Binnaz Abla

Açıp okuması gereken sensin ,burada laf sokmak icin kimseye birsey soylemisliğim olmadı şu ana kadar ilk derdim de sen olacak değilsin. Burada karalama olarak adledilebilecek bir cumle kurmadim soru sordum ,sorum gayet seviyeliydi ama kuyruğuna basılmış kedi gibi cıyaklaman senin ayıbını gösterir.

O bu değil de su 5 tür fala bakan tarih veriyorum diyen tipler cok gıcık ..tam bi tuzakBilge özdogru öu ne her tür falda her saniye onlıne yuh yani ne enerji arksfas

Hüma şimdi aklımı çeldi de o Müge aydın millet sapık gibi fal atıyor yahu kadınlar elde telefon pusuya mı yatıyor .İninde bir tur da biz binelim bacım bu ne yaw tam online görüyorum hopp 4 kişi almış kapamış hayyydaa baktırmayın güzel kardeşlerim üstüste baktırmayan

O bu değil de su 5 tür fala bakan tarih veriyorum diyen tipler cok gıcık ..tam bi tuzakBilge özdogru öu ne her tür falda her saniye onlıne yuh yani ne enerji arksfas
Kart yorumcusu o kiz kartlar duzse iyi ters se terso mantigiyla devam ediyor hayatina.cogunluklasa olumsuzdur.

Kart yorumcusu o kiz kartlar duzse iyi ters se terso mantigiyla devam ediyor hayatina.cogunluklasa olumsuzdur.
Asla olmaz o senin kaderin değl ... Senin kaderinde başka bri var annesi zalim fln dedi ... Deniz devrim tam tırt ya sen bu aralar cok yalnzsn arkadaşların gezmeye cagırıyo gtmıosun Şubat'ta bryle tanışcan 2017 ye de erkek bebek gördü sokakta fal bakanlar gbi

Hüma Elif Hanzade başka da baktrmam en azından bu adam benle ilgli hinlik mi düşüniuo amacı ne bunları sayıp döker ikisi de... Geleceği Allah blr..

Nisanli adaama fal baktirdigim gibi bir ithamla beni yargiladiniz simdi de ciyaklamak diyorsunuz hala asagidan asagidan konusmayin allah askina yersiz yurudugunuz ortada birde usteliyorsunuz pes.

Bakın
Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ama madem donmeyecegini kesin net biliyorsun falcidan ne duymak istiyorsun orayi anlayamadim
Bu mesajiniz mi seviyeli? Kim oluyorsunuz da iftira atiyorsunuz meseleyi anladiginiza yazdiginizdan utanmadiysaniz ne denir size

Ya ben Müge Aydın'ı çok sevmedim iyiydi yani sesli faldı evirip çevirip aynı şeyleri söylemiş tavsiye niteliğinde

Nisanli bi adam icin fal baktirman seni ilgilendirir ne demek allah askina senin algilama sorunun mu var ???
"Seni ilgilendirir "demek . O kisma karismadigimi acik acik soylemisim daha acik nasil anlatabilir bunun neresini anlamadin ?? Nasil baktirirsin dememisim dolayisiyla bu bir yargilama cumlesi degil ama nedense onun icin baktirmadigini insan gibi aciklamak yerine aniden savunmaya gecmissin kalin ve buyuk puntolarla evet tam da kuyruguna basilmis kedi gibi.
Ayrica kim oluyorsun derken ???? Ben bu forumda bir uyeyim ve aciktan yazdigin her seye her uyenin yorum yapma hakki var yorum yapilmasini istemiyorsan gider not defterine yazarsin ortada iftira falan yok okuduklarini iyice tartarsan anlarsin

Zaten ya kaderin degil diyolar ya da nikah kiyiyolar adamla 2009 yilindan beri reel olsun, sanal olsun fal isindeyim her senseevleniyorum hala evlenmedim her sene evlendiriyolar beni ama nisanlanmadim bile yaz babam yaz arada bildikleri oldu hayatima giricek kisileri filan yalan yok ama sonuc fos.:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…