bazen hiç olmayacak denen şey oluyor cidden kızlar. valla biz 9 ay sonra barıştık hiiiiç de olmayacak şekilde. darbe gecesi kaos bize yaradı
Haklıysan ve terkedldysen arama... Evet ben de haksızım vs dıyosan at mesaj nolcak sanki... 3-4 ay bekledikten sonra da arıycan yani illa kesin bi son olacak ilişkide...... En azından sizin aramasını beklediniz var .... Benmki evlendi gtti ... Ben de hep kontrol ederdm facesini instagramını ne yazmış dye.... Bigün baktığımda nişan gecesi fotosu gördüm . O nedenle iletişim önemli.durup beklemek care değl...
Öncelikle üzülme Allah büyük.. sadece şunu dicem ben cok baktıdım sezgiye ve geçmişi bildi, anı sordugum soruya göre cok ıyı yorumlamıştı,harfte bilmişti ama dedıgı gıbı olmadı ne tarıhte ne olayda... negatıf de degıldı ama olmadı... hüma nın dedıgını cok yabana atma derim.. serkan ve digerlerı bende patlamıştı. Hümanın dedıgı seyde verdıgı tarıhten cokkk sonra cıktı ama cıktı... kaderde varsa oluyor yanikızlar sonunda uzun zamandır fallardan uzak kalmamı sezgi ile bozdum ya bes aydır baktırmıyordum, yakalamak zor olsa da değdi öyle bir fal bakmışki gercekten tokat gibi carptı yüzüme ve cok sasırdım suanki durumumu geçmisi ne yasadıysam sanki beni tanıyormus gibi uzun uzun anlatmıs gercekten inanamadım eskisinin suanki sevgilisinin harflerini dıs görüsünüsünü bile birebir bildi dolayısyla suan cıkar ya da cıkmaz ama butun söylediklerine içimde suphe olmadan inanmaya basladım gercekten cok enteresan geldi, hüma bilge fama sema serkan hepsi eskisi seni arayacak vs derken hayır suanki ilişkisinde gayet mutlu ve acıkcası kafası da ruhu da senden cok cok uzakta demiş bosuna bekleme diye söylemiş işte aradığım fal gercekten kendime getirdi
geçti zaten cok zor günler atlattım psikologlarmı dersin ,ben baya beğendim falını cok önceki muhabbet ama tam geçmiyor böyle aklımın bir kösesinde icimde ukte olarak kaldı hep o ilişkim kısmet diyorum kendimizi sevmeyeni isteyip pesinden kosuyoruz ama kendi değerimizi hep unutuyoruzÖncelikle üzülme Allah büyük.. sadece şunu dicem ben cok baktıdım sezgiye ve geçmişi bildi, anı sordugum soruya göre cok ıyı yorumlamıştı,harfte bilmişti ama dedıgı gıbı olmadı ne tarıhte ne olayda... negatıf de degıldı ama olmadı... hüma nın dedıgını cok yabana atma derim.. serkan ve digerlerı bende patlamıştı. Hümanın dedıgı seyde verdıgı tarıhten cokkk sonra cıktı ama cıktı... kaderde varsa oluyor yani
ya darbe zamanı biz de küstük konuşmuyorduk, o gün aramız düzelmişti tatlı tatlı konuşmuştukbazen hiç olmayacak denen şey oluyor cidden kızlar. valla biz 9 ay sonra barıştık hiiiiç de olmayacak şekilde. darbe gecesi kaos bize yaradı
geçti zaten cok zor günler atlattım psikologlarmı dersin ,ben baya beğendim falını cok önceki muhabbet ama tam geçmiyor böyle aklımın bir kösesinde icimde ukte olarak kaldı hep o ilişkim kısmet diyorum kendimizi sevmeyeni isteyip pesinden kosuyoruz ama kendi değerimizi hep unutuyoruz
icinden ne geliyorsa onu yap bence
Haklıysan ve terkedldysen arama... Evet ben de haksızım vs dıyosan at mesaj nolcak sanki... 3-4 ay bekledikten sonra da arıycan yani illa kesin bi son olacak ilişkide...... En azından sizin aramasını beklediniz var .... Benmki evlendi gtti ... Ben de hep kontrol ederdm facesini instagramını ne yazmış dye.... Bigün baktığımda nişan gecesi fotosu gördüm . O nedenle iletişim önemli.durup beklemek care değl...
