Binnaz Abla

Kizlar ben sevilayin gelecek kisminin bende cikacagini sanmiyorum. Ama anı oyle bildi ki sasirdim kaldim, cok daginik bakiyor. Karistirdigi seyler oluyor ama bende bu kadar detayli bilen olmamisti. O yuzden ben yardimla baktigini dusundum acikcasi. Ama benim gelecegim de olmayacak sekilde pembeye baglanmis. Cunku cok eski birini sordum olmasi imkansiz. Baska birisi daha var ayrintilariyla ben sormadan onu bilmis. Hicbir falciya sormadim daha onu bir yerden oluyup bilmesi imkansiz. Gelecege odaklanmayin bence onda sadece ana bakin

Baldanim bende bunu asiyede yasadm hayatmdaki herseyi noktasina virgulune kadar soylemis gecmis iliskimi suani ama bu durumda hangisine inanym dedim

Tahminnn edebiliyorum Canımm ruh halini ama en iyisi fal atmamak biliyormusun . Kafan allak bullak olmuş kime neye inanacağını şaşırmış durumda oluyorsun. Bana da kriz gelmişti aynı gün 3 - 4 kişiye atmıştım. Bunlardan biride Sevilaydı. Diğer 3 hemen hemen aynı şeyi söylemişler bir tek Sevilay olumsuzdu ama olumsuzluğundan ziyade tarzı bir saçma geldi."Sana gelicek ama sakın kabul etme . Zaten bu Ada'mdan bir son olmaz . Baştan Tepkini koy"tarzı bir sürü şey yazmış . Böyle bir yönlendirme hoşuma gitmedi . İyi diye bildiğimiz falcılardan çok aksi konuştu . O yüzden çok takmışıyırum onun söylediklerini .
En iyisi faldan biraz uzak kalmak. Ben 10 gündür hiç atmıyorum . Bu benim için büyük başarı:))
İnan çok daha huzurluyum . Kendimi ve enerjimi dinlendiriyorum . Binnazda kredim var be Asenatı yakalayıp bıraktım düşün yani bu iradeye bende şaşırdım
En iyisi biraz uzak kalmak sende denemeye çalış istersen Canımm.

Bana tam çıkan nadir yorumculardan kemdisi ben beğeniyorum. Çok hikaye yazmıyor evet ama söyledikleri gerçeğe daha uygun oluyor

Banada baktigi fal cok gercekciydi cogu seyi bilmis ve pembe tablo cizmemis ,sende gelecege dair soledigi detaylar gerceklesti mi?

Uzun zamandir kendimi bu kadar kotu hissetmemistim gercekten enerjimi yemisler bunu anladimm

Uzun zamandir kendimi bu kadar kotu hissetmemistim gercekten enerjimi yemisler bunu anladimm
canımm her şerde bir hayır vardır.bir radikal karar alıp bırakabilirsen inan kendini daha iyi hissediceksin.
ben en son müge ye attım burada ki yorumlara bakarak.kadın sorumu yanlış anlamış bir fal yorumu yaptı saçma sapan.falı olumsuz değildi ama kel alakaydı.sonra soru kısmında yanılıyorsunuz durum böyle değil diyip gerçeği anlattım.ve falı beğenmediğimi kibar bir dille söyledim.sonra falı olumlu olan kadın soru kısmında sapıttı .yok biriyle cinsellik yaşıyor ,yok kafası karışık ve sesli fal kısmında söylediği şeyin tam zıttını tavsiye ettiği bir sürü şey.5dk önce sesli yorumunda farklı soru kısmında farklı konuştu.
sonra dedim ya ne beklyorsun ki falcı işte.özensizliğini dile getirince 180 derece dönüş yaptı.
fallar çıkar çıkmaz önemli değil ama saygı çok önemli ve ben bu kadar kişinin içinde sezginin insanlığına ve naifliğine hayran kaldım.Kadında kalite var.çıkması inan önemli değil ama insana insan gibi davranıyor.Enayi yerine koymuyor.
yanii müge bende berbattı ama iyi bir tarafı oldu ondan sonra uzun bir süre fal atmama kararı kaldım.
her şerde bir hayır dedikleri bu olsa gerek:):):)

