Binnaz Abla

Bence anket kalkmasın ama daha çok konuşulan isimlerle daha sade yeni bir anket oluşsun, sonuçta 100lerce sayfayı tek tek okuyup istatistiğe varmak zor. Hem aktif yazmayıp oylama yapanlar da olacaktır falı çıkan patlayan herkes her an yazmıyor.

• *
    Kazen (sadece kahve falı bakarım çıkmadı derseniz siteden atarım)
    Oylanma: 52
    14,4%

Bencede kalksın ama eğer kalkmıyorsa kısa bi anket olsun uzun olmasın

Basta kalksin dedim ama guncel bi anket yapmak da mantikli olurdu gercekten cunku ben topige ilk girdigimde sayfalarca okumaktansa belli basli ankette ismi gecenleri arastirmistim ilk ve kolaylik olmustu. hadi biz biliyoruz , yeni gelenler 9000 sayfayi nasil okuyacak :)

Basta kalksin dedim ama guncel bi anket yapmak da mantikli olurdu gercekten cunku ben topige ilk girdigimde sayfalarca okumaktansa belli basli ankette ismi gecenleri arastirmistim ilk ve kolaylik olmustu. hadi biz biliyoruz , yeni gelenler 9000 sayfayi nasil okuyacak :)

Bir de yeri gelmişken bir şey sormak istiyorum herhangi bir arama yaptığımızda sadece 10 sayfa okunabiliyor daha eski mesajlara erişilmiyor. Bu bi bug mı? Düzelme şansı var mı? Kazen Mune

ben ilk geldiğimde son birkaç sayfaya bakıp fikir edinmiştim açıkçası
illa 1000 sayfa okumaya gerek yok

Son birkaç sayfada son konuşulan bir iki isim hakkında fikir edinilebilir ama genel istatistiği ve konuşulan isimler hakkındaki genel beğeniyi vermez ama...

Nehir Ateşoğlu lütfenn :)))

Son birkaç sayfada son konuşulan bir iki isim hakkında fikir edinilebilir ama genel istatistiği ve konuşulan isimler hakkındaki genel beğeniyi vermez ama...
birisi yazarsa zaten hepimiz yardımcı oluruz
burda çoğu kişi 2012den beri yok sonuçta
ankete bakmadan öğrendik hepimiz popüler falcıları

valla burda daimi olanlar için anlet fazlaca yer kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…