- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Vayy be yok artik diyoruuum..saka gibi ya sen niye fal baktircaksinki ruyalar cuk =)Kızlar faldan ayrı ... Bu adamlla karşılaşacağımı 8 ay öncesinden rüyamda görmem nedir? Imgesel rüyalar korkutuyor beni ... O rüyadan sonra bu adamla yolun tersine istikamette. Beyaz bi arabayla gidiyoruz arabanın arkasında ve beni öpüyo...( bu rüyayı o zaman yormamadım ama bu fal ve bunların evll mecburi olduğunu öğrenince yorumum su yanllış bir yolda aşk? Beni aşkla öpüyo ama şehvet yok .... Kardeşimin eski sevglsyle nişanlanacagını görmüştüm ... Eski eşyaların içinden tozlanmış iki yüzük çıkardım rüyamda.. 3 ay sonra nişanlandılar?? Ne diyonux??
Ben aileye sıkı fal bakiyorum kendimide bazen tahmin ediyorum amma careyi disarda deil icerde aramak gerekiyormus
Vayy be yok artik diyoruuum..saka gibi ya sen niye fal baktircaksinki ruyalar cuk =)
Çok dua ettm ya ömrü ömrüme nasip olsun diye Allah blr hayatıma da kimse girmedi.
Keşke de fal bakıyorum demeseydin :) kadının biri şey yazmış sevgilim karısından ayrılıncaya kadar kocamla mı takılsam ki, boşanınca pişman olur mu kadın falcı sana ne desin
Ya kesinlikle olay bu bravoEvli nişanlı adamları beklemeyin sakın dönmezler ... Sizi sevmeyen biri de sizi sevmez yani sever diye umut etmeyin kardeşler:) fal işi yaş iş... Mantık evliliği yapın...aşk falan yok zaten kendinizi işinize verin ... Benm bundan sonraki amacım o... Erkekler tattaret seviyo onu blıodum feryat kızları...urmiiaların şansı zor:/. Elde etmeyi bileceksin.. O çirkin kızda ne buldu? Sen de olmayan seksapeliteyi dengeszlgi yalanları buldu onda... O vücudunu verdi ve evlendi.. Sen ne dedin ona seni bi 3 yıl daha beklerim yine olsa yine seni severm dedin.. Bu onu hiç cezbetmedi ve pna gtti...
Elif HanzadeHüma efsanedir, ilk falı tamamiyle çıktı, ikincisini bekliyorum. En son şevval'e atmıştım o da çok acayip bir şeyi bildi. Bu iki hanımı tavsiye ederim kızlar ve ben şimdi yeni birini deneyesim var binnaz'da. Asenat'ı beklemekten ciğerim soldu çünkü. Kimi tavsiye edersiniz?
Ben hicbir sey sormadigim halde gecmisten donus dedi o nisanli olmaz oyle bisey dedim ve bak goreceksin diye iddia etti ve bu yanlis ister fal ister bireysel olsun bi insan icin oh bak ayrilcak demek hic edepli bir sey degil -ustelik ben sormadim- ama evet bencede nasi begeniosunjz demek yanlis begenen cok ben saygi duyuyorumyorumlarda hümaya biri nasıl 5 veriyorsunuz pembe mi duymak istiyorsunuz demiş ama ben özellikle bana pembe konuşma diye giderim hümaya ve fallarının büyük çoğunluğu çıkmıştır. birinin falı tutmadıysa herkes için bunu nasıl beğenirsin ya da beğenmezsin diyemezsin. anlık durumda bana benden saklanan çok şeyi ondan öğrendiğim için hakkını yiyemem 37.5 fazla gelse de bende yeri ayrıdır. eskilerden biri dönecek diyince, hepsi evliyse onları boşandırıp gelmesine verdiği cevap ayıp olmuş bence ama evli, nişanlı adamlar için de dönecek mi diye sormak daha ayıp bence. herkesin beğendiği falcı herkese uyacak diye bir şey de yok, bana hira soydanın da bütün falları çıktı ve son 2 falı olumsuzdu. beğenmedim demiştim ama aynen çıktı ama tam o sırada biri yazdı hira ona acayip pembe bir fal bakmış. bunları çok da şeyyapmayın kadın kartlarda çıkanı yazıyor belki mantığıyla baksa senin ne işin var evli barklı adamla diyebilirdi ama malesef öyle değil
