reiki'ye baktırdım kızlar.
tutarlı yönü çok. bir olumsuz haber alacakmışım sonrası istediğim gibi ilerleyecekmiş.
kötü diyemem.
bana da sırtla ilgili sağlık sorunu dedi :))
1 zaman içinde gerçekleşecekmiş görüşmem. 1 hafta 1 gün 1 ay falan...
valla onun dediğine göre daha hayırlı olucakmış çok sağolasın hepimiz için Allah herşey hayırlısını versin
Tutarlı yönü çok. Bir olumsuz haber alacakmışım sonrası istediğim gibi ilerleyecekmiş.
Kötü diyemem.
Bana da sırtla ilgili sağlık sorunu dedi :))
tutarlı yönü çok. bir olumsuz haber alacakmışım sonrası istediğim gibi ilerleyecekmiş.
kötü diyemem.
bana da sırtla ilgili sağlık sorunu dedi :))
kızlar halehte suan 4 kısı var 2 sı bızden bılıyorum saklamayınbaktıran varsa yorumlarını beklıyorum yarında ben baktırcam:)
ben nalan ablaya baktırdım fal alemde hep rezzan ablaya baktırıyodum o gelmeyince onu denedim
şu anı ince detaylarıyla süper bilmiş
dedikleri çıkan var mı? arkadaşlar?
ben nalan ablaya baktırdım fal alemde hep rezzan ablaya baktırıyodum o gelmeyince onu denedim
şu anı ince detaylarıyla süper bilmiş
dedikleri çıkan var mı? arkadaşlar?
chloe nasıl kızlaar?
baktıranlar merak ediyorum onuda
faldayken kaçırmasam mııı?
ablam benim adamla konusuyorr ayyy benım konum açılacak mı acaba(( olumsuz bişey diyecek miii dua edin kızlar
sen utem'e baktırdın mı? nasıl?
baktırmadım canım venusambere yolladım da oda hala yok.
chloeye baktırdın mı?
yok cnm, chole'ye baktırmadım.
nasil yani canim??
reikiye yolladım bugün fal ama çok umduğum gibi çıkmadı.hoş kime böyle desem falları çıkıyo meleğede ilk böyle demiştim ikinci falında döktürmüştü.
venusamber bende bilmişti ama bugün hala gelmedi chloeyi çok duydum gibi oldu da merak ediyorum oda 10 kredi ama.
reikiye yolladım bugün fal ama çok umduğum gibi çıkmadı.hoş kime böyle desem falları çıkıyo meleğede ilk böyle demiştim ikinci falında döktürmüştü.
venusamber bende bilmişti ama bugün hala gelmedi chloeyi çok duydum gibi oldu da merak ediyorum oda 10 kredi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?