- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Doğru mu anladım anket yeniden düzenlenecek, peki bu konuyu kim devralmak istiyor?
tolin artık ilgilenemiyormuş, birine devretmek istiyor.
hajhaahhaa galiba bende unutttum adamı:)))Fal baktira baktira adami unuttum asil konu neydi dicem nerdeyse falciya :) sonuc degil eyleme odaklandim :))))
Bencede kalksın ama eğer kalkmıyorsa kısa bi anket olsun uzun olmasınBence anket kalkmasın ama daha çok konuşulan isimlerle daha sade yeni bir anket oluşsun, sonuçta 100lerce sayfayı tek tek okuyup istatistiğe varmak zor. Hem aktif yazmayıp oylama yapanlar da olacaktır falı çıkan patlayan herkes her an yazmıyor.
Konuyu devralmaya ben de talip olabilirimDoğru mu anladım anket yeniden düzenlenecek, peki bu konuyu kim devralmak istiyor?
tolin artık ilgilenemiyormuş, birine devretmek istiyor.
Bencede kalksın ama eğer kalkmıyorsa kısa bi anket olsun uzun olmasın
Basta kalksin dedim ama guncel bi anket yapmak da mantikli olurdu gercekten cunku ben topige ilk girdigimde sayfalarca okumaktansa belli basli ankette ismi gecenleri arastirmistim ilk ve kolaylik olmustu. hadi biz biliyoruz , yeni gelenler 9000 sayfayi nasil okuyacak :)Bence anket kalkmasın ama daha çok konuşulan isimlerle daha sade yeni bir anket oluşsun, sonuçta 100lerce sayfayı tek tek okuyup istatistiğe varmak zor. Hem aktif yazmayıp oylama yapanlar da olacaktır falı çıkan patlayan herkes her an yazmıyor.
Basta kalksin dedim ama guncel bi anket yapmak da mantikli olurdu gercekten cunku ben topige ilk girdigimde sayfalarca okumaktansa belli basli ankette ismi gecenleri arastirmistim ilk ve kolaylik olmustu. hadi biz biliyoruz , yeni gelenler 9000 sayfayi nasil okuyacak :)Bence anket kalkmasın ama daha çok konuşulan isimlerle daha sade yeni bir anket oluşsun, sonuçta 100lerce sayfayı tek tek okuyup istatistiğe varmak zor. Hem aktif yazmayıp oylama yapanlar da olacaktır falı çıkan patlayan herkes her an yazmıyor.
ben ilk geldiğimde son birkaç sayfaya bakıp fikir edinmiştim açıkçası
illa 1000 sayfa okumaya gerek yok
Nehir Ateşoğlu lütfenn :)))Kızlar daha önce şunlar eklensin diye konuşulmuştu ben de aklıma geleni yazıyorum atladığım varsa siz de yazın isterseniz. Sıfırdan güncel liste oluşsun bence.
Byv Aylin
Serkan Tek
Fama
Sema
İlkay
Medyum Cem
Sezgi Candan
Hülya Demir
Şevval Erdal
Kemal Devrim
Asenat Kılıç
Tellwe Geysu
Derin
Yeşil Çingene
Akrepgoz
Ecem23
Selena
birisi yazarsa zaten hepimiz yardımcı oluruzSon birkaç sayfada son konuşulan bir iki isim hakkında fikir edinilebilir ama genel istatistiği ve konuşulan isimler hakkındaki genel beğeniyi vermez ama...
Nehir Ateşoğlu lütfenn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?