pamuk helva ben de içimden geçeni yaparım. taktiksel olarak belki yanlıştır ama aramak istiyosam ararım yani naapıyım, elifsudenin dediği gibi o gün aramazsam 3 gün sonra arayacam sonuçta. boşuna neden kasayımya ben icimden geceni kim ne derse desin yanlis oldugunu bilsem bile yaparimbazen iyi birsey degil. Kendimi kötü hissetigim birseyi katiyen yapamiyroum (belkide sevdiklerimin disinda) Benim dönmesini yada aramasini bekledigim biride yok Suan birde var üstelik ama
Engeli kaldrdysa yazmanı beklyo hıyar...ne pis erkekler var ya... Yazma sakın bu durumda ...pamuk helva ben de içimden geçeni yaparım. taktiksel olarak belki yanlıştır ama aramak istiyosam ararım yani naapıyım, elifsudenin dediği gibi o gün aramazsam 3 gün sonra arayacam sonuçta. boşuna neden kasayım
gurur falan da yapmam hiç, karşımdaki sinirliyse alttan alır susarım, sakinleştiğinde adım atarım
ama önceki sayfalarda da yazdım benimki artık terk edildikten sonra gurur yapıp mesaj bekleme olayı değil :)
ben zaten ayrıldıktan sonra kaç defa ona yazdım, konuşmaya çalıştım. o naptı? hep reddetti. cevapsız bıraktı geri dönmedi hiç mesela
hatta ayrılır ayrılmaz beni engelledi ki ona ulaşamayayım. ayrılalı 2,5 ay oldu ama engeli kaldıralı daha 10 gün olmadı
en son 1 ay önce uzuuun bir yazıyla her düşündüğümü söyledim ve bıraktım. ben artık ona yazarak kendimi küçültüyodum yani
o yüzden yazmamam gerek. bunu kesin olarak biliyorum :)
yoksa ben de yazsam mı yazmasam mı diyen insanlara hep "amaaan içinden geleni yap" derim :)
hayda
Senin falları merak ediyodum açıkçası fal kutusunun analizleri iyi ama tarihleri bilemiyorum..beklemedeyim dönüp okumuyorum mesela...
pamuk helva ben de içimden geçeni yaparım. taktiksel olarak belki yanlıştır ama aramak istiyosam ararım yani naapıyım, elifsudenin dediği gibi o gün aramazsam 3 gün sonra arayacam sonuçta. boşuna neden kasayım
gurur falan da yapmam hiç, karşımdaki sinirliyse alttan alır susarım, sakinleştiğinde adım atarım
ama önceki sayfalarda da yazdım benimki artık terk edildikten sonra gurur yapıp mesaj bekleme olayı değil :)
ben zaten ayrıldıktan sonra kaç defa ona yazdım, konuşmaya çalıştım. o naptı? hep reddetti. cevapsız bıraktı geri dönmedi hiç mesela
hatta ayrılır ayrılmaz beni engelledi ki ona ulaşamayayım. ayrılalı 2,5 ay oldu ama engeli kaldıralı daha 10 gün olmadı
en son 1 ay önce uzuuun bir yazıyla her düşündüğümü söyledim ve bıraktım. ben artık ona yazarak kendimi küçültüyodum yani
o yüzden yazmamam gerek. bunu kesin olarak biliyorum :)
yoksa ben de yazsam mı yazmasam mı diyen insanlara hep "amaaan içinden geleni yap" derim :)
Giremediğim için detay yazamamıştım.
TELLWE
Geysu: Analizi güzeldi. Konuyla alaklı 2
aşama verdi beni şaşırtan buydu. Önce şöyle olcak dedi. Sonra bir adım ötesini anlattı. Önce olcak dediği kısım oldu. Zaman olarak 1 ay içinde demişti 1.5 ay sonra oldu. Sormadığım halde eğitimle alaklı bir durumumu söyledi ve verdiği vakit uzak bir vakitti. Evet bir eğitim durumum vardı ama daha erken sonuçlanmasını bekliyordum. Hiç beklenmedik şekilde sonuçlar geç açıklandı ve onun dediği vakitte açıklandı.
Bir seyahatim vardı deniz kenarı bir şehre gideceksin dedi sormamıştım bu da ekstra bir bilgiydi ama genelde kullanılan bir tabir hangi falcı atsa tutma ihtimli vardı ama sonuçta bildi.
Asıl olay için dediği tarihi bekliyorum.
birkerebir
Analiz muazzamdı. Geysu'yla paraleldi söyledikleri. Spesifik birşeyi bildi. Esas oğlanla ortak bir şeyim var bunu bilmesi şaşırttı. Geysu'yla aynı tarihi verdi. Bekliyorum.