Ben hicbir sey sormadigim halde gecmisten donus dedi o nisanli olmaz oyle bisey dedim ve bak goreceksin diye iddia etti ve bu yanlis ister fal ister bireysel olsun bi insan icin oh bak ayrilcak demek hic edepli bir sey degil -ustelik ben sormadim- ama evet bencede nasi begeniosunjz demek yanlis begenen cok ben saygi duyuyorum
Ben hicbir sey sormadigim halde gecmisten donus dedi o nisanli olmaz oyle bisey dedim ve bak goreceksin diye iddia etti ve bu yanlis ister fal ister bireysel olsun bi insan icin oh bak ayrilcak demek hic edepli bir sey degil -ustelik ben sormadim- ama evet bencede nasi begeniosunjz demek yanlis begenen cok ben saygi duyuyorum
Eski sevgili dedi ben flortoz degilm gecmisimde bir kisi oldu :) ask niyetine bile acmadigim falda cok sacmaladi ask derdinde olsam yillardir yalnz olmazdim bu detayida verdim su ara bunaldm sadece suraya atsam metni eminim haklisin dersinkz ama yine gonderen gonderir benim sanssizligim diyoruum cunku kadina 99 veriyollaa yaa :::))Ya belki cok kısa süren bi iliskin veya arkadas olarak gördüğün biridr bu dönecek olan? Hiç umursamadgn biridr duyunca belki aa bu muydu dicen:) ya olaya güzel bak güzel olsun..
Evli adamla ilişki mi olur ya... O işin sonunda herkes evine döner genelde:)Kızlar biz yadırgıyoruz da hepimiz okumuşuz yorumlarda da ne manyakça sorular olduğunu. Malesef çarpık ilişkiler çok fazla ve normal görülmeye başlamış. Sanırım Asude ışık sayfasına evli adamlarla ilişkisi olanlara fal bakmak istemiyorum yazmış demek ki ne kadar bunalmış
Helllal asudee bu yuzden fal atasim geldi ödül anlamindaKızlar biz yadırgıyoruz da hepimiz okumuşuz yorumlarda da ne manyakça sorular olduğunu. Malesef çarpık ilişkiler çok fazla ve normal görülmeye başlamış. Sanırım Asude ışık sayfasına evli adamlarla ilişkisi olanlara fal bakmak istemiyorum yazmış demek ki ne kadar bunalmış
Ben çok yazıyorum da :) benim arkadaşım falcı kafelerde çalışır İst. Ya da Ank değil yani gidin diye yazmıyorum aslaaaaa. Her neyse boşansın die baktırmıyorlar ki ne manyak sorular duydum ben. Canım bu Adam evli gibi çıkıyor falda hani haberin var mı vs diye soruyordu. Verilen cevap ay biliyorum ben onu merak etmiyorum, zaten boşansın da demiyorum acaba çocuğumuz olur mu ona bak sen, ben çocuk istiyorum. Bir başka kadın kocamla zaten ilişkimiz kötü ben başka bir Ada'mdan hoşlanmıyorum ilişkimiz olur mu ? Dayanamadım sordum sen bütün gün bunlara mı fal bakıosun diye. O da güldü daha bunlar ne ki neler soruyorlar diye. Anlatma bu kadarı yetti demiştim. Demem o ki o falcılara neler neler soruyorlar kızmayın. Ama beğenmediyseniz de baktırmayın :)Evli adamla ilişki mi olur ya... O işin sonunda herkes evine döner genelde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?