Bilsinde detaylı olmasın ya..Adam genel olarak iyi gidiyor ,Haleh o kadar da detaylı değildi bende ama iyi bir tarot yorumcusu,çok gerçekçi,òyle allayıp pullaması yok,neyse o. Söyledikleri çıkarsa zaten on numara derim.reiki evet çok fazla detaya girmiyor, bir nesibe kadar, çok detaylı bakmıyor. Ama dediklerinden de çıkanlar olanlar var. Haleh hanımda detaylı bakıyormuş.
choleyi duymuştum, memnun kalanlar var baya. telve gibi bir siteye 10 kredi çokmudur, yoksa çok para gitti bana mı öyle geliyor, nedir.
valla nesibenin çok detaylı fal baktığını düşünmüyorum şahsen. falı 10 dk ise ilk 3 dakikası kendini ve fala nasıl bakacağını anlatma, son 3 dakikası kendi katina destesinden 3 kart seçip anlatması ve iyi dilekler şeklinde. kalan dakikalarda ise çoğunlukla öğüt ve nasihat. yani 5 defa baktırdım, ilki dışında gerisi böyleydi genelde. ilki çok ayrıntılı ve şaşırtıcıydı. sonradan aynı hazzı alamadım fallarından. ama elbette bunlar benim şahsi fikirlerim, belki sizde farklı olmuştur
Bilsinde detaylı olmasın ya..Adam genel olarak iyi gidiyor ,Haleh o kadar da detaylı değildi bende ama iyi bir tarot yorumcusu,çok gerçekçi,òyle allayıp pullaması yok,neyse o. Söyledikleri çıkarsa zaten on numara derim.
Heba olan kredine vallaha üzüldüm.Nalân abla evet ya anlatımında problem var.kızlar fal alemde kredim vardı göksele tarot attım sabah bi geldi falımmm bilin bakalım kim . sezen boztepe. nasıl sinirlerim bozuldu falaleme msj attım sezene baktırmak isteseydim fal sepetinde baktırırdm dedim arastırıcaz vs dedıler işte haberınız olsun.
ayrıca nalan ablayada kahve attım cumleler çok karısık hani toparlayamamıs bazı kelimeleri ama fena degıldı belki bugun tekrar atarım bilmiyorum.
nesibe hakkında bende ahım şahım diyemem onuda yazayım çok tatlı biri gercekten ilgilenen kalbi güzel biri ama falı cok detaylı abartılcak kadar bulmuyorum ilk baktıgında da güzel dedim ama şok şok olacagım değil normal bi faldı . o yuzden baktırmıyorum pek .
fal alemden de simge ,azra, mahur,göksel (sezen) hepsi berbat .
Heba olan kredine vallaha üzüldüm.Nalân abla evet ya anlatımında problem var.
valla nesibenin çok detaylı fal baktığını düşünmüyorum şahsen. falı 10 dk ise ilk 3 dakikası kendini ve fala nasıl bakacağını anlatma, son 3 dakikası kendi katina destesinden 3 kart seçip anlatması ve iyi dilekler şeklinde. kalan dakikalarda ise çoğunlukla öğüt ve nasihat. yani 5 defa baktırdım, ilki dışında gerisi böyleydi genelde. ilki çok ayrıntılı ve şaşırtıcıydı. sonradan aynı hazzı alamadım fallarından. ama elbette bunlar benim şahsi fikirlerim, belki sizde farklı olmuştur
verin kredimi dedim zorla aldım :) dur ya bikaç saat içinde açık olursa nalana tekrar atcam. rezzancıgımı cok sevıyorum ama dedıgı seyler artık beni tatmin etmiyo bilmiyorum.
Faldan uzaklaşman ne güzel.İnşallah en azından bu ay bende uzaklaşmış olacağım.Tabi ki önceliği, önemli olan bilinmesi. ama bazen detayda -istiyorrdumm önceleri- şimdi çokta istemiyorum detay metay
hatta uzun zamandır fal alanımın dışında artık
vanusamberin falı geldi.ben bu kadını cidden beğeniyorum deneyin kızlar 5 kredi kriziniz tutarsa bu ikinci falımdı.
ilkini bilmişti.bana sen bu adamı aramazsan gelemez vs dedi senin ondan nefret ettiğini rahatsız olduğunu vs vs.cumartesi buna mesaj attım ama bu falı tamamen unutarak..
gerçektende benimki böyle düşünüyomuş ve düzgün konuştuk gayet.venusamberin falını okuyunca doğru dediklerinin olduğunu anladım. bilginize:)
ayyh neyse sırtın ağrıycak böğrün ağrıycak demeyen biri çıkmış nihayet !! ilk defa bir falcının sen ara-git dediğini ve dediği şekilde de olması gerektiğini duydum.. bana da hep gitme-arama-etme-k. nı kaldırmalar havada uçuşuyor..
neyse tatlım, muradına ermişsin yanlış yönlendirme olmamış... ucuzmuş da bir ara denenebilir..
evet canım bunu bana melek rezzan nesibede demişti ama.sen ararsan olumsuz tepki almıcaksın düşündüğün gibi olmicak diye ama hani cumartesi aramam gerektiğinden oldu aslında bu durum bi nevi falların bir kısmı doğru oldu ama asıl olay olmadı yani.
venusamber ilk yazılıydı sesli olmuş bu arada ve cidden bana fal zor tutar çokta yüz yüzede baktırırım.seslide daha ılımlı geldi ve olumsuzda olsun söylemiş yani demiş ki mesela bana sen karamsarlığa giriceksin yakın zamanda dün girdim bile.işte mesela benimkinin kişiliğini direk bilmiş tam anlattığı gibi biri.
denenebilir venusamber
merhaba
venüsambere kahvemi tarotmu ne baktırıyorsunuz ,merak ettimatayım bari
ilk kahve baktırmıştım bu sefer katina yolladım canım.bilgilendir burdan bakalım seni bilecek mi.
evet canım bunu bana melek rezzan nesibede demişti ama.sen ararsan olumsuz tepki almıcaksın düşündüğün gibi olmicak diye ama hani cumartesi aramam gerektiğinden oldu aslında bu durum bi nevi falların bir kısmı doğru oldu ama asıl olay olmadı yani.
venusamber ilk yazılıydı sesli olmuş bu arada ve cidden bana fal zor tutar çokta yüz yüzede baktırırım.seslide daha ılımlı geldi ve olumsuzda olsun söylemiş yani demiş ki mesela bana sen karamsarlığa giriceksin yakın zamanda dün girdim bile.işte mesela benimkinin kişiliğini direk bilmiş tam anlattığı gibi biri.
denenebilir venusamber
senin adına sevindim canım, gelişme başladı hadi bakalım çorap söküğü gibi devamı gelsin... ama ben hep sana diyodum o bence seni seviyo diyo. Benimde hislerim çok kuvvetli bende mi fal baksam acep
acaba hangi rumuzu kullansam venüsünkızı, venüsünkraliçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?