herseyin tam tersine dönicek diyen kisiler
ilkay, sarayli, venüs bir iki kisi daha vardi sanirim, ama hatirlamiyorum simdi. ama bu konuyu ki cok önemli biseydi
bunu kimse görmemesi.. bilmiyorum bosuna baktirmisim. demem o ki cok da fazla inanmayin, bende "terapi" amacli baktiriyooodum. kendimi kandirmisim.
eger ki bu dedigim kisilerin dedikleri olursa tekrar gelip yazicam ama sanmiyorum cünkü benim icin bu defter kapandi artik.
öpüyorum sizi
Kötü birşey mi
inşallah düzelirkötü canim :) cok kötü..soklardayim. kimsenin bunu görememisi cok enteresan..
kötü canim :) cok kötü..soklardayim. kimsenin bunu görememisi cok enteresan..
Kimlere baktirdin mesela, bunu goremeyenler kimler?umarim senin icin her sey duzelir
bu bilenler öyle laf arasında mı demişti canım? bu arada ben 3 ünü de denemedim hiçslm kizlar. subattan beri binlerce fal attim, bilen bilir. denemedigim tek kisi kalmadi heralde.
hayatimda bisey yasandi..bisey ögrendim cok önemli bi konu, ve bunu bilen TEK bir kisi olmadi.
biraz sanki venüs o da tam net degildi ucundan biraz.. he herseyin tam tersine dönicek diyen kisiler
ilkay, sarayli, venüs bir iki kisi daha vardi sanirim, ama hatirlamiyorum simdi. ama bu konuyu ki cok önemli biseydi
bunu kimse görmemesi.. bilmiyorum bosuna baktirmisim. demem o ki cok da fazla inanmayin, bende "terapi" amacli baktiriyooodum. kendimi kandirmisim.
eger ki bu dedigim kisilerin dedikleri olursa tekrar gelip yazicam ama sanmiyorum cünkü benim icin bu defter kapandi artik.
öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?