tatlim sanal fincanada herseyi dokunce katinayi da denedim:)cok guzel ikiside
a canim sendemi baktirdin o kismi kacirmisim..nasildi
bende çok beğendim katina yolladım direk ben zaten 1 hafta süre vermiş çıkarsa yazıcaaam:)
kizlar benimle paylasin lutfen sure cikarsa..cok merak ediyorum
kizlar benimle paylasin lutfen sure cikarsa..cok merak ediyorum
tatlim biliyorsun venusu ilk ben yazmistim promosyon falda agzimi acik birakti diye umarim dedikleri olur
soru kısmındada aslında bildiğim birşeyi sordum yakın tarihte görüşme izinli geleceğini dahi bildi bu kadar diyorum aslında falı kopyasalam şaşarsın
Çok fena gaz veriyosun ama ay sonuna kadar tutucam kendimi kısmetse cepte dursun o zaman baktırırım.İyidir iyidir her başarılı falcı keşfi...
valla gaz değil böyle anlayan olunca yazıyorum işte,fal krizin tutarsa baktırırsın canım
bide 5 krediye düşürmüş bütün falları iyi bari ya çıkmasa bile insan verdiği paraya yanmaz.sağol canım paylaştığın için denicem inşallah.20 tl verdiklerimizde ne bulduk ki?
cani venusten bahsetmiyorum ben madam saludan bahsediyorum
venüse,esmesultana(falima bakti), ve de madamsaluya fal attim bekliyorum fal krizii tuttu :)
esme sultan cok kisa bakti
alcanzarım dene mutlaka canım
hadi yaaa :d ben bugun leylayim madam salu sesli mi bakiyo cnm
canım seslı bakmıyor ama sanırım sonra we camden gorebılecekmıssın ılgınc degılmı
Canım ikinizde memnun kaldığınıza göre vardır bi hayır kadında.Hem canım dedimya memnu kalmasamda 5 tl nedir ki?Ama size güvenim sonsuz iyi olucağını hissediyorum.madamsaludan memnun kalırsan soyle mutlaka:))kesfım memnun edıcekmı hepımızı meraktayım
canım ikinizde memnun kaldığınıza göre vardır bi hayır kadında.hem canım dedimya memnu kalmasamda 5 tl nedir ki?ama size güvenim sonsuz iyi olucağını hissediyorum.
hahahah param çok harciyim dedim:)))
yok ya battım maddi açıdan ruh halim berbaat canım ya
hadi bak bugün bak diye bekliyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?