Binnaz Abla

Nehir ve hümaya ters şeyler söyledi
olumsuz şeyler duymak daha iyidir belki…
çünkü olmayacak şeylere olacak olacak denince insanda umut oluyor
evet hepimiz aklımız başımızda düşündüğümüzde fal bu ya, fala göre amel olmaz, kimse geleceği tamamen bilemez diyoruz
ama ister istemez söylenen şeyler hepimizi etkiliyor
geçmişimizi doğru tahmin edip ağzımızı açık bırakan bir falcı bize "sevgilin dönecek" diyor sonuçta, nasıl etkilenmeyelim ki?

ama burda da gördük. daha dün theraven sezgi için yazdı. okuyunca an ve geçmişte ağzı açık kalmış ama gelecek tamamen fos…

boş yere umutlanıp durmaktansa böyle kötü yorumlar almak da iyi bir şey aslında

ben o yüzden her fal attığımda bir yandan iyi şeyler söylesin hemen barışacağımızı söylesin isterken bir yandan da lütfen barışmayacağımızı söylesin diye dua ediyorum :) saçma bir ruh hali…

çok uzattım………
ama hayırlısı neyse o olsun

bikaç sene sonra buraya gelip "amaaan ben de bir çocuğa kafayı takmıştım kızlar ne fallar döktüm zamanında sizin gibi, ama şimdi tırt yani yolda görsem bakmam suratına" yazacağız hepimiz
bence bunu düşünüp biraz mutlu olmaya çalışalım :)

kızlar bu arada bana 15-20 dk önce taygun uzel çevrimiçi oldu diye bildirim geldi
onu takip listeme almışım ama unutmuşum bile

eski yorumlarda çok beğenilmişti diye hatırlıyorum
herhalde binnaza ilk üye olduğumda takibe almışım
bayadır da girmiyomuş

ben baktırmayacaktım bekleyeni varsa diye yazayım dedim
ama ben yazana kadar adam çevrimdışı olmuş

yine de belki yakınlarda tekrar girer, sistemde 2 falı var
katina bakıyor 47,5 tl
yorumlara falan bir bakın, beğenen olursa eğer haberiniz olsun diye söylüyorum

"Sevenler, sevmeyenler, sevdiğini söylemeyenler,
inat edenler, utanıp gidenler, tam söylemeyi düşünmeyi uzatınca sevdiğini başkasına kaptıranlar,
direne direne alanlar, yar kapısında yatanlar, alınca 6 ayda boşayanlar ....

Üzmeyin kendinizi mutlu olasıcalar...

kızlar aranızda "sezgi dili ve edebiyatı"ndan anlayan var mı? kendisine falıyla ilgili bir şey danışcam ya aklım karıştı

tolin anket değişecekti aylar geldi geçti anket değişmez oldu Tolin'cim noldu o iş hazır kızlar sormuşken bi gündeme getirelim yine=) Mune
Valla ben anketten kimler çıkarılacak, kimler eklenecek bilmeden değişiklik yapamam ki, bekledim cevap gelmedi tolin kuzusundan, yoğun sanırım

Valla ben anketten kimler çıkarılacak, kimler eklenecek bilmeden değişiklik yapamam ki, bekledim cevap gelmedi tolin kuzusundan, yoğun sanırım
tamamen kaldırmamızın bir sakıncası olur mu acaba? çünkü hem her an favoriler değişiyor hem de sayfanın kullanımı çok zorlaşıyor bu şekilde mobilden.

tamamen kaldırmamızın bir sakıncası olur mu acaba? çünkü hem her an favoriler değişiyor hem de sayfanın kullanımı çok zorlaşıyor bu şekilde mobilden.
Genel kararınız bu yöndeyse, herkesin talebine göre bunu da yapabiliriz.
Topik müdavimleri olarak ortak bir karar alıp mesaj atarsınız olur mu?

Eğer yeniden yapılsın kararı alınırsa ben üstlenirim Mune tolin
Siz konuyu mu devralmak istiyorsunuz? Eğer öyleyse tolin 'le görüşün, Kazen 'e mesaj atıp konuyu size devretmesini talep etsin.

Anket işini de çoğunluk kaldırılsın istiyorsa kaldırırız, daha sonra isterseniz yeniden eklenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…