Binnaz Abla

ya ben icimden geceni kim ne derse desin yanlis oldugunu bilsem bile yaparim bazen iyi birsey degil. Kendimi kötü hissetigim birseyi katiyen yapamiyroum (belkide sevdiklerimin disinda) Benim dönmesini yada aramasini bekledigim biride yok Suan birde var üstelik ama

kızlar sonunda uzun zamandır fallardan uzak kalmamı sezgi ile bozdum ya bes aydır baktırmıyordum, yakalamak zor olsa da değdi öyle bir fal bakmışki gercekten tokat gibi carptı yüzüme ve cok sasırdım suanki durumumu geçmisi ne yasadıysam sanki beni tanıyormus gibi uzun uzun anlatmıs gercekten inanamadım eskisinin suanki sevgilisinin harflerini dıs görüsünüsünü bile birebir bildi dolayısyla suan cıkar ya da cıkmaz ama butun söylediklerine içimde suphe olmadan inanmaya basladım gercekten cok enteresan geldi, hüma bilge fama sema serkan hepsi eskisi seni arayacak vs derken hayır suanki ilişkisinde gayet mutlu ve acıkcası kafası da ruhu da senden cok cok uzakta demiş bosuna bekleme diye söylemiş işte aradığım fal gercekten kendime getirdi

Öncelikle üzülme Allah büyük.. sadece şunu dicem ben cok baktıdım sezgiye ve geçmişi bildi, anı sordugum soruya göre cok ıyı yorumlamıştı,harfte bilmişti ama dedıgı gıbı olmadı ne tarıhte ne olayda... negatıf de degıldı ama olmadı... hüma nın dedıgını cok yabana atma derim.. serkan ve digerlerı bende patlamıştı. Hümanın dedıgı seyde verdıgı tarıhten cokkk sonra cıktı ama cıktı... kaderde varsa oluyor yani

geçti zaten cok zor günler atlattım psikologlarmı dersin ,ben baya beğendim falını cok önceki muhabbet ama tam geçmiyor böyle aklımın bir kösesinde icimde ukte olarak kaldı hep o ilişkim kısmet diyorum kendimizi sevmeyeni isteyip pesinden kosuyoruz ama kendi değerimizi hep unutuyoruz

bazen hiç olmayacak denen şey oluyor cidden kızlar. valla biz 9 ay sonra barıştık hiiiiç de olmayacak şekilde. darbe gecesi kaos bize yaradı
ya darbe zamanı biz de küstük konuşmuyorduk, o gün aramız düzelmişti tatlı tatlı konuşmuştuk
he ama sonra ayrıldık orası ayrı mesele

insan bazen karsidaki insandan cok o insanin yaptigi haksizligi hazmedemiyor (tabi böylemi bilmiyorum ama) Benim bir önceki iliskimde karsi tarafin bana yasatiklarini, yaptigi adiligi ve igrencligi hazmetmem gercekten cok uzun bir zaman almisti ama er yada gec geciyor. Bir insani unutursunda sana onun kendini nasil hissetigini unutamazsin.

icinden ne geliyorsa onu yap bence

pamuk helva ben de içimden geçeni yaparım. taktiksel olarak belki yanlıştır ama aramak istiyosam ararım yani naapıyım, elifsudenin dediği gibi o gün aramazsam 3 gün sonra arayacam sonuçta. boşuna neden kasayım

gurur falan da yapmam hiç, karşımdaki sinirliyse alttan alır susarım, sakinleştiğinde adım atarım

ama önceki sayfalarda da yazdım benimki artık terk edildikten sonra gurur yapıp mesaj bekleme olayı değil :)

ben zaten ayrıldıktan sonra kaç defa ona yazdım, konuşmaya çalıştım. o naptı? hep reddetti. cevapsız bıraktı geri dönmedi hiç mesela
hatta ayrılır ayrılmaz beni engelledi ki ona ulaşamayayım. ayrılalı 2,5 ay oldu ama engeli kaldıralı daha 10 gün olmadı

en son 1 ay önce uzuuun bir yazıyla her düşündüğümü söyledim ve bıraktım. ben artık ona yazarak kendimi küçültüyodum yani

o yüzden yazmamam gerek. bunu kesin olarak biliyorum :)
yoksa ben de yazsam mı yazmasam mı diyen insanlara hep "amaaan içinden geleni yap" derim :)

E
Engeli kaldrdysa yazmanı beklyo hıyar...ne pis erkekler var ya... Yazma sakın bu durumda ...

hayda

Senin falları merak ediyodum açıkçası fal kutusunun analizleri iyi ama tarihleri bilemiyorum..beklemedeyim dönüp okumuyorum mesela...

hiçbirinin tarihine çok ümit bağlamıyorum tutmuyor çünkü. dedikleri çıkan selena bile tarihleri çok karıştırıyor. genel olarak toparlarsam Aralık sonu gibi benim işin netleşmesi lazım bunların geneli bu kapıya çıkıyor pofffffff

sen elinden geleni yapmissin bu durumda yazmamak en dogrusu :)

nerede bu geysu ya

Atın bakıym

Banada böyle bi fal gelcek akşam kendimi hazırlamam lazım

ya kızlar yöneticilerden birine falan söylesek şu anketi kaldırma imkanı yok mudur…
ordaki isimlerin çoğunun adını bile anmıyoruz artık. anketin hiçbirimiz için bi geçerliği yok
ve de sayfada çok yer kaplıyor bunalıyorum

bi ara konusuldu degisecekti isimler ama kaldi oyle sonra

Katılıyorum özellikle telefondayken çok zorluk yaratıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…