- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Nehir ve hümaya ters şeyler söylediNe demiş kuzum bilmiş mi? Sezgiye mi atmıştın?
takma kafana derim..taktıkça enerjiler değişiyor gibi..baktır orda kalsın..Nehir ve hümaya ters şeyler söyledi
olumsuz şeyler duymak daha iyidir belki…Nehir ve hümaya ters şeyler söyledi
Anladım canım hayırlısı olsunacikcasi bana su cikti demeye cekiniyorum ya zaten falin tümü degil vadeleride dolmadi orasi ayrida burda s1k s1k adi gecen falcilardan
Ay çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca:)senin fal yorumların bana çok yaradı, ne olur vazgeçme :))
Bana danışabilirsin:)kızlar aranızda "sezgi dili ve edebiyatı"ndan anlayan var mı?kendisine falıyla ilgili bir şey danışcam ya aklım karıştı
tamamen kaldırmamızın bir sakıncası olur mu acaba? çünkü hem her an favoriler değişiyor hem de sayfanın kullanımı çok zorlaşıyor bu şekilde mobilden.Valla ben anketten kimler çıkarılacak, kimler eklenecek bilmeden değişiklik yapamam ki, bekledim cevap gelmedi tolin kuzusundan, yoğun sanırım
Genel kararınız bu yöndeyse, herkesin talebine göre bunu da yapabiliriz.tamamen kaldırmamızın bir sakıncası olur mu acaba? çünkü hem her an favoriler değişiyor hem de sayfanın kullanımı çok zorlaşıyor bu şekilde mobilden.
Bencede kalksınGenel kararınız bu yöndeyse, herkesin talebine göre bunu da yapabiliriz.
Topik müdavimleri olarak ortak bir karar alıp mesaj atarsınız olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?