- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
2 de girdiBugun girdi mi ya hic bildirim gelmedi
Aklımız da bulunsun o vakit:) ben de aynı şekilde sorarım :) daha fazlasını söyleyince ordan ben de anlatırım fala gerek yok. Geçen kredim var diye Serra ya attım aynı soruyla net bir soru Detay verin diye bildirim geldi çok saçma buldum geri çektim falıKesiranın katinasını çok beğendim aşırı detay bildi ben sadece aşk hayatımla ilgili bakım yaptırmak istiyorum dedim yani herşeyi ama herşeyi bildi yaa inanamıyorummm :)) çok olumlu konuşmadı ama zaten dediğim gibi katina bilgim var ve olumlu konuşulcak gibi ne bi kart ne bi durum var hani bişeyler olucak ama belirsizlik sonrası yine dedi
Ya gecen sene baktirdgm falim bende pek iyi degilmisti ama bu sene 2 defa baktirdm ve cok cok begendim kimseye bahsetmedigim seylerdikızlar üzülerek söylüyorum ki ben geysu ya geçen sene ekimde baktırmışım ama dedikleri hiç çıkmamış
ecem 23 kimdi ya sanırım ben buna zamanında fal atmıştım ama begenmemiştim diye hatırlıyorum anı bilememişti bendeEcem23 bakmıyor mu artık ulaşma imkanım var mı
tellwede bir bayan, ben geçen ay fal baktırdım kendisine soruma bile cevap vermemişti aslında ama analizleri iyiydi gelecek olarak dedikleri de çıktı. Tekrar baktırmak istiyorum ama kendisi uzakta görünüyor, geysuyu deneyeceğim sanırım.ecem 23 kimdi ya sanırım ben buna zamanında fal atmıştım ama begenmemiştim diye hatırlıyorum anı bilememişti bende
kızlar üzülerek söylüyorum ki ben geysu ya geçen sene ekimde baktırmışım ama dedikleri hiç çıkmamış[/QUOTE
Geysu, bende falın 3/4 ünde efsaneydi... Öyle güzel detay datay geçmişi, durumu bilmişti harikaydı... Falın sonuna doğru, benim evli ve çocuklu olduğumu söyleyip, çocuğumun okul durumlarını anlatınca...
Soruma dair geleceğin de patladığını söylememe gerek yok sanırım
İyi gidiyordun be Geysu... O çocuğun okul konuları nerden çıktı
adi neyditellwede bir bayan, ben geçen ay fal baktırdım kendisine soruma bile cevap vermemişti aslında ama analizleri iyiydi gelecek olarak dedikleri de çıktı. Tekrar baktırmak istiyorum ama kendisi uzakta görünüyor, geysuyu deneyeceğim sanırım.
Nil Gunes de pek girmiyor sanırımNil guneşi tavsiye edebilirim 175 kredi iskambili iyidir ..
ecem23adi neydi
Ahahaaa kahkaha attım sinden ciddenHayatımda baktırdıgım en kotu faldı,hatta o faldan sonra sanaldaki falcılar ilah geldi :)
kadınla konusmamız söyleydı;
-iş için şunu şunu istıyormusun
-evet
-olucak,olucak ben görüyorumfal bundan ıbarettı .
Birazda kılıgına kıyafetıne bakıp sallıyor.
Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)bu arada gorkem övmedi hatta o vıdeosunda benden sonra çok kişi gitti ve hıcbsey tutturamamış enerjı meselesi sanırım dıyor ayrıca gorkemın ınstgram sayfasının altındaki yorumlarda da o kadın ıcın hıc bsey bılmıyor tarzı yorumlar var objektif olalım ıstedım belki sitedeki arkadaslar bilmiyolardır
Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)
Youtuber,blogger benimde arkadasim soylemisti oda o kiz snapte soylemis ordan duymus,yakin diye gitmistik ama hayatimda bu kadar berbat fal baktirmamistim oneren galiba baya bi safmis yada hayatinda hic fal baktirmamis ilginc :) arkadasimin şalinin markasindan seneryo yazmisti kadin o derece, sanalda ondan kat kat iyi falcilar var .Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)
Geysu bende patlamisti iki ay icinde hemde olumlu dedigi olumsuz olumsuz dedigi olumlu olmustuŞu sıralar benimde gözüme Geysu çarpıyor.Ne falı baktırmıştınız? Yine fal hastalığım nüksetti de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?