- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Ben baktirmistim zamaninda hicte bsy cikmdikizlarr.. cezmi diye biri varmis her dedigi cikiyomus felan 10 yil sorasi cikmisligi var fln diye okudum baska bi forumda.. bilginiz varmi. bakiyormu hala baktiraniniz varmi .. ve tel nosu olan varmi?
darısı benim basıma :))Müge nin kahvesi bende çok iyi de çıktı diyebilirim sonuca var ama dediği gb ilerliyor
Ben baktirmistim zamaninda hicte bsy cikmdi
hümadan soğudum yazılanlardan sonra bende de gelecek patlamıştı an iyiydi sadece zaten anı merak ediyorum o yüzden kesira sirele katina attım nasıl bilirsiniz kızlar anda kendisini?
ya burdada arattım ismini iyi yazmışlar diye gönderdim. onu bende yaparım hatta daha iyi katina bakıyorum kart okuyan birinden ama terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime olmuyor :)kesirayi salla sadece kart yorumluyo. kartlarin güzelse güzel yorum kötüyse kötü.
Canim sildim telde baktirmistim bende cok cok ii diye baktirmistm yanlishatirlamysm 150 lira vermstm 2 yil olddu cikan eden bsy yok evet o insan dondu ama onun dedigi zamanda deil ona kalso ben simdi evliydim cocugun filan olmiyicakmis bicok sey istehadi ya, istanbulda bakan cezmi dimi evinde bakiyormus sanirsam? peki nosu varmi haha yinede ,merak ediyorum
ya burdada arattım ismini iyi yazmışlar diye gönderdim. onu bende yaparım hatta daha iyi katina bakıyorum kart okuyan birinden ama terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime olmuyor :)
umarım bilir ya hüma için kredi almıştım boşa gitmesin dedim attım ama bakalım artık hayırlısı:) ya enerji meselesidir belkide, bilemiyorum bana saadece kart yorumladi, hissiyat yok yani
umarım bilir ya hüma için kredi almıştım boşa gitmesin dedim attım ama bakalım artık hayırlısı
Canim sildim telde baktirmistim bende cok cok ii diye baktirmistm yanlishatirlamysm 150 lira vermstm 2 yil olddu cikan eden bsy yok evet o insan dondu ama onun dedigi zamanda deil ona kalso ben simdi evliydim cocugun filan olmiyicakmis bicok sey iste
umarım bilir ya hüma için kredi almıştım boşa gitmesin dedim attım ama bakalım artık hayırlısı
amin canım insallahdarısı benim basıma :))
Canım kesiradan falın gelince nasıldı paylaşır mısın merak ettim o kadınıhümadan soğudum yazılanlardan sonra bende de gelecek patlamıştı an iyiydi sadece zaten anı merak ediyorum o yüzden kesira sirele katina attım nasıl bilirsiniz kızlar anda kendisini?
Bugun girdi mi ya hic bildirim gelmediumarım bilir ya hüma için kredi almıştım boşa gitmesin dedim attım ama bakalım artık hayırlısı
Şu sıralar benimde gözüme Geysu çarpıyor.Ne falı baktırmıştınız? Yine fal hastalığım nüksetti de :))Geysu bende gerçekten iyiydi. 2 falı da cikti. Zamanlar sarktı biraz. Nesibe selena ve Hüma yi hiç merak etmedim. Baktirmadim. Baktiran arkadaşların fallarını gördüm. Vasat gelmişti. İlkay in da iş ile ilgili söylediklerini yaşadım. Görüşmeyi de bilmişti.
Kahve baktırmıştım...Şu sıralar benimde gözüme Geysu çarpıyor.Ne falı baktırmıştınız? Yine fal hastalığım nüksetti de :))
Canım kesiradan falın gelince nasıldı paylaşır mısın merak ettim o kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?