ayışığına 1.5 yıl kadar önce bende baktırmıştım ama falım silinmiş hatırlamıyorum bende tam cıktı mı cıkmadımı dıye ama fena degildi sanki o kız da 40 lira mı ne ya oooo çok pahalı ama ben baktırdıgımda yeni girmişti siteye 15 mıydı 20 mıydı neydıben bikaç ay önce asenatı rezzan ablayı beğendiğimi söylemiştim ama hepsi patladı artık bırakmıştım kendime söz verdim bi daha aslaaaa fal yok diye.. ama bikaç gün önce dayanamadım fal sepetinde ayışığın'a baktırdım ki bu siteyi önceden kötülemiştim diğer falcıları berbattı ama inanılmaz derecede bildi ayışığın.. bildiğin ben şok ben iptal kaldım pek belli etmedim teşekkürler diyip 5 yıldız verdim ama cidden iyiydi ya ilk defa bi fala acımadım memnun kaldım ki çok eskiyimdir bayada baktırırım.. tabi geleceği bilemiycem bide gelecekte çıkarsa bengeçmiş şimdiki zaman analizler süperdi
Onu ben de gördüm de acaba kadın ne sordu. Evli Adam madem döncek mi diye niye fala baktırdı kafam da deli sorular oluştukarısı olan adam icin dönecek dediğini gördüm fal yorumunda yazmışlar ciddi pembeciymiş
Kadın sitem eder gibi evli zaten nasi donsun dönse de ben nasıl kabul edeyim demiş. Bence hüma ucurmusOnu ben de gördüm de acaba kadın ne sordu. Evli Adam madem döncek mi diye niye fala baktırdı kafam da deli sorular oluştuerkekler de artık çok güvenilir değil malesef evli olsa da arıyorlar
Uçurmuş olabilir hani Hüma arkadaşım değil dostum değil bilemem ama evli Adam Nasıl çıkmış muamma :) tam içeriğini görmek isterdim çünkü ne saplantılı insanlar var Az çok yorumlarda da okumuşsunuzdur, gerçek hayatta da görmüşsünüzdür evli adamlarla ilişkisi olup onun eşini değil de diğer sevgililerine fal baktırıp okutan insanlar da... Nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor işteKadın sitem eder gibi evli zaten nasi donsun dönse de ben nasıl kabul edeyim demiş. Bence hüma ucurmus
yuhh be.. allah uzak etsin cidden neler var yaYorum yapan bayan sinirlenmiş baya ben de okudum da. 2 yıl kadar önce bir cafe de arkadaşımla fal baktırdık çocuk katina kahve bir arada baktı kıza da evli adamlardan uzak dur konuşma bak yanlış yapıyorsun dedi. Bir sinirlendik hiç unutmam o günü ne saçmalıyor bu vs. Kızı da ünv konuştuğu çocuk arıyor o sıra ama farklı şehir de. Bir kurt düştü içimize acaba acaba araştırdık ettik meğer nikahı kıyılmış 1 yıl olmuş ama düğün yapılmamış henüz düğün günü bile aradı kızı hakkını helal et diye. O yüzden dedim içeriği de bilmek lazım diye. Belki yeri değil ne alaka anlattın bunu diyebilirsiniz ama paylaşmak istedim
Var malesef o gün kala kaldık ne saçmalıyor bu diye. Bir de Kıza ahlaksızmış gibi edalarla anlatıca zorumuza da gitti Allahtan araştırdık falan da neyin ne olduğunu öğrendik. Kıza yanına geliyim falan diyordu. Boşuna dememişler Allah temiz süt Emmişlerle karşılatırsın diye...yuhh be.. allah uzak etsin cidden neler var ya
Bence şuan burda açıklama yapmanız çok hoş bir davranış teşekkür ederizArkadaşlar merhaba, o kadın benim. Bu sayfayı bir süredir takip ediyorum burdan sizlerin yazdıklarından yola çıkarak birkaç fal attım. Yukarıda yazılanlardan sonra üyelik alma gereği hissettim kafanizdakiler netlessin diye.
Hanimefendiye gelecekle ilgili bir fal attım geçmişten dönüş gördüğünü hatta bu kişinin biriyle beraber olduğunu söyledi. Ben de bu mümkün değil geçmişte bıraktığım kişiler evli dedim cevap olarak tamam o zaman yanındaki karısı deyip gülücük atmış. Tepem burda attı doğal olarak. Ben de o yorumu yazıp puanımi verip çıktım. İade aldım. Yorumda yazdığım cümleleri hanımefendi profiline de taşıyıp beni kendince rencide etti, kendini haklı çıkarmaya çalıştı. Her neyse gelecek ile ilgili söylediği bata ütopik geldi bana özeti bu. Enerjimiz tutmadı diyelim sizin deyiminizle.
Nasil tutsun ki enerji sifat bulamadim bu kadina az once bende bi fal yorumu aldim umarim iade alabilirimArkadaşlar merhaba, o kadın benim. Bu sayfayı bir süredir takip ediyorum burdan sizlerin yazdıklarından yola çıkarak birkaç fal attım. Yukarıda yazılanlardan sonra üyelik alma gereği hissettim kafanizdakiler netlessin diye.
Hanimefendiye gelecekle ilgili bir fal attım geçmişten dönüş gördüğünü hatta bu kişinin biriyle beraber olduğunu söyledi. Ben de bu mümkün değil geçmişte bıraktığım kişiler evli dedim cevap olarak tamam o zaman yanındaki karısı deyip gülücük atmış. Tepem burda attı doğal olarak. Ben de o yorumu yazıp puanımi verip çıktım. İade aldım. Yorumda yazdığım cümleleri hanımefendi profiline de taşıyıp beni kendince rencide etti, kendini haklı çıkarmaya çalıştı. Her neyse gelecek ile ilgili söylediği bata ütopik geldi bana özeti bu. Enerjimiz tutmadı diyelim sizin deyiminizle.
Merhaba hoşgeldiniz diyim öncelikle açıklamanız içinde teşekkürler .. huma bal bana da aynı şeyi yapmıştı. Iade almistim Daha sonrada açıklama kısmından laf giydirmisti banaBir şey diyemiyorum. Burada popüler olduğu için attım ben de, çoğu kişi memnun gibiydi yanılmıyorsam. Ben yanındaki kadın karısı deyip çok gulunecekmis bir şeymiş gibi gülme işareti koyunca delirdim. Üstüne profilinden göndermeler yazdı. Eleştiriye katlanabilir olmak lazım sanırım.
Geysu bende gerçekten iyiydi. 2 falı da cikti. Zamanlar sarktı biraz. Nesibe selena ve Hüma yi hiç merak etmedim. Baktirmadim. Baktiran arkadaşların fallarını gördüm. Vasat gelmişti. İlkay in da iş ile ilgili söylediklerini yaşadım. Görüşmeyi de bilmişti.Ben kartta gördüğü yoruma gulucuk koyunca delirdim. Üslup diye bir şey olmalı. Ben geysuyu begendim en çok bu konuda. Gelecek çıkar çıkmaz bilemem. 3.sorumu soracakken sizi sikmayacaksam bunaltmayacaksam bir soru daha dedim ne demek tabiki soracaksınız demiş. Kibar bir kadın ve anlayışlı. Yesilcingene de samimi geliyor. En azından beni ordan burdan afişe etmediler. Nesibe ılkay selena bana gelecek için patlamış gibi bu arada onlari da belirteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?