Binnaz Abla

soru kısmındada aslında bildiğim birşeyi sordum yakın tarihte görüşme izinli geleceğini dahi bildi bu kadar diyorum aslında falı kopyasalam şaşarsın

Çok fena gaz veriyosun ama ay sonuna kadar tutucam kendimi kısmetse cepte dursun o zaman baktırırım.İyidir iyidir her başarılı falcı keşfi...

valla gaz değil böyle anlayan olunca yazıyorum işte,fal krizin tutarsa baktırırsın canım

Bide 5 krediye düşürmüş bütün falları iyi bari ya çıkmasa bile insan verdiği paraya yanmaz.Sağol canım paylaştığın için denicem inşallah.20 tl verdiklerimizde ne bulduk ki?

venüse,esmesultana(falima bakti), ve de madamsaluya fal attim bekliyorum fal krizii tuttu :)

esme sultan cok kisa bakti

Son düzenleme:
madamsaludan memnun kalırsan soyle mutlaka:))kesfım memnun edıcekmı hepımızı meraktayım
Canım ikinizde memnun kaldığınıza göre vardır bi hayır kadında.Hem canım dedimya memnu kalmasamda 5 tl nedir ki?Ama size güvenim sonsuz iyi olucağını hissediyorum.

canım ikinizde memnun kaldığınıza göre vardır bi hayır kadında.hem canım dedimya memnu kalmasamda 5 tl nedir ki?ama size güvenim sonsuz iyi olucağını hissediyorum.

bende ne guzel vazgecmıstım beklemıyordum benımkını ama oyle bır anlatmıs durumunu acaba mı dedım.ama yıne de cok umutlanmıyorum:)

hahahah param çok harciyim dedim:)))
yok ya battım maddi açıdan ruh halim berbaat canım ya
hadi bak bugün bak diye bekliyorum vallahi

Bakiyorum canim simdi ozel mesaj olarak gonderecem sana. Benimde ruh halim berbat bende sana kahve gonderecem ama foto yukluyemiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…