Binnaz Abla

Canim ben face kullanmiyorum belki tanidik biridir asiye bilmiyorum ama kimseye bahsetmedigim seylerdende bahsetti ama kimseye guvenim kalmadi tabiki bu konudada

Saydığın isimlerden ben de ;
Hüma, Famaa ve Selena ya baktırmıstım...
Haaa serkan var bide o bende inanılmaz pembe tablo yazmıştı...

Üçü de çok iyiydi...
Ama Hüma ve Selena daha özenlidir zaman sarkabiliyor takılma derimm...

Eveeet ben geldim kızlar lafı uzatmadan hemen başlamak istiyorum

Falsepeti : Nesibe Tekbaser, Alex, Barış Can Yücel, Aliye Abla, Reyhan Abla, Venüs Amber, Dennis, Işıl Su, Firuzen..
bu kişileri denedim uzun uzun yorumlar yapmak istemiyorum.. Kısa ve net
Çıkanlar ; Işıl Su (1 kere denedim sadece, yorumu iyi degildi ama tarihi tutturdu..)
Nesibe ( canım cicim demesi haricinde sitede en sevdiğim yorumcu, çıktıgıda oldu çıkmadıgıda)
Buarada firuzen'e yeni baktırdım. zamanı var daha ama begendigim söylenemez..
Diğer yazdıgım yorumcular bombooş, hepsi patladı..

Fal Alem : Rezzan Abla, Banu Dogru, Gizem Hatun, Cemile Başaran .. Bu saydığım isimlerden tek çıkan Cemile Başaran.. Banu Doğru bana efsane sallamıştı..

Bir Yolun Var : Hira, Falcı Aylin, Serkan Tek, Nurbanu, Emine Kurtuluş, Şehrazat, İlkay Gür
Yazdığım isimlerden Hiranın ufak tefek söylediği şeyler oldu ve en çokda onun beyin okumasına bayılıyorum artık sisteme giriyormu bilmiyorum..
Şehrazat ilk falı enterasan bi şekilde çıktı ikincisi çok alakasızdı.
İlkay gür malum çıktıgıda oldu patladıgıda..
Onun dışında Serkan Tek iyi tarihi tam tutturamasada sonuç dedigi gbi oldu.
Birde Nurbanu'nun yorumunu begenmiştim ama patladı..
Son olarak: Medyum Cem (nisan ayında yorumunu almıştım begenmemiştim zaten patladı ) Medyum Suzan ( Bunuda beğenmedim boş)

Sıra geldii.. Binnaz Abla'ya: Sezgi Candan, Sedef Çelik, Büşra Karadag, Kemal Devrim, Sahra Buhari, Gunana Bilici, Muge Aydın, Aysun Kırdeniz, Aysun Resul, Himeyra Taspınar, Devrim Ekin, Derin Akarsu, Muge Toprak, Elani Soylu, Yagmur Tekin, Deniz Devrim, Mira Kutsal, Destina Eren, Bilge Özdogru, Acelya Tugra, Meryem Dogan, Özlem Saral, Elif Hanzade, Bade Deniz, Ekin Sarpen, Gonca Polat, Hira Soydan, Mert Gokturk
Binnazdaki falcı listem uzun oldugu için tek tek açıklayamadım daha sonra bilgilendiririm veya merak ettiginiz yorumcuyu sorarsanız cevaplarım. Tonla para harcadık yazık günah!! Ben yaptım siz yapmayın kızlar ..

Hulya Demir'e anda ve karsi tarafin dusuncesinde guvenmeli mi kizlar? Bana tutarlı geldi ama sizce?

Hoş liste peki Binnaz da en beğendiklerin hangileriydi

Hulya Demir'e anda ve karsi tarafin dusuncesinde guvenmeli mi kizlar? Bana tutarlı geldi ama sizce?
ben aralık ayında kahve baktırmıştım o zamanlar teyit etme şansım da vardı durumumuz karışıktı .okutmuştum erkek arkadaşıma doğru demişti. benim düşündüklerimle ilgili tespitleri doğruydu. sonunda bizi barıştırdı hatta mayıs ayında evlenme teklifi ile gelebilir demiş ama biz mayıs ayında hepten koptuk.

uzun zamandan sonra binnaz hümeyra taşpınar a fal attım . baktıranınız var mı daha önce

kızlar son günlerde venceye baktıran oldu mu yani ben baktırdım ama o gunden beri kendime gelemiyorum gerçekten çok olumsuz bir faldı anlık durum için. ama görüşmediğimiz tarihi bilmiş mesela şu sayılı günden beri görüşmemişsinz dedi. yani sanki biliyor gibi.. anda nasıl sizce karşı tarafla ilgili? enerjim düştü moralim sıfır ..

Yine bi aptallik yapip biryolunvar da ilkay gur e fal gonderdim. Gunler gunler gecti bakilmiyo hala fali iptal etsem gonderecegim kimse yok hos ilkay nerden cikti onuda bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yazsin lutfen ne ayak bu kadin kac gunde bakiyoo beklemeye deger mi? 40tllik fal ipt eetsem sarayliya gondersem dedim onun icin 30lira yuklemem gerek cunku 10liralkk kredi yok..boyle salakca sakal biyik isine girdim tukuremiyorumda napim kızlar ya

ilkayın son falı 13-14 gün sonra mı ne gelmişti ilkay hep bekletir en erken falı 4 günde gelmişti. bana değdiği için beklerim zaten sevenleri artık alıştı artık tesadüfen görüyorum aa ilkay falıma bakmış diye. enerjin tuttuysa çok iyi bakar. saraylıya hiç atmadım ama eskiden baktıranlar eski performansı yok diyor

Bi istekle gonderdim boyle olunca ikileme dustum sarayliya da hic isinamadim zaten sagol beklicem sanirim

bu arada benna küçüker çok kötüydü ya bomboşbir faldı söyliyyeim. an hıç yok sadece çok güzel olacak, hiç bir engel yok iyi olmaması için falan filan tüm fal bu kelimeler etrafında döndü

cherry senin binnazda beğendiklerin kimler 2o tlm var atacak birini arıyorum

Asenat -çıktı falının çoğu ama iş baktırdım aşk bilemem :)

Geçmişi bilmiş ama gelecek pembe pembe

Kahvesde yeni hatunları övmüşer aysun resuldu galiba o radarımda ama baktırmadım.

Benna,bilge,firuze,müge vs eskilere tek kuruş kaptırma hiçbiri falcı değil.

asenatın son falından iade aldım çok ilgisiz gelmişti, falda söylediği bir şeyin açıklamasını yapınca cevapta kıvırmıştı..

aysun resulu diyenlerden biriyim aslında iyi hatırlattın o kadın bana bilmişti ama o da sürekli girenlerden değil kriz geldi mi illa atılacak ya o fal beklersek ölürüz

bilge aman kalsın. bana son falımda eski ilişkimi sormuştu bennayı da geçtim. firuze soytarı çıktı, gerçi cahilken ona baktırdığımda müptelasıydım ilk falları çıkmıştı ama komediymiş sonradan öğrendim mügenin katinalarını çözmek dna şifresi çözmek gibi geliyor, ilk kahvesini çok beğenmiştim, ikinci fiyaskoydu iade aldım.

ben en iyisi gidip 20 krediyi çöpe atıyım

Tellwe venceramos a attom gecen falda mevcut durum iyiydi gelecekte yaklaşmış ama zaten gelecek için ırtada konuşmuştu olabilir edebilir tarzında bakalım bı sefer ne diyecek ama daha bakmadı bakınca yazarım tellwede durum için em begendiğim isim bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…