Bakiyorum canim simdi ozel mesaj olarak gonderecem sana. Benimde ruh halim berbat bende sana kahve gonderecem ama foto yukluyemiyorum((
yolla bebeğiiiim:))
of bu ruh hallerimiz
Sorularin varsa ozelden yaz canim kartlari ona gore cekeyim
bende ne guzel vazgecmıstım beklemıyordum benımkını ama oyle bır anlatmıs durumunu acaba mı dedım.ama yıne de cok umutlanmıyorum:)
ya reikiye bi tarot attım allahım saat kac oldu ya ufff
kizlar benimle paylasin lutfen sure cikarsa..cok merak ediyorum
ya reikiye bi tarot attım allahım saat kac oldu ya ufff
işi çıkmış olabilir. falı gecikirse size karşı çok mahcubum, sizden çok özür diliyorum, affınıza sığınıyorum diye başlar kibar adam.
valla mertin sesi cok fena cok romantık
be
hakkatmi allah allah 4 kişi mi olduk buradabaktıran herkese bildi o zaman
be
hakkatmi allah allah 4 kişi mi olduk buradabaktıran herkese bildi o zaman
şaşırdım ne yalan söyliyeyim. hani bilemediği şeyler var diyemiyorum, çok ilginç hepsini bildi, ona şaşırdım. :128:
valla mertin sesi cok fena cok romantık
evet öyle. ayy çok tatlı tatlı konuşuyor :76:
Vay anasınî meğer bütün topic bugün madam Salu 'daymış,bi ben eksikmişim,yarında ben tamamlaniyim bari,kambersiz düğün olmaz.şaşırdım ne yalan söyliyeyim. hani bilemediği şeyler var diyemiyorum, çok ilginç hepsini bildi, ona şaşırdım. :128:
Çok pis kokular aldım hihihi..
Çok pis kokular aldım hihihi..
benım durumum cok vahım bı taraftan çalıkuşu kamran ızlıyorum bı taraftan mertın falını dınlıyorum gerısını sen duşun
öhöm öhöm yok öyle bir şey
ıslık çalıp şeytanı çağırıyoruz, sonra besmele okuyoz kaçırttıyoz, Azcık spor yapsın diye :)))
Romantizm sende tavan yapmışta falla birarada bide Mert in sesine bayılırken of ki offf halin fena arkadaşım.
acaba fal baktırırken falcısına hiç aşık olan olmuşmudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?