Binnaz Abla

Tarot cnm söylediği zaman bozulmuştum biraz gerçi esas konu değildi ama
Haleh e bende tarot baktırmıştım.Söylediklerine zaman var ama an itibariyle kadın hiç sallamıyor.Falı hayâllerden ibaret değil.

ya kızlar bu haleh ne zaman onlıne oluyokı ben nezaman gorsem hep kapalı:26:

valla nısanın soyledıklerını sımdılık duymadım ama nısanın falından ben hıc memnun kalmadım kagıda bı yerde yazdırmıs ısteklı donse bıle yıne sıkıntılar olucak yazmıs bıyerınede donucek ama sen ıstemıyceksın yazdırmıss ee bu nasıl fal?2 haftayla 2 ay arası bısey duycaksın demıstı o soyledıgı olmadı yanı nısanın falı bana patladı ben sevgılısının olup olmadıgını bılmeden aradım ama ben şimdi alemlerdedır gulup eglenıyodur dıyodum adam bana bı senedır dogru duzgun yuzum gulmedı dedı baya maddı sıkıntıdaymıs nısan bana her gece içmelerde bu oglan demıstı

bi de yanlış yönlendirmiş.. bana da benzer şeyleri söyledi..bu nasıl iştir yaa?? hadi giden para olsun ama bir de insan ben bu haldeyim adamın hiç umrunda değil diye sinirleniyor.. zaten uzun zamandır ben burda da diyordum ya çıkmadı, çıkmıyor, çıkmayacak diye..

ben rahatladım kendi adıma artık tamamen..gausscum, dedikleri kötü şeylerdiyse sen de rahatla derim

üzüntüden içiyordur ucuza da içki var :) ay yaa 100 tl lik fal bile çıkmıyosa yemişim falını haa arıcam bende gaza geldiim

ya ben mala bağladım perstarcım çook afedersin ya bak nisanın falından kesitler
-mektubu elime alınca yine ne palavralar attı dedim
-yaa onu(beni) çok özlüyorum olmuyor yapamayacağım onu başkası ile görmeye katlanamam
-ona geri dönmeme adına kararlar alabilirim
-ne kadar hataları olsa da bi o kadar güzel kız(ne hatam varsa tövbe yarabbim)
-ben ona açıklayacaklarım olursa zaten kendim ararım

ee ben arayım mı nisan abla ne dersin?
-onun g...ü o kadar kaldırmaya gerek kalmayacak 40 gün içinde önce haberi gelir ardından kendisi gelir?
peki ya eski sevgilisi?
-o da geçmişte kalmış bi arkadaşlığımdı...

Anlayan varsa beri gelsin amenna onun cümleleri amenna kafasındaki(eski) şeyleri bildi ama hani nerde haberi nerde kendi?

oo sana yine iyi şeyler söylemiş..beni şoktan şoka soktu..dedim yok yaa o kadar da öyle biri değildir filan..ama işte..merak etme onun da başına şunlar şunlar gelecek dedi. ne onun başına öyle şeyler gelsin dedim ne de bu durumda ban dönsün kalsın hepsi diyip çıktım en son.. boşver gausscum, ben şunu anladım..bu falcılar ne derse desin insanın iç sesi biliyor aslında karşıdaki ne hissediyor, ne hissetmiyor..

bu arada reiki de maşallah ancak sağlık sorunlarını biliyor gibime geldi... felaket tellalı gibi haspam :))))

aynen canım boyun kısmında ağrı olcak demişti 2 gündür başımdan sonra bugün boynuma indi bende saskınım

Allahallah vallaha Lalecim burda kimde sağlık sorunu olacaksa bildi.İşin enteresan tarafı geçen hafta bende olumlu iki şeyi daha bildi ve onların sağlıkla hiç ilgisi yok.Canım bende diyorumki reiki hakikaten herşeyi biliyomu bakalım bir iki aya netleşecek bende.

reiki yine iyi ya hamarat olduğumu bildi o da ara deyince bi gaz geldi de benim bu işi kestirip atmam için ne alemde öğrenmem gerek iç sesim ara diyor:)
şaka bi yana nisanın dediği yaşadığım tek şey kasımda modun düşecek demişti çok feci bi kasım ayı geçirdim maddi manevi bi bitmedi gitti yani onun dışında yaşamadım

ben şuan onun dediği işi bekliyorum 3 hafta önce işten ayrıldım bakalım tazminatımı alacağımı söylemişti onun dediği gibi bir konuşmadan sonra aldım şuan beklemedeyim bakalım 2013 sonuna kadar dedi.

Hadi hayırlısı inşallah.Umarım en hayırlı şekilde dediği gibi olur.

reiki'ye baktırdım kızlar.
tutarlı yönü çok. bir olumsuz haber alacakmışım sonrası istediğim gibi ilerleyecekmiş.

kötü diyemem.
bana da sırtla ilgili sağlık sorunu dedi :))

1 zaman içinde gerçekleşecekmiş görüşmem. 1 hafta 1 gün 1 ay falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…