Canim sezgiye nasil baktirabldn peki

Bana gercekten ani bilicek biri lazim geysuyla asiyeyi cok begendim gerci ama sezgiy3de atmak istyrm

Baldanim bende bunu asiyede yasadm hayatmdaki herseyi noktasina virgulune kadar soylemis gecmis iliskimi suani ama bu durumda hangisine inanym dedim

Asiyeyi denemek farz oldu hayatim bende atayim ona bari. Olumlu olana inan canim benim dedigim gibi sevilay inanilmaz basariliydi ama gelecek cikmaz biliyorum

Asiyeyi denemek farz oldu hayatim bende atayim ona bari. Olumlu olana inan canim benim dedigim gibi sevilay inanilmaz basariliydi ama gelecek cikmaz biliyorum
Kuzum etkilemek istemem ama ben cok begendim onu olumlu degil zaten ama ayni benim hissettiklerim gecmis hersey on numaraydi geysuda oyle sevilayda nasil diyim o kdr enerjimi tuketmiski zatem hayir gelmez soyle boyle diye ama ben biliyorum yasadiklarimi aaa dicegim bsyde yok acikcasi sadece olumsuz

Ben fal baktırmayı hep çok sevmişimdir ama kıştan Bu yana önce reel de ardından da online sardım günde 3 ten aşşa düşmediğim anlarım oldu anı o kadar güzel bilenlerle karşılaştım ki sen bu şehirde yaşamıyorsun misafir gelmişsin diyip ağzımı açık bırakanlar geçmişimi okuyanlar insan o an way be Nasıl bildi diyor sonra geleceğe başlıyor kesin çıkar diye düşündüm hiçbiri olmadı. En mantıklısı güvendiğin bir iki kişiyle gidişat takip etmek. Baktırtıkça içinde kayboldum ruh sağlığım bozuldu gerçeklerle yüzleşmekten kaçtım kendimi kandırdım vs. Olumsuzlar daha çok çıkıyor neden çünkü umursamıyoruz ilgilenmiyoruz heycanla beklemiyoruz o da akışın da gidiyor. Nacizane fikrim sevdiğin beğendiğin birine son kez at ve ardından bırak biraz dinlen yani ben onu deniyorum :) üzme kendini hiçbirşey senden değerli değil

Dün ben Hale Yıldırım duy sesimi dedikten sonra falsepeti sistemine mail atıp soran oldu mu? Çünkü ben Hale'nin profiline bakmıştım saat tarihi yoktu, sonra buraya yazdım duy sesimi diye. bi arkadaş da bugün akşam gireceğini söyledi. şimdi baktım da profilinde saat tarih yazmış. Burayı harbiden takip ediyorlar sanırım :)

Valla ben ilkay dışında hepsinin ettiğini düşünüyorum. Hatta şurdan Hüma'ya sesleniyim. Hümaaaaaa 3 gündür yakalıycam diye canım çıktı ne zaman gircen????

Bugun venceremosa fal baktirdim cok iyiydi gelecegi bilememde an olarak duygu durumumu sordugum kisilerin ozelliklerini falan bilmis yani gelecek olarak dedikleride uzak degil aslinda bekleyip gorebilirim ama bence bos degil kesinlikle siz ne dusunuyorsunuz gelecek olarak cikwn var mi acaba?

Vence'nin bana baktığı ilk fal tastamam çıktı. O kadar ki 7'li zaman dilimi demişti. Faldan sonraki 7. haftada 17.07 tarihinde dediği şey oldu... Anlık durum ve kişi analizi de şahaneydi. Eeee tabi bunun üzerine 1 fal daha attım çok özensiz ve baştan savmaydı. Hani neredeyse bunu Vence bakmamış diyesim geldi. Çünkü ilk falımdan sonra yaklaşık 1,5 ay sisteme girip fal almamıştı. Girer girmez hemen attım. Hayal kırıklığı oldu bende...

Asiye sizde de dı-dir diye yazmış değil mi ya o sitede kural mı acaba:) tek kişi yazıyorsa da iyi senaryolar üretiyor böyle herbirinde farklı farklı:) yani anda doğru gibi geldi bana gelecek bilmem de anda biliyor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…