Binnaz Abla

Aklımız da bulunsun o vakit:) ben de aynı şekilde sorarım :) daha fazlasını söyleyince ordan ben de anlatırım fala gerek yok. Geçen kredim var diye Serra ya attım aynı soruyla net bir soru Detay verin diye bildirim geldi çok saçma buldum geri çektim falı

kızlar üzülerek söylüyorum ki ben geysu ya geçen sene ekimde baktırmışım ama dedikleri hiç çıkmamış
Ya gecen sene baktirdgm falim bende pek iyi degilmisti ama bu sene 2 defa baktirdm ve cok cok begendim kimseye bahsetmedigim seylerdi

Benimde anda çok iyiydi uzun uzun yazmıştı her soruma da özenle cevap verdi geleceği tutturan zaten çok çok az. O da birine tutuyor birine tutmuyor ışte. Umarım geleceği çıkar geysunun.

ecem 23 kimdi ya sanırım ben buna zamanında fal atmıştım ama begenmemiştim diye hatırlıyorum anı bilememişti bende
tellwede bir bayan, ben geçen ay fal baktırdım kendisine soruma bile cevap vermemişti aslında ama analizleri iyiydi gelecek olarak dedikleri de çıktı. Tekrar baktırmak istiyorum ama kendisi uzakta görünüyor, geysuyu deneyeceğim sanırım.

Gunun elemani geysu sanirimaklinizda bulunsun tek soru icin tarot, birden fazla sey icin kahveyi uygun goruyor ama su an kahve limiti dolmus.

adi neydi

Ahahaaa kahkaha attım sinden cidden

Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)

Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)
Youtuber,blogger benimde arkadasim soylemisti oda o kiz snapte soylemis ordan duymus,yakin diye gitmistik ama hayatimda bu kadar berbat fal baktirmamistim oneren galiba baya bi safmis yada hayatinda hic fal baktirmamis ilginc :) arkadasimin şalinin markasindan seneryo yazmisti kadin o derece, sanalda ondan kat kat iyi falcilar var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…