Fal sepeti hale yıldırım :))
Ya bende beyin okumami dedim ama bole olsa bana benim istedigjm seneryoyu yazardi diye dusundm
ben geleceği olumsuz düşünüyorum o da ounsuza bağlamış. Olumsuz zaten o sıkıntı değil de. Mesela geçen ay attığım falda bi durum olmuştu @seka_ ile konuşuyorduk benim durumu. Hemen arkasından fal attım asiye ye o da ne konuştuysak bizim gibi yorumladı. Whatsappı da mı okuyor bunlar diye gülmüştük. Bi önceki falda da yaptığım ek iş hakkında kafamdan hiç kimseye söylemediğim düşündüğüm şeyleri yazmıştı. O sebeple bence beyin okuyor yine de bilemiyorum. Denemek isteyen denesin ama 30 da az değil ha :)Fiziksel özelliklerimi de yazmış ki tam tutmuş Asiye anda da aklımdan geçeni istediğimi yazmamış biraz moralim de bozuldu yani :) ama geleceği olumlu yazmış .-.olacaktır.. -yapacaktır.. şeklinde fal evet.
ben geleceği olumsuz düşünüyorum o da ounsuza bağlamış. Olumsuz zaten o sıkıntı değil de. Mesela geçen ay attığım falda bi durum olmuştu @seka_ ile konuşuyorduk benim durumu. Hemen arkasından fal attım asiye ye o da ne konuştuysak bizim gibi yorumladı. Whatsappı da mı okuyor bunlar diye gülmüştük. Bi önceki falda da yaptığım ek iş hakkında kafamdan hiç kimseye söylemediğim düşündüğüm şeyleri yazmıştı. O sebeple bence beyin okuyor yine de bilemiyorum. Denemek isteyen denesin ama 30 da az değil ha :)
Onu yapanı bilsem, bi emin olabilsem ahhh :))peki kaşının da beynini okuyor mu acaba:) ona da razıyım ki:) bir de bunu bilsekk
Gözümden yaş geldiYa iste benimde aklim bunu almiyo ben kendi beynimde surekli konusuyorum zaten karsiyi okusaniza be canlarim
Ohannes Hale'yi de patlattık. PehHale yıldırıma hücum oldu sanırsam:))
Of bana da zaten bi kere iyi bakan devamlı iyi baksa kafamı kıracagım. Hale ikinci fal ofsayt.
dediğiniz kişiler bende de patladı... derin dedğiniz byv deki derin mi?Arkadaslar iyi geceler. Üzülerek patlayan falları söylüyorum. Şimdiye kadar epey kişi baktırdim. Şuan sadece sitede en çok konusulanlari ve aklıma gelenleri yazıyorum..
Geysu çok sevmiştim halbuki ama patlayali aylar oldu.
Beyazmelek verdiği tarihle patladı.
Kemal devrim ve hüma bal verdikleri tarih itibariyle patladı. Yoksa fallarını çok sevmistim. Belki gecikmelide olsa hala olur diyorum.
Sezgi yide çok severim daha önce dedikleri yasadim ama son fallarinda malesef o da eskisi gibi değil sanki
AseNat sorduğum kişiyle ilgili bişe bile bilemedi.
Elif hanzede ve ceren ezgi tutarsızlıklar çok fazla.
Nurbanu da geysu yla aynı şeyi söyledi buyuk patladı. Bvy de zaten kimseye inanmıyorum artık.
Emine pembelikten öldü. Patladı.
Serkan fama tipatip aynı şeyleri söylemişti. Hicbise olmadı.
Medyum cem ateş falını merak etmiştim.baktirdim ama ne bileyim ya çok yetersiz. Sıfır nokta atışı.
Falci aylin e göre bu yaz evlilik vardı. Bide su falindan eminim derdi. Çok tatlı bi kadın ama büyük patlayanlardan.
Bugün burayı okudum Asiye ye attım famagilden konuşması. Tarif ettiği tipin benle alakası yok. Arkadaşlar tipini bilenler bunlar ad soyadlarimizdan tipe bakip biliyor olmasınlar. Faceden falan. Olabilir yani.
Arkadaşlar bi çok kişi fal attım ama suana kadar favorim iyisiyle kötüsuyle selena. Benim nerdeyse her hafta yorumunu aldığım ve her falında beni şaşırtıyor. Son dedikleri henüz çıkmadı ama bekliyorum.
Bi de derin i severim. O da yakın gelecekte iyi.
Hayır telwedeydi derin2013. Şuan telwede hesabı kapalı galibadediğiniz kişiler bende de patladı... derin dedğiniz byv deki derin mi?
banada o sekilde tarih verdi bekliyorum bakalim kisi analizleri gercekten cok iyiydiVence'nin bana baktığı ilk fal tastamam çıktı. O kadar ki 7'li zaman dilimi demişti. Faldan sonraki 7. haftada 17.07 tarihinde dediği şey oldu... Anlık durum ve kişi analizi de şahaneydi. Eeee tabi bunun üzerine 1 fal daha attım çok özensiz ve baştan savmaydı. Hani neredeyse bunu Vence bakmamış diyesim geldi. Çünkü ilk falımdan sonra yaklaşık 1,5 ay sisteme girip fal almamıştı. Girer girmez hemen attım. Hayal kırıklığı oldu bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?