Açıp okuması gereken sensin ,burada laf sokmak icin kimseye birsey soylemisliğim olmadı şu ana kadar ilk derdim de sen olacak değilsin. Burada karalama olarak adledilebilecek bir cumle kurmadim soru sordum ,sorum gayet seviyeliydi ama kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyaklaman senin ayıbını gösterir.Bunu soyleyecek 1i cikacagini bildigim icin aciklama yaptim yine yapiyorum
Nisanli biri icin fal baktirmadim baktirmam kaldi ki ayrilali 4 sene olmussa..
2) herkes donecek dedigi icin gecmisten biri, O kisi nisanli diye belirttim falcilara. Yoksa ben
Ayy doncekmiieee diye fal atmadim sorun şu:
Nisanli insan icin donecek diyen falciya gicik oluyorum anladiniz mi? O karakterdeyim. Baskası olsa sevinir diye butun falcilar gecmisten biri donecek der zaten
Kartlar ve falcinin soyledikleri tutarsizdi burada nisan degil falci yorumu yapmis oldum zaten cok gecerli 1 sebep diye de nisana ragmen boyle diyor pembeci diye belirttim. Sırf laf sokmak adina esasinj bilmediginiz bi muhabbette karalamadan once acin okuyun, ayip oldu cunku yaptiginiz
Özelden yazarmisin onerim olucak?rüya yorumundan anlayan var mı kızlar?
Kart yorumcusu o kiz kartlar duzse iyi ters se terso mantigiyla devam ediyor hayatina.cogunluklasa olumsuzdur.O bu değil de su 5 tür fala bakan tarih veriyorum diyen tipler cok gıcık ..tam bi tuzakBilge özdogru öu ne her tür falda her saniye onlıne yuh yani ne enerji arksfas
Asla olmaz o senin kaderin değl ... Senin kaderinde başka bri var annesi zalim fln dedi ... Deniz devrim tam tırt ya sen bu aralar cok yalnzsn arkadaşların gezmeye cagırıyo gtmıosun Şubat'ta bryle tanışcan 2017 ye de erkek bebek gördü sokakta fal bakanlar gbiKart yorumcusu o kiz kartlar duzse iyi ters se terso mantigiyla devam ediyor hayatina.cogunluklasa olumsuzdur.
Gizem Sitare bana cok olumsuz bakmıs gercı durumum olumsuz ama cıkan ya da cıkmayan kımler ?
Nisanli adaama fal baktirdigim gibi bir ithamla beni yargiladiniz simdi de ciyaklamak diyorsunuz hala asagidan asagidan konusmayin allah askina yersiz yurudugunuz ortada birde usteliyorsunuz pes.Açıp okuması gereken sensin ,burada laf sokmak icin kimseye birsey soylemisliğim olmadı şu ana kadar ilk derdim de sen olacak değilsin. Burada karalama olarak adledilebilecek bir cumle kurmadim soru sordum ,sorum gayet seviyeliydi ama kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyaklaman senin ayıbını gösterir.
Bu mesajiniz mi seviyeli? Kim oluyorsunuz da iftira atiyorsunuz meseleyi anladiginiza yazdiginizdan utanmadiysaniz ne denir sizeNisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ama madem donmeyecegini kesin net biliyorsun falcidan ne duymak istiyorsun orayi anlayamadim
Gecenlerde fal gonderdigimde tek soru icin tarot, birkac soru icin kahve tercihim demisti. Eskiden buradan kahvede daha iyi oldugunu okumustum ama ben is egitim vs icin tarot baktirdim kisi analizi iyiydi gelecek cıkar mı bilmiyorumkızlar peki geysuya ne atmayı önerirsnz hangisinde iyi
Ya ben Müge Aydın'ı çok sevmedim iyiydi yani sesli faldı evirip çevirip aynı şeyleri söylemiş tavsiye niteliğindeHüma şimdi aklımı çeldi de o Müge aydın millet sapık gibi fal atıyor yahu kadınlar elde telefon pusuya mı yatıyor .İninde bir tur da biz binelim bacım bu ne yaw tam online görüyorum hopp 4 kişi almış kapamış hayyydaa baktırmayın güzel kardeşlerim üstüste baktırmayan
Evet bebeğim imkansız şekerim imkansız dedi durdu çok imkanla da gözükmüyor gerçi amaKart yorumcusu o kiz kartlar duzse iyi ters se terso mantigiyla devam ediyor hayatina.cogunluklasa olumsuzdur.
Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ne demek allah askina senin algilama sorunun mu var ???Nisanli adaama fal baktirdigim gibi bir ithamla beni yargiladiniz simdi de ciyaklamak diyorsunuz hala asagidan asagidan konusmayin allah askina yersiz yurudugunuz ortada birde usteliyorsunuz pes.
Bakın
Bu mesajiniz mi seviyeli? Kim oluyorsunuz da iftira atiyorsunuz meseleyi anladiginiza yazdiginizdan utanmadiysaniz ne denir size
Asla olmaz o senin kaderin değl ... Senin kaderinde başka bri var annesi zalim fln dedi ... Deniz devrim tam tırt ya sen bu aralar cok yalnzsn arkadaşların gezmeye cagırıyo gtmıosun Şubat'ta bryle tanışcan 2017 ye de erkek bebek gördü sokakta fal bakanlar gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?