sana cıkanlar tarottandı dımı canım?
Kendimi berbat hissediyorum bu sefer olucak diye düsünüyordum((((((((
arkadaşlar akşam venüsamber e göndermiştim.yorgun olduğu için aide etti.burda madamsaludan bahsedilince katina gönderdim ve detayda vermedim sadece isimler ama analizi süperdi deneyebilirsiniz fiyatıda uygun
bende yolladım bugün onaaa:) katina yolladım 1 hafta süre vermiş ve bilmiş beğendim bende o 1 haftada dediği olursa baktırın kızlar yazıcam ben burdan:)
Bilirse sende fal orucum bittikten sonra denerim.önemli olan tabiki falın çıkması ama ,adamın resmen görevini yaptığıi işi ve çok zor durumda olduğunu aynen de öyle zaten bu kadar bilmesine saşırdım açıkcası bana verdiği uzun birsüre zaten ki o da doğru
Yazim tamamen vakit israfidir falci beklerken sacmalanmistir :d Bu fal camiasi cok acaip..profillere baktikca hipnoz oluyorum.gozlerim sasi oluyor ekrandan baska bi dunyada giriyorim.falcilar kollarimdan cekistiriken garsonlar hizla saga sola kahve yetistiriyor heryerde tutsu kokulari var isiklar los.bi tarafta fali kotu cikip aglayanlar var sayilari cok az.diger taraf cok kalabalik onlari falina hep iyi denmis diger tarafa uzulerek bakiyolar.o taraf cok kalabalik diye tenha tarafa geciyorum ordakilerin hepsi yukardakilere bagiriyo.yukaridakiler de eskiden fal baktirip simdi atlatanlar.onlara bagiriyolar kizlar rezzanin falinda gelecegi cikan var miydi diye..yok canim tutmamisti diye bir ses geliyor yukardan.bir tanesi rahatliyor.kizlar enerji meselesi bu deyip vezneye dogru gidiyor.cok baktirdim bu ara ama yine gelirim diyor. Veznede beklediginden kabarik bi fatura gorunce cikmiyor iki tur atayim canim skldi diyor.bu sefer kenarda kosede yalniz oturan ragbet olmayan bi falci goruyor maddi durumum ne olacak diyor.iyi yanitini alinca az once aglayan tarafa kosup kizlar bakin surdaki ucuz ve noktali atisli diyor.hepsi oraya kosarken biri banacarpiyor ve kendinme geliyorum.o arada nesibe mesgule dusmus fal atamiyorum..can sikintisindan boyle de sacmalarim.
bende yolladım bugün onaaa:) katina yolladım 1 hafta süre vermiş ve bilmiş beğendim bende o 1 haftada dediği olursa baktırın kızlar yazıcam ben burdan:)
Bilirse sende fal orucum bittikten sonra denerim.
kaç gündür haleh hanımı bekliyordum. bugün sabah online oldu. hemen kartları seçip yolladım aceleyle, telden bir hışımla dilek yazımı da yazdım yolladım. sonra yorum geldi bir baktım bütün kartlar ters :S boş yere dememişler acele işe şeytan karışır diye. ama kadıncağız yine de olumsuz yorum yapmamış. bu kartlarla bilge özdoğru falan yorum yapsa yerin dibine sokulmuştum herhaldekısmet diyelim artık.
canim madam salu diyorum cok sasirtti beni bugun..hic bir bilgi vermedim ama herseyi ortaya dokmus
şekerim ben sana bakıyorum niye falcılara gidiyorsun para vermek hoşunamı gidiyor:)))))
marplecım daha yeni tarot baktırdım o yüzden tarot dışında birşey bakıyorsa seve seve baktırırım. siz ne baktırdınız tavsiyeniz nedir ?
katılıyorum ,hala şaşkınım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?