Falcialim
Tarzını beğenmedim. Korktum da. Sizle ilgili görmeme izin verilenler bunlar yazıp durmuş herşeye? Buna başka baktıran var mı, bu kadının sonucunu çok merak ediyorum.
Konuyla ilgili olarak, olcak ama kısa süre sonra bitecek demiş başka birinden bahsetmiş. Yaşayıp göreceğiz.
Nicolata
Bu hatun nasıl övüldü burda anlamadım. Tam bir fiyasko. O da olur bu da olur. Tüm ihtimalleri yazmış. Saçma kere saçmaydı.
FAL KUTUSU
Sema abla
Analizleri güzel kasım ayını işaret etti. Beğendim tarzını başarısını yaşayınca görcez
Neşe Eraslan
Beni en çok tatmin edendi. Zaman olarak 2 vakte kadar dedi. Çok yuvarlak tanım. 2 hafta ve 2 ay da geçti. 2 yıl değildir umarım :) Kimsenin bahsetmediği 2. Bir erkekten bahsetti. Tarifi uygun ve ben birinden şüpheleniyorum bunla ilgili. Zaman tutmadı ama gidişat ve benim aklımdan geçenlerde başarılıydı.
Melek üstün
Fena değildi ama dediği tarihte adam beni değil ben adamı aradımaramak aklımda yoktu birden oldu bi konu için aradım. Tam onun dediği vakte denk geldi sanırım onu o şekilde arayacak diye yorumladı
Efsunlu, Sezen Hisli, Esmanur
Tarifler analizler çok iyiydi. Zaman konusunda dedikleri olmadı ama olaylar dedikleri gibi gidiyor. Zamanı tutturan çok nadir oluyor bende.
Damla, Deniz İmralı, Medyum Fulya= Ciklet falı şişir patlat.
Atın bakıymŞu çıkmayan veya beklemedeki fallarınızı ( tarot ve katina) kartlarını atın Allah askına yorumcu mu pembeye bağlıyor? Yoksa kart fallarına enerji gecmıuo mu ? Ama kartlar o Anki durumu Cdden yansıtıyor ... Ona eminm ... Mesela su anki durum kartı ters dastar çıkıyor... Onun başkasıyla ilişki var ve ben cok mutsuzum ... Kartın anlamı bu... Enerji geçiyor demek oluyor andaki duruma ? Ama gelecek kartı na geçiyor mu onu blmemem mesela...
Banada böyle bi fal gelcek akşam kendimi hazırlamam lazımkızlar sonunda uzun zamandır fallardan uzak kalmamı sezgi ile bozdum ya bes aydır baktırmıyordum, yakalamak zor olsa da değdi öyle bir fal bakmışki gercekten tokat gibi carptı yüzüme ve cok sasırdım suanki durumumu geçmisi ne yasadıysam sanki beni tanıyormus gibi uzun uzun anlatmıs gercekten inanamadım eskisinin suanki sevgilisinin harflerini dıs görüsünüsünü bile birebir bildi dolayısyla suan cıkar ya da cıkmaz ama butun söylediklerine içimde suphe olmadan inanmaya basladım gercekten cok enteresan geldi, hüma bilge fama sema serkan hepsi eskisi seni arayacak vs derken hayır suanki ilişkisinde gayet mutlu ve acıkcası kafası da ruhu da senden cok cok uzakta demiş bosuna bekleme diye söylemiş işte aradığım fal gercekten kendime getirdi
Üzülme amaBanada böyle bi fal gelcek akşam kendimi hazırlamam lazım
biz yanındayızBanada böyle bi fal gelcek akşam kendimi hazırlamam lazım
bi ara konusuldu degisecekti isimler ama kaldi oyle sonraya kızlar yöneticilerden birine falan söylesek şu anketi kaldırma imkanı yok mudur…
ordaki isimlerin çoğunun adını bile anmıyoruz artık. anketin hiçbirimiz için bi geçerliği yok
ve de sayfada çok yer kaplıyor bunalıyorum
Katılıyorum özellikle telefondayken çok zorluk yaratıyor :/ya kızlar yöneticilerden birine falan söylesek şu anketi kaldırma imkanı yok mudur…
ordaki isimlerin çoğunun adını bile anmıyoruz artık. anketin hiçbirimiz için bi geçerliği yok
ve de sayfada çok yer kaplıyor bunalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?