Haleh e bende tarot baktırmıştım.Söylediklerine zaman var ama an itibariyle kadın hiç sallamıyor.Falı hayâllerden ibaret değil.Tarot cnmsöylediği zaman bozulmuştum biraz gerçi esas konu değildi ama
ya kızlar bu haleh ne zaman onlıne oluyokı ben nezaman gorsem hep kapalı:26:
valla nısanın soyledıklerını sımdılık duymadım ama nısanın falından ben hıc memnun kalmadım kagıda bı yerde yazdırmıs ısteklı donse bıle yıne sıkıntılar olucak yazmıs bıyerınede donucek ama sen ıstemıyceksın yazdırmıss ee bu nasıl fal?2 haftayla 2 ay arası bısey duycaksın demıstı o soyledıgı olmadı yanı nısanın falı bana patladı ben sevgılısının olup olmadıgını bılmeden aradım ama ben şimdi alemlerdedır gulup eglenıyodur dıyodum adam bana bı senedır dogru duzgun yuzum gulmedı dedı baya maddı sıkıntıdaymıs nısan bana her gece içmelerde bu oglan demıstıaaaa bi dk ya iki gün sonra yapacağım şeyi yapmışsın...ama sana özelden soracaklarım var...benimki ne alemde falan hiç bilmiyorum sen sevgilisi falan olmadığını bilerek mi aradın? bide nisanın dediklerini onun ağzından duydun mu söyledikleri paralel mi özelden de yazabilirsin...
ya umarım bu görüşme hayırlı olur sizin için
valla nısanın soyledıklerını sımdılık duymadım ama nısanın falından ben hıc memnun kalmadım kagıda bı yerde yazdırmıs ısteklı donse bıle yıne sıkıntılar olucak yazmıs bıyerınede donucek ama sen ıstemıyceksın yazdırmıss ee bu nasıl fal?2 haftayla 2 ay arası bısey duycaksın demıstı o soyledıgı olmadı yanı nısanın falı bana patladı ben sevgılısının olup olmadıgını bılmeden aradım ama ben şimdi alemlerdedır gulup eglenıyodur dıyodum adam bana bı senedır dogru duzgun yuzum gulmedı dedı baya maddı sıkıntıdaymıs nısan bana her gece içmelerde bu oglan demıstı
valla nısanın soyledıklerını sımdılık duymadım ama nısanın falından ben hıc memnun kalmadım kagıda bı yerde yazdırmıs ısteklı donse bıle yıne sıkıntılar olucak yazmıs bıyerınede donucek ama sen ıstemıyceksın yazdırmıss ee bu nasıl fal?2 haftayla 2 ay arası bısey duycaksın demıstı o soyledıgı olmadı yanı nısanın falı bana patladı ben sevgılısının olup olmadıgını bılmeden aradım ama ben şimdi alemlerdedır gulup eglenıyodur dıyodum adam bana bı senedır dogru duzgun yuzum gulmedı dedı baya maddı sıkıntıdaymıs nısan bana her gece içmelerde bu oglan demıstı
bi de yanlış yönlendirmiş.. bana da benzer şeyleri söyledi..bu nasıl iştir yaa?? hadi giden para olsun ama bir de insan ben bu haldeyim adamın hiç umrunda değil diye sinirleniyor.. zaten uzun zamandır ben burda da diyordum ya çıkmadı, çıkmıyor, çıkmayacak diye..
ben rahatladım kendi adıma artık tamamen..gausscum, dedikleri kötü şeylerdiyse sen de rahatla derim
Reiki nin söylediği zaman icinde( sağlıkla ilgilı)bir dediği daha çıkmıştır bende.Adam beni şaşırtmaya devam ediyor.
ya ben mala bağladım perstarcım çook afedersin ya bak nisanın falından kesitler
-mektubu elime alınca yine ne palavralar attı dedim
-yaa onu(beni) çok özlüyorum olmuyor yapamayacağım onu başkası ile görmeye katlanamam
-ona geri dönmeme adına kararlar alabilirim
-ne kadar hataları olsa da bi o kadar güzel kız(ne hatam varsa tövbe yarabbim)
-ben ona açıklayacaklarım olursa zaten kendim ararım
ee ben arayım mı nisan abla ne dersin?
-onun g...ü o kadar kaldırmaya gerek kalmayacak 40 gün içinde önce haberi gelir ardından kendisi gelir?
peki ya eski sevgilisi?
-o da geçmişte kalmış bi arkadaşlığımdı...
Anlayan varsa beri gelsin amenna onun cümleleri amenna kafasındaki(eski) şeyleri bildi ama hani nerde haberi nerde kendi?
bu arada reiki de maşallah ancak sağlık sorunlarını biliyor gibime geldi... felaket tellalı gibi haspam :))))
aynen canım boyun kısmında ağrı olcak demişti 2 gündür başımdan sonra bugün boynuma indi bende saskınım
oo sana yine iyi şeyler söylemiş..beni şoktan şoka soktu..dedim yok yaa o kadar da öyle biri değildir filan..ama işte..merak etme onun da başına şunlar şunlar gelecek dedi. ne onun başına öyle şeyler gelsin dedim ne de bu durumda ban dönsün kalsın hepsi diyip çıktım en son.. boşver gausscum, ben şunu anladım..bu falcılar ne derse desin insanın iç sesi biliyor aslında karşıdaki ne hissediyor, ne hissetmiyor..
Bu arada çok geçmiş olsun canım.aynen canım boyun kısmında ağrı olcak demişti 2 gündür başımdan sonra bugün boynuma indi bende saskınım
Allahallah vallaha Lalecim burda kimde sağlık sorunu olacaksa bildi.İşin enteresan tarafı geçen hafta bende olumlu iki şeyi daha bildi ve onların sağlıkla hiç ilgisi yok.Canım bende diyorumki reiki hakikaten herşeyi biliyomu bakalım bir iki aya netleşecek bende.
Bu arada çok geçmiş olsun canım.
Hadi hayırlısı inşallah.Umarım en hayırlı şekilde dediği gibi olur.ben şuan onun dediği işi bekliyorum 3 hafta önce işten ayrıldım bakalım tazminatımı alacağımı söylemişti onun dediği gibi bir konuşmadan sonra aldım şuan beklemedeyim bakalım 2013 sonuna kadar dedi.
Hadi hayırlısı inşallah.Umarım en hayırlı şekilde dediği gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?