bunlari Hüma mi dedi?Heh onu diyorum iste.. bu fala ne senaryolar yazdi. Adam nisanli diyorum!! Nisani bozacak bak gor donecek bak gor sen kabul etmiceksin bak gor baska biri bak gor iddia iddia midemi bulandirdi aptal kadin
Evetbunlari Hüma mi dedi?
Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ama madem donmeyecegini kesin net biliyorsun falcidan ne duymak istiyorsun orayi anlayamadimHeh onu diyorum iste.. bu fala ne senaryolar yazdi. Adam nisanli diyorum!! Nisani bozacak bak gor donecek bak gor sen kabul etmiceksin bak gor baska biri bak gor iddia iddia midemi bulandirdi aptal kadin
Bunu soyleyecek 1i cikacagini bildigim icin aciklama yaptim yine yapiyorumNisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ama madem donmeyecegini kesin net biliyorsun falcidan ne duymak istiyorsun orayi anlayamadim
Nisanli birini bekleyen ahmaktir zaten benim demeye calistigim falcilar nisanliya bile donecek der siz sormasanizda. Ve ben bundan rahatsizlik duyuyorum.Evli nişanlı adamları beklemeyin sakın dönmezler ... Sizi sevmeyen biri de sizi sevmez yani sever diye umut etmeyin kardeşler:) fal işi yaş iş... Mantık evliliği yapın...aşk falan yok zaten kendinizi işinize verin ... Benm bundan sonraki amacım o... Erkekler tattaret seviyo onu blıodum feryat kızları...urmiiaların şansı zor:/. Elde etmeyi bileceksin.. O çirkin kızda ne buldu? Sen de olmayan seksapeliteyi dengeszlgi yalanları buldu onda... O vücudunu verdi ve evlendi.. Sen ne dedin ona seni bi 3 yıl daha beklerim yine olsa yine seni severm dedin.. Bu onu hiç cezbetmedi ve pna gtti...
Nisanli birini bekleyen ahmaktir zaten benim demeye calistigim falcilar nisanliya bile donecek der siz sormasanizda. Ve ben bundan rahatsizlik duyuyorum.
Tabiiki var yadirgamam asla ama bana ters benim biraktigim eli kimin tuttugu beni ilgilendirmez ama baksaniza ne diyolar.. bi ara karisindan bosancak mi diye bekleyeni gordum. Falcilarin gazlamasi itici geliyoben seni anladim :) ama inanirmisin tellwedeki bazi falcilarin duvarini/yapilan yorumlari/sorulari okudukca ne garip insanlar ne "iliskiler" varmis dedirtiyor
Tabiiki var yadirgamam asla ama bana ters benim biraktigim eli kimin tuttugu beni ilgilendirmez ama baksaniza ne diyolar.. bi ara karisindan bosancak mi diye bekleyeni gordum. Falcilarin gazlamasi itici geliyo
Evlenen insan kolay kolay boşanmaz. Tabi benim fikrim, nişan da bir ihtimal ama o da çok olcak iş değil. Ben canım sıkılınca Telve yorumlarını okuyorum şaka falan değil dimi onlar. Kadın kocasını aldatıo, Adam karısını yok baldızıyla ilişkisi var ama Şunla da var, herkesin herkesle ilişkisi var. Biz de saf saf ay nolcak bize diyoruz.
Evlenen insan kolay kolay boşanmaz. Tabi benim fikrim, nişan da bir ihtimal ama o da çok olcak iş değil. Ben canım sıkılınca Telve yorumlarını okuyorum şaka falan değil dimi onlar. Kadın kocasını aldatıo, Adam karısını yok baldızıyla ilişkisi var ama Şunla da var, herkesin herkesle ilişkisi var. Biz de saf saf ay nolcak bize diyoruz.
tabi ya karisini degil seni seviyor, o kizi seviyor bla bla. BAzilari umut taciri iste. Baskasinin caresizligi onun parasi oluyor iste. En güzeli bir arkadasinda dedigi gibi arada öylesine bir baktirmak.
Ben huma nin kendi kartlari olayını anlamadım. Yani zaten benim seçtiğim kartlara göre yorumluyor kendi kart açmıyor ki ? Ayrıca bana artık cevap bile yazmayan adamla da ben evleniyorum:) ama bundan önceki falında bizim görüşme zamanlarımızı bilmişti hakkını yemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?