Binnaz Abla

hümadan soğudum yazılanlardan sonra bende de gelecek patlamıştı an iyiydi sadece zaten anı merak ediyorum o yüzden kesira sirele katina attım nasıl bilirsiniz kızlar anda kendisini?

kizlarr.. cezmi diye biri varmis her dedigi cikiyomus felan 10 yil sorasi cikmisligi var fln diye okudum baska bi forumda.. bilginiz varmi. bakiyormu hala baktiraniniz varmi .. ve tel nosu olan varmi?
Ben baktirmistim zamaninda hicte bsy cikmdi

kesirayi salla sadece kart yorumluyo. kartlarin güzelse güzel yorum kötüyse kötü.
ya burdada arattım ismini iyi yazmışlar diye gönderdim. onu bende yaparım hatta daha iyi katina bakıyorum kart okuyan birinden ama terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime olmuyor :)

hadi ya, istanbulda bakan cezmi dimi evinde bakiyormus sanirsam? peki nosu varmi haha yinede ,merak ediyorum
Canim sildim telde baktirmistim bende cok cok ii diye baktirmistm yanlishatirlamysm 150 lira vermstm 2 yil olddu cikan eden bsy yok evet o insan dondu ama onun dedigi zamanda deil ona kalso ben simdi evliydim cocugun filan olmiyicakmis bicok sey iste

ya burdada arattım ismini iyi yazmışlar diye gönderdim. onu bende yaparım hatta daha iyi katina bakıyorum kart okuyan birinden ama terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime olmuyor :)

:) ya enerji meselesidir belkide, bilemiyorum bana saadece kart yorumladi, hissiyat yok yani

umarım bilir ya hüma için kredi almıştım boşa gitmesin dedim attım ama bakalım artık hayırlısı

olmadi iade alirsin eger kart yorumuysa sadece. binnazda benim begendiklerim
kemal devrim tarihileri en azindan asaga yukari tuturuyo.. pembeci ama olmicak dediginide gördüm bi arkadasimda
müge aydin kahve
asenat
acelya tugra mi ne onu cözemedim ilk falim iki hafta önceydi olumlu, simdi olumsuz..
elif hanzade
nil günes-kahve bide iskambil
defne de fena degil gibi.

Canim sildim telde baktirmistim bende cok cok ii diye baktirmistm yanlishatirlamysm 150 lira vermstm 2 yil olddu cikan eden bsy yok evet o insan dondu ama onun dedigi zamanda deil ona kalso ben simdi evliydim cocugun filan olmiyicakmis bicok sey iste

150 mii ne bakti kahvemi?.. ya zaten okudum demin sanirim bakmiyormus artik tek referansli fln diye okudum. neyse bulasmiyim ozmn

umarım bilir ya hüma için kredi almıştım boşa gitmesin dedim attım ama bakalım artık hayırlısı

kesira bende çıkmıştı ama aynen sadece kart yorumluyor, güzel yorumluyor ama sen kötü seçtiysen kötü iyi seçtiysen olumlu bakıyor işte. ama bende 1-2 şeyi yanlış yorumladığını fark ettim falını sonra tekrar dinleyince. bir de bunu yapmanız lazım, bunu halletmeniz lazım şeklinde yuvarlak konuştuğu şeyler de olmuş. zaten onları yapabilsem de sorun da kalmayacak. yapıp yapamayacağımı söylemesini tercih ederdim. yine de binnazdaki çoğu kişiye göre iyidir

Kızlar tellwede uzundur kalan bi kredim var, harcayayım hem de venceyi merak ediyordum bi ara diye venceremos'a fal attım, gelen fal o kadar benimle, durumla alakasız ki. iade istedim vermedi zaten emek vermiş sözde de, ben emek de göremedim burçlardan ve söylediğim ufak bir bilgiden yürümüş gitmiş. Arkadaşım bana aynı bilgiyi verse inanın daha fazla emek verirdim. Bana olmadı maalesef. Ne anda tutarlı ne tespitlerde.

Şu sıralar benimde gözüme Geysu çarpıyor.Ne falı baktırmıştınız? Yine fal hastalığım nüksetti de :))

Canım kesiradan falın gelince nasıldı paylaşır mısın merak ettim o kadını

Kesiranın katinasını çok beğendim aşırı detay bildi ben sadece aşk hayatımla ilgili bakım yaptırmak istiyorum dedim yani herşeyi ama herşeyi bildi yaa inanamıyorummm :)) çok olumlu konuşmadı ama zaten dediğim gibi katina bilgim var ve olumlu konuşulcak gibi ne bi kart ne bi durum var hani bişeyler olucak ama belirsizlik sonrası yine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…