Binnaz Abla

Şu ana kadar en başarılı giden isim(gelecekteki tahminleri doğrultusunda)Reiki .Sağlıkla ilgili dediği çıkmasında ,gerisini hepimiz bekliyoruz.

valla onun dediğine göre daha hayırlı olucakmış çok sağolasın hepimiz için Allah herşey hayırlısını versin

Amin canım vallaha inşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin,burda umut eden herkesin hepimizin dileklerini gerçekleştirsin.

kızlar halehte suan 4 kısı var 2 sı bızden bılıyorum saklamayın baktıran varsa yorumlarını beklıyorum yarında ben baktırcam:)

bana hiç sağlık sorunu demedi ama dökülüyorum iki gündür :)

princesss, sırt ağrın garanti bak onu söyliim de gerisini bilemem..malum reiki adı gibi reiki walla

kızlar halehte suan 4 kısı var 2 sı bızden bılıyorum saklamayın baktıran varsa yorumlarını beklıyorum yarında ben baktırcam:)

Haha vallaha ben değilim ben bir ay önce baktırdım.Söylediklerini yaşamadan tekrar baktırmam.

ben nalan ablaya baktırdım fal alemde hep rezzan ablaya baktırıyodum o gelmeyince onu denedim
şu anı ince detaylarıyla süper bilmiş
dedikleri çıkan var mı? arkadaşlar?

ben nalan ablaya baktırdım fal alemde hep rezzan ablaya baktırıyodum o gelmeyince onu denedim

canim bekliyoruz cikmasini verdigi zamanlara var sanirim daha..

Ben yeni baktırdım o yüzden gelecekle ilgili çıkmış bişey yok henüz.

reikinin falını dinledim bende şimdi..
çokta ümit ettiğim gibi değildi ben baya iyi bekliyodum hani çok detay biliyo tarzında.
banada boğaz bölgesinde rahatsızlık demiş:))
eskisiyle de tekrar görüşücekmişim bakalım 1 li bir vakitte

ablam benim adamla konusuyorr ayyy benım konum açılacak mı acaba (( olumsuz bişey diyecek miii dua edin kızlar

chloe nasıl kızlaar?
baktıranlar merak ediyorum onuda
faldayken kaçırmasam mııı?

yok cnm, chole'ye baktırmadım.

reikiye yolladım bugün fal ama çok umduğum gibi çıkmadı.hoş kime böyle desem falları çıkıyo meleğede ilk böyle demiştim ikinci falında döktürmüştü.
venusamber bende bilmişti ama bugün hala gelmedi chloeyi çok duydum gibi oldu da merak ediyorum oda 10 kredi ama.

nasil yani canim??

benim ailemle tanısıyor..biraz önce telde konustular işle alakalı bişey için...akşam ben seni arayacağım dedi ablama ((( acaba diyorum benim konum açılacak mı :))))) olumsuz bişey diyecek mı:)))) umut işte kız umut benim gibi aşıkarın ekmeği:)))

Chloe yi bende merak ediyorum ama bu ay fal baktîrmamakta kararlıyım.

reiki evet çok fazla detaya girmiyor, bir nesibe kadar, çok detaylı bakmıyor. Ama dediklerinden de çıkanlar olanlar var. Haleh hanımda detaylı bakıyormuş.

choleyi duymuştum, memnun kalanlar var baya. telve gibi bir siteye 10 kredi çokmudur, yoksa çok para gitti bana mı öyle geliyor, nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…