Binnaz Abla

Hüma ilk falında... O kız la nişanlıydı bzmki tattaretle:) dedi bunlar kavga eder ayrılır Cdden ayrıldılar.. Sürekli ayrıl barış vaziyettelerdi..çocukla ben 2013 yazında tanıştm öle bi kere görüştük o zaman ask acısı çekiyordu dokunmadım sessizliğe gömüldüm ..2015 sonuda nişanlandgbı duydum hümaua fal attım.. Bu yukarıda dediklermi söyledi ( ben zavallı daha cocuk bekar sanıyom 3 gün önce nişanlanmş ) ben Hümaya fal attım oha dedm benimkinin ark profilinde bizimkinin nişan resimleri..o zaman son paragrafda. Senin kaderin gecmiste sen istedin ama o ciddi düşünmedi biri olacak dedi:) kim kim kudurdum... Aylar gecti bu cocuk la dedim görüşym evlenmeden engellym.. Görüştüm evet yakınlaştık da:) sonra cocuk mesajlarıma cvp vermedi... Ve evlendi Cdden ama hiçbi proflnde kızla resmi yok.. Ve duydum ki psikolojik tedavi alıyor. Ruhun çökmüş devamını anlatacm

hm hadi ya. Hümanin pembeci oldugunu düsünenler cogunlukta zaten. Ben olsam sanirim böyle bir yoruma bende itimat etmezdim. Zamaninda 4 yil önce benzerlerini yasadim adam nisanli (ayrilip 1 haftaya nisanlandi) dönecek dedileri cogunluk. Hatirladigim birtek Ilkay istesede dönemez ailesi izin vermez hatta sana gelip ayrildim falanda diyecek ama ayrilmaz ama evlenir 2 yila ayrilir dedi. Evet aynen ayrilmadi hatta ayrildim yüzügü attim dedi bana ama hala evli hatta kizi var son kisim uymadi. :)

Heh onu diyorum iste.. bu fala ne senaryolar yazdi. Adam nisanli diyorum!! Nisani bozacak bak gor donecek bak gor sen kabul etmiceksin bak gor baska biri bak gor iddia iddia midemi bulandirdi aptal kadin
Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ama madem donmeyecegini kesin net biliyorsun falcidan ne duymak istiyorsun orayi anlayamadim

Sonra ben kıllandım.. Hüma dedi bunlar evlenmez brbrlerini sevmiyorlar .. Kız evlenmş oluym havasında oğlan da Ruhi bunalımda( bu kısmı cok iyi bildi) .. Son kartım güneş ve sunit bu sana döner dedi:) düğün tarihinden bir ay sonra evlendiler (Ramazan'da).. Hüma patladı dedim Elif e gttm. Elif bunlar evlendi (hiç başka bilgi vermedim) bunlar aile baskısı dan mecburi evllk yapmış hatta cinsellik yaşadıkları için dedi yuhh dedim ne diyo bu (Cdden de araştırdım öle cıktı)son kart kupa altılısı cıktı Elif bi dönem yasak ilişki yasarsnz döner bu sana dedi boşanır dedi... Evlkk kapısı acık dedi( bu kısmı cok umursamıom onu mu beklicem) ama bildi ya ayrıntılı Elif > hüma

Evli nişanlı adamları beklemeyin sakın dönmezler ... Sizi sevmeyen biri de sizi sevmez yani sever diye umut etmeyin kardeşler:) fal işi yaş iş... Mantık evliliği yapın...aşk falan yok zaten kendinizi işinize verin ... Benm bundan sonraki amacım o... Erkekler tattaret seviyo onu blıodum feryat kızları...urmiiaların şansı zor:/. Elde etmeyi bileceksin.. O çirkin kızda ne buldu? Sen de olmayan seksapeliteyi dengeszlgi yalanları buldu onda... O vücudunu verdi ve evlendi.. Sen ne dedin ona seni bi 3 yıl daha beklerim yine olsa yine seni severm dedin.. Bu onu hiç cezbetmedi ve pna gtti...

Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ama madem donmeyecegini kesin net biliyorsun falcidan ne duymak istiyorsun orayi anlayamadim
Bunu soyleyecek 1i cikacagini bildigim icin aciklama yaptim yine yapiyorum

Nisanli biri icin fal baktirmadim baktirmam kaldi ki ayrilali 4 sene olmussa..
2) herkes donecek dedigi icin gecmisten biri, O kisi nisanli diye belirttim falcilara. Yoksa ben
Ayy doncekmiieee diye fal atmadim sorun şu:
Nisanli insan icin donecek diyen falciya gicik oluyorum anladiniz mi? O karakterdeyim. Baskası olsa sevinir diye butun falcilar gecmisten biri donecek der zaten

Kartlar ve falcinin soyledikleri tutarsizdi burada nisan degil falci yorumu yapmis oldum zaten cok gecerli 1 sebep diye de nisana ragmen boyle diyor pembeci diye belirttim. Sırf laf sokmak adina esasinj bilmediginiz bi muhabbette karalamadan once acin okuyun, ayip oldu cunku yaptiginiz

Son düzenleme:
Nisanli birini bekleyen ahmaktir zaten benim demeye calistigim falcilar nisanliya bile donecek der siz sormasanizda. Ve ben bundan rahatsizlik duyuyorum.

Nisanli birini bekleyen ahmaktir zaten benim demeye calistigim falcilar nisanliya bile donecek der siz sormasanizda. Ve ben bundan rahatsizlik duyuyorum.

ben seni anladim :) ama inanirmisin tellwedeki bazi falcilarin duvarini/yapilan yorumlari/sorulari okudukca ne garip insanlar ne "iliskiler" varmis dedirtiyor

Hemen brini bulup evlenicem daha falı beklersem Elif 8 ay içinde görüşürsnz 1.5 yıl gbi boşanır... 2yıl sonra evlenirsiniz dedi.. 2 yıla kim öle kim kala evet belki mecburi evllk ama asla o yuvanın sebebi ben olmam... Kupa altılısı ve güneş +sunit aklımı karıştrdı işte

ben seni anladim :) ama inanirmisin tellwedeki bazi falcilarin duvarini/yapilan yorumlari/sorulari okudukca ne garip insanlar ne "iliskiler" varmis dedirtiyor
Tabiiki var yadirgamam asla ama bana ters benim biraktigim eli kimin tuttugu beni ilgilendirmez ama baksaniza ne diyolar.. bi ara karisindan bosancak mi diye bekleyeni gordum. Falcilarin gazlamasi itici geliyo

Evlenen insan kolay kolay boşanmaz. Tabi benim fikrim, nişan da bir ihtimal ama o da çok olcak iş değil. Ben canım sıkılınca Telve yorumlarını okuyorum şaka falan değil dimi onlar. Kadın kocasını aldatıo, Adam karısını yok baldızıyla ilişkisi var ama Şunla da var, herkesin herkesle ilişkisi var. Biz de saf saf ay nolcak bize diyoruz.

Tabiiki var yadirgamam asla ama bana ters benim biraktigim eli kimin tuttugu beni ilgilendirmez ama baksaniza ne diyolar.. bi ara karisindan bosancak mi diye bekleyeni gordum. Falcilarin gazlamasi itici geliyo

tabi ya karisini degil seni seviyor, o kizi seviyor bla bla. BAzilari umut taciri iste. Baskasinin caresizligi onun parasi oluyor iste. En güzeli bir arkadasinda dedigi gibi arada öylesine bir baktirmak.

haha inanmiyorum ya bende yapiyorum bunu. Öyle sasiriyorumki Allahim evlerden uzak ya bunlar nasil iliskiler ya aklim almiyor. Evlilikler, beraberlikler, sevgi,ask, saygi bu kadarmi basit kavramlar. Ay bi tane okumustum herhalde kadin evli sevgilimle tatile gidebilecekmiyiz diyorum yuhh ya oha falan.

Ben twitter üzerinden bir kıza fal attım beş tlye kahve on tlye tarot bakıyor daha çok analiz yapıyor anlık, gelecek olarak çok az şey söyledi ama beğendim ben

Bencede kimse bosanmak icin evlenmez. Ya bende cok okurum o yorumlari kimi zaman yuhluyorum kimisine guluyorum 1 yildir baktirmiodum baktirmaynca dahaa iyimis onu anladim

tabi ya karisini degil seni seviyor, o kizi seviyor bla bla. BAzilari umut taciri iste. Baskasinin caresizligi onun parasi oluyor iste. En güzeli bir arkadasinda dedigi gibi arada öylesine bir baktirmak.

Hahah dimi her zamann yaninda kim varsa o'dur gercek. Ay yok onu degil seni seviyor ee napiim sacmalik. Ben aileye sıkı fal bakiyorum kendimide bazen tahmin ediyorum amma careyi disarda deil icerde aramak gerekiyormus

hümanın kart açmadığını düşünürdüm ama bana son falında kendi kartlarından da bahsetti kendi de kart